TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Ya doktorum yok
Öyle bi doktora gösterdim baktı adetin gecince gel tekrar dedi
Yanıltıcı olabilir
Tutunamayabilir dedi
Moralim bozuldu benim de

doktorlar oyle.sen takilma.bak esranin bat tan 4 gun sonra 400 kusur hatta iki gun sonrasinda ise 900 kusurlerde cikmis sen birde bat tan 4 once 90 kusurlerden bahsediyosun.hesapla bak battan sonraki 6. gundd kac oluyo 3000 lerde oluyo.bence super.

Sagol cnm daha bende kese gormeye filan gitmedim son tahlilin uzerindende 4 gun gecti cumaya kadar bekleyim diyorum daha nolur nolmaz cok tedirginim cook

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ideal kilodaysan 5.haftada kese gorulur.ama tabi benim gibi 85 kiloyla hamile kaldiysan 6 yada 7 de anca gorursun

doktorlar oyle.sen takilma.bak esranin bat tan 4 gun sonra 400 kusur hatta iki gun sonrasinda ise 900 kusurlerde cikmis sen birde bat tan 4 once 90 kusurlerden bahsediyosun.hesapla bak battan sonraki 6. gundd kac oluyo 3000 lerde oluyo.bence super.

Evet bencede iyi bnm gec dollenme sanirim

boyuna gore kilon cok ideal.zamaninda git gor su keseyi kiz merak ediyoz nasi bisey.hem doktorunun tavsiyeleri ve verecegi vitaminler olur.erkence al

Folik asite basladim zaten cuma gtcm kanama filan olmazsa insallah izinde doktorum su an

Tutmuyorum canm o yuzdende icim rahat degil esimi kaldiriyorum gece o kızıyo dayanamazsin susuz kalirsin zarar verir diyo bi de midemdende rahatsizim zaten 2 gundur bi gaz var anlatamam

benim bat bugun uc gun once test yaptim ikinci cizgi cikti.hatta emin olamadim baska bir eczaneden aldgim testide yaptim ikinci cizgi vardi.birde bende goguslerimin uclari cok ama coook acidi birde sag gozum bir hafta seyirdi.baska bi belirtim olmadi

Canim onceden uclari agrimiyodu ama dimi benim hic bole olmamisti..hem yaniyo hem agriyo sizliyo elimi degemiorum ve goguslerim sert cok fazla..

Kızlar sanırım benim bu ayda olmadı ( test yaptım negatif. Üzgün ben moralim yerlerde ;(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar benim hic umudum yok ya ilk hamileligim dusukle sonlandi kurtaj oldum hmn hamile kalmistim o kadar yillar bekleyen var gecen ay denedik kurtajdan sonra ilk olmadi bu ayda kendimi dinlemicm dedim burayada hic girmedim aklimda olmasin bebek diye ne bilim ilk hamile kaldigimda öyle iki gunde bi feln yapmamstik cok detaylı bilmiodum sadece adetime göre 14. Gunler yumurtlamam oldugunu ogrendim o gune denk getrmistim ve olmustu kafaya takinca olmuo bnce bu ay cok takmadim çok derinlerden bi ses durtuo arada ama kulak vermiyorum 6 ay sure verdi doktor umarim dolmadan hamile kalirim batim 8 temmuz bi haftam var ama belirti feln yok ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…