- 15 Mart 2013
- 512
- 108
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.221
Ooo o kadar dayabileceksen sabrına hayran kaldım masallah günler o kadar zor geciyor ki Çarşamba Perşembe sanki 10 yıl uzağımda
Kizlar benim bata bir hafta var ama hic bir belirti yoookne gogüs agrisi ne karin agrisi nede akinti hic biri yookk offf ((
Kızzlarrr gebeyim :)) bat 2 temmuzdu. Dayanamayıp 2 temmuzda bhcg baktırdım 32 çıktı. 2 gün sonra yine bakalım dediler bugun baktık bhcg 133 olmuş :)) sağlıklı bi gebelik mi diye progesteronda baktılar 26 çıktı. İyiymiş yani :)) çok sevindim. Burdan hamilelik haberlerini verenlere kendim hamile kalmış gibi seviniyordum o yüzden hemen yazayım dedim. Allah herkese nasip eder inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızzlarrr gebeyim :)) bat 2 temmuzdu. Dayanamayıp 2 temmuzda bhcg baktırdım 32 çıktı. 2 gün sonra yine bakalım dediler bugun baktık bhcg 133 olmuş :)) sağlıklı bi gebelik mi diye progesteronda baktılar 26 çıktı. İyiymiş yani :)) çok sevindim. Burdan hamilelik haberlerini verenlere kendim hamile kalmış gibi seviniyordum o yüzden hemen yazayım dedim. Allah herkese nasip eder inşallah
:) aslında bugün veya yarın hasta olursam hormon tahlilimi yeniletecektim.oyüzden pazartesiye randevu aldım hormon tahlili yaptırırırım diye.eğer olmazsam belki randevuyu gebelik testi için kullanırım dayanamazsam :)ama zaten haftasonunu antlatırsam rahatlayacağım için daha sabırlı olurum gibi geliyo bekleyebilirim yani. :)bana bu son 2 gün çok uzun geliyo canım :)
Benimde bugun yarın tehlikeli bugünü atlattık sayılır darısı yarının basına
canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inşallah.belirtin avrmıydı canım?kaç aydır isitiyordunuz?
Coooook sevindim nasıl guzel bir haber Rabbim bize de nasip etsin insallah sana da saglikla kucağına almayı nasip Etsin
Evet cnm haklisin aslinda ama benim artik 9 ay oldu calismalara basladigimdan beri ama hala yok acaba bir sorunumuz mu var diye dusunmeye basladim dr 3 ay icinde hamile kalamazsan gel dedi geriye iki ay kaldi dr dan korkuyorummm :/canım neden strese giriyosun şimdiden zaten belirti olsa bi dert olmasa bi dert.bu kezde adetmi olacamda ağrım var yoksa hamilemiyimde ağrım var die stres olacaksın.bence belirti olmaması daha iyi .
Teşekkürler isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu ilk denememdi ama hipotiroidim olduğu ve overimde kist olduğu için dr hamile kalmam uzun sürebilir demişti çok moralim bozulmuştu. Allaha şükürler olsun gebe kalabildim. 3-4 defa baş dönmesi oldu. İdrara sık çıkmaya başladım. Ağzımın tadı biraz değişti. Onun dışında sanki hep regl olacakmışım gibi bir his vardı. Bel ağrısı karın ağrısı vs. Ovulasyon testi kullanmıştım gerçekten işe yarıyormuş.
hadi gözün ayndın olsun tekrar ozaman canım Allahım büyüktür ol der olurrr :)
Temmuzun ilk güzel haberi senden geldi, sağlıkla kucağına alırsın bebeişini inş. Senin adına sevindim :) Darısı biz bekleyenlerin başına.
kizlar bat 30 hazirandi.1 temmuzdaki degerim 295.3 temmuzdaki degerim iss 785 .hepiniz yorumlarmisiniz lutfen.
Doktorun yorumlamadı mı? bence güzel haber. hayırlı uğurlu olsun :)