TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Kızzlarrr gebeyim :)) bat 2 temmuzdu. Dayanamayıp 2 temmuzda bhcg baktırdım 32 çıktı. 2 gün sonra yine bakalım dediler bugun baktık bhcg 133 olmuş :)) sağlıklı bi gebelik mi diye progesteronda baktılar 26 çıktı. İyiymiş yani :)) çok sevindim. Burdan hamilelik haberlerini verenlere kendim hamile kalmış gibi seviniyordum o yüzden hemen yazayım dedim. Allah herkese nasip eder inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydın canım. Çok sevindim inanki .Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. :thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözün aydın canım. Çok sevindim inanki .Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. :thumbup:

İnşallah canım çok çok teşekkür ederim :) rabbim isteyen herkesi sevindirsin

Kızzlarrr gebeyim :)) bat 2 temmuzdu. Dayanamayıp 2 temmuzda bhcg baktırdım 32 çıktı. 2 gün sonra yine bakalım dediler bugun baktık bhcg 133 olmuş :)) sağlıklı bi gebelik mi diye progesteronda baktılar 26 çıktı. İyiymiş yani :)) çok sevindim. Burdan hamilelik haberlerini verenlere kendim hamile kalmış gibi seviniyordum o yüzden hemen yazayım dedim. Allah herkese nasip eder inşallah

Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun Allah devamını getirsin inş. Idrar da bakmışmıydın kandan önce

:KK9:
Kutlarım canım, hayırlı olsun. Böyle haberler almak çok güzel:KK42:

kizlar bat 30 hazirandi.1 temmuzdaki degerim 295.3 temmuzdaki degerim iss 785 .hepiniz yorumlarmisiniz lutfen.

Çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bende hamişim :) bu topik hayırlı geldi diyelim :)

Hamile haberleri cogalmis hepinize hayirli olsun gozunuz aydin darisi bize inş bu ay olmayacak biliyorum ama iste adet gününe kadar ümit var

İnşallah canım çok çok teşekkür ederim :) rabbim isteyen herkesi sevindirsin

canım benım gözün aydın ALLAH ım tamamına erdırsın saglıkla gelsn ınsallah benım batta 3 temmuzdu bende şükür olsunki hamileyim canım:)

Evet cnm haklisin aslinda ama benim artik 9 ay oldu calismalara basladigimdan beri ama hala yok acaba bir sorunumuz mu var diye dusunmeye basladim dr 3 ay icinde hamile kalamazsan gel dedi geriye iki ay kaldi dr dan korkuyorummm :/

canım hiç çaresizliğe kapılma bende doktora gıttıgımde doktor bana uc ay vermıstı ıkı ay gıttım catlatma ıgnesı verdı ama malesef olmadı son ayımda randevum gecmıstı ama yınede gıttım doktor bana neden geç kaldın daha catlatma ıgnesı veremem malesef dedı bende buyuk bır husranla eve geldım esıme anlattım bu aydan umıtlenmeyelım doktor boyle soyledı dıye ama şukurler oolsunkı bu ay hamıle oldugumu ogrendım ne catlatma ıgnesı kullandım nede baska bırsey gecen ay corek otu karısımı falan uygulamıstım ama olmadı veren ALLAH bız ne yapsakta bır vaktı bır saatı var canım bunları dusun. ben hep dua ettım ALLAHıma yalvardım sesımı duydu bır sene denememızın sonunda kendılıgınden geldı ınsallahda devamı gelır yarıda kalan bır mutluluk olmaz en buyuk korkum bu cunku br kımyasal gebelık gecırdım bunu sana anlatmamın sebebı sıkıntıya dusme dara dusme benı dusun sen 9 ay dıyorsun ben 1 yıl dıyorum umarım sen bu kadar beklemezsın ALLAHım sana ve butun ısteyenlere bu ayı hayırlı kılar ve bebıslerınız gelır canım sakın kotu dusunme bu guzel ayda bol bol dua et ALLAH yardımcın olsun (ay ne uzun yazdım)
:)

Evet cnm haklisin aslinda ama benim artik 9 ay oldu calismalara basladigimdan beri ama hala yok acaba bir sorunumuz mu var diye dusunmeye basladim dr 3 ay icinde hamile kalamazsan gel dedi geriye iki ay kaldi dr dan korkuyorummm :/

9 ay okadarda çok bi süre değil canım.ama beklemek zor biliyorum.

X