TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Bu ayda olmadı kızlar offff kırmızılar geldi yine mutsuzluk tan ölmek üzerine yim gelmedi meleğim yine boş kaldı ellerim

Canim benim ya uzulme dua et rahatla biraz hic kur uyguladinmi bu ay bi dene istersen

💑🚼🚼🚼💑

Canim benim ya uzulme dua et rahatla biraz hic kur uyguladinmi bu ay bi dene istersen

💑🚼🚼🚼💑

Yemediğim ot çöp kalmadı ama yok olmuyor birtürlü artık aşılamaya gidiyoruz galiba hiç bir sorun olmadığı halde olmuyor bir senedir çok yoruldum yarın nasıl gidecm işe bilmiyorum bu gözlerle dawul gibi oldu kızlar gözümün içine bakıyo adet oldummu olmadımmı diye bat ımı herkez biliyor off eşim zaten çok üzüldü bu ay hiç böyle görmemiştim onu

Aminn canim insallah benimde batima az kaldi ama adet belirtilerim basladi bile goguslerim sisti ve acayip uclari kasiniyor bu kasinma neden olur acaba bilgisi olan var mı? ?

💑🚼🚼🚼💑

Benimde adet belirtilerim 1 haftadir basladi.ama biliyorsun ki adet belirtileri ile gebelik belirtileri ayni.göguslerim hafid agriyo ama kasinmiyo.gebeligin ilerleyen safhalarinda gögüslerde kasinma olur diye biliyorum.

cnm hamile kalınca sende inadına karnını göstere göstere burnuna sok çatlasın daha duurr birtane daha yapıcam de üstüne de tam olur hehehehe
oh canına deysinn

Benimde adet belirtilerim 1 haftadir basladi.ama biliyorsun ki adet belirtileri ile gebelik belirtileri ayni.göguslerim hafid agriyo ama kasinmiyo.gebeligin ilerleyen safhalarinda gögüslerde kasinma olur diye biliyorum.

Bende adet belirtilerim baslayinca otomatikmen adet olacakmis psikolojisine kapiliyorum.aslinda kirmizilar gelmeden her daim umutlu olmak lazim sanirim

💑🚼🚼🚼💑

Bu ayda olmadı kızlar offff kırmızılar geldi yine mutsuzluk tan ölmek üzerine yim gelmedi meleğim yine boş kaldı ellerim

Cnm adetin 2. Günü corekotuna başla eşine de kecobiloynuzu Ozu sabah aksam bak bu yöntemle ben hamile kaldim tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb cnm tedavi için erken değil tam zamanki bence. Çörekotu kuru ile hamile kaldim ben ve iki günde bir ilişki. Eşime de keciboynuzu Ozu verdim sabah aksam. Yumurta kivamli uzayan akintida mutlaka ilişki ve ilişki sonunda ayaklarimi diktim bel altina yastik koydum o ay halis oldum tavsiye ederim.

günaydıııın güzel hamiş adaylarıbenim geri sayım başladı son 7 tabi ki bu ay umut yok o yüzden ağustos topiğine hazırlık yapıyom

Ayy kızlar ruyama girdi valla. ..
Doktora gidiyodum, ultrasonda bakiyodu...
Küçük beyaz bi ışık gibiydi bak burda diye gosteriyo. ..:)
Inşallah tutunmustur ya dua edin...

ayyy sağol canım içime su serpildi walla..dün hsg çekilirken anestesi uzmanı çok erken değil mi bu tedaviler için bu adar kısa sürede evliyken üstelik dedi moralim bozulmuştu neyse buradan onay almak sevindirici oldu..ben de soğan kürüne başladım dün yedinci günüydü adetimin...tadı iğrençç hiç soğan sevmem ben ama içicem düzenli olarak..çorek otu kürüyle soğan kürü ikisi bir kullanılabilir mi ki...ben de yumurtladığım dönemi hesaplıyorum ilişkiden sonra ayaklarımı dikiyorum ama ciddi olarak geçen ay başladık bebek çalışmalarımıza..inşallah isteyen herkesle beraber Rabbim bana da bebeğimi kucağıma almayı nasip eder...

Cumartesi almanyaya gidicem ailemin yanina çok mutluyum.. İnşallah iyi gelir oğluna da bana da...

canım okuyunca ben bile sinirden delirdim hadsiz bencil yaratık sen üzme kendini ona da anlatma boşver canını sıkmasın pislik

Cnm adetin 2. Günü corekotuna başla eşine de kecobiloynuzu Ozu sabah aksam bak bu yöntemle ben hamile kaldim tavsiye ederim.

Tamam canım eşim keçiboynuzu özü kullanıyor zaten bende çörekotu başlayayım Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…