TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

merhaba arkadaşlar kk'nın sessiz takiçilerinden ben de aranıza katılmaya karar verdim. burda olmanın bana iyi geleceğini düşünüyorum. bizde bebek istiyoruz 1 yıllık evliyim. fakat ilk aylardailişki olmadı malesef sonrasında da kararsız kaldık hep. ama şimdi 2 aydır ciddi anlamda istiyoruz veye düzenli ilişkiye giriyoruz. geçen ay ovülasyon testi aldım. ama farklı sitelerden okuduğum yanlış yorumlardan dolayı yanlış zamanda ilişkiye girdim. test falan yapmadım. bu ay gün aşırı ilişki denedik. yaşım 27 bat 8 temmuz beni de aranıza alır mısınız?

kızlar yaa bn adet mi olucm ne(( pazar günü azıcık kahverengi akıntı gelmişti dün bi damlacık pembe akıntı gedi az önce yine pembe 1 damla geldi ateşim yükdsekti bgn ama bilmiyom bata 2 gün kaldı bakalm ne olck

Şuan o kadar sinirliyim ki...Pislik patronum(kadın) hiç hamile kalmamı istemiyodu işler aksıycak diye çünkü herşeyi bnm üzerme yıktı.
Tedavi olduğumu biliyor. Az önce bu ay da olmadı , hastalandım dedim. Parmaklarını şıklatıp oynamaya başladı karşımda allaaaaah deyip.
Böyle bi terbiyesizliki böyle bi şerefsizlik olabilir mi? Kendisi anne olamadığı için anlayamıyo tabi. Pis bencil. Çantamı alıp gidesim var , o kdr kötüyüm ki...
Bu ay ona inat daha da fazla uğraşıcam. Allahın cezası

Hosgeldin canim bende 27 yasindayim 1 yili astik korunmayi bu ay birakmistik ovulasyon gunlerimde acil durumlar cikti degerlendiremedik muhtemelen olmadi. Ama bizde gunasiri denemiyoruz bence gerek te yok ovulasyon testi yapiyosan zaten 3 gunde 1 yeterli o 10 gunde. Bakalim umutlar bu aya.

Yerlesme olmasin cnm atesinin dusmesi lazimdi cunku? :))

cnm bilmiyorm ki yaa böyle olurken de düşer mi ateş bnm hep adet olacağim günün sabahı düşer de normalde 35.8 e filan düşünce adet olurm akıntılar olunca ölçüyorm 36.3

Blackberry beni de ekler misiniz listeye? Yaşım 28 ilk denemem bu ay ve bat 2 temmuz. Kısmetse yakında güzel haberler veririm inşallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Blackberry beni de ekler misiniz listeye? Yaşım 28 ilk denemem bu ay ve bat 2 temmuz. Kısmetse yakında güzel haberler veririm inşallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ekledim tatlım uğur getirzin inşallah

ekledim cnm listeye uğur getirsin inşallah..

cnm evde test yaptın mı hiç varsa gebelik düşük riskinde olabilir kanamalar allah korusun. evde bi test yap bence. inşallah hamilesindir tatlım..

maalesef anne olmayan o duyguyu bilemez tatlım sen sıkıntı yapma kendini üzme. çalış inşallah bu ay gelsin bebiş hayatımm

[QUOTE=blackberry34

cnm evde test yaptın mı hiç varsa gebelik düşük riskinde olabilir kanamalar allah korusun. evde bi test yap bence. inşallah hamilesindir tatlım..

cnm progestan da kullanıyorm bi iftarda bi sahurda persembe dr a gitcm bi kere daha böyle olmustu negatifti yapmk istemiyorm

Kızlar az önce doktordan geldim. Bana 3 seçenek sundu; 1. bu ay da klomen ve çatlatma iğnesiyle devam edebiliriz dedi, 2.istersen 2 ay herhangi birşey yapmadan dene, bazen ilacın etkisi sonradan kendisini gösterebiliyor dedi , 3. HSG çektirebiliriz ki ben bunun için daha erken olduğunu düşünüyorum dedi.
Ben de 1 ay daha klomen kullanayım dedim. Sizce iyi bir seçim yapmış mıyım? Aslında ben belki aşılama falan der diyodum ama henüz erken diye düşünüyo sanırım. Bu ay 3.klomenim olacak

Terbiyesizlik yapmis resmen uzulme Allah onu bildigi gibi yapsin ..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Black cim uğurlu listede bnde olmak istiyorum. Bat 11 temmuz. İlk çocuk istiyoruz cnm 22 yaşındayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

blackberry ben de yeni üyeyim temmuz annesi olmak istiyorum 1. çocuk ve 28 yaşındayım... Allahım inşallah isteyen herkese nasip eder..

kızlar bugun hsg çektirdim. anestezili oldu...aşırı derecede ağrı hissettim uyanınca...ama bebeğim için değer her şeye...rahmim normal tüplerim de açık çıktı şükür doktor bugün ve yarın ilişkiye girmeyin ilaç aksın dedi. ben de soğan kürü yapmak istiyorum ama bugün film çektirdim bir zararı olmaz dimi..bu arada bu yıl tam bir yıl oldu korumasız ilişkiye giriyoruz ama eşimle farklı yerlerde çalışıyorduk sadece haftasonları görüşüyoduk.. bir buçuk yıllık evliyiz ilk beş ay yasminle korundum.. geçen ay da çatlatma iğnesi denedik ve olmadı...acele mi ettim tedaviye başlamada bilmiyorum ama yaşım 30 u bulmadan ilk çocuğumu kucağıma almak istiyorum kızlar yorumlarınızı bekliyorum...

Bebek umuduyla ellerini acmis dua eden herkese rabbim insallah bebeklerini verir.hamile olanlar ise insallah saglikli bir sekilde bebeklerini kucaklarina alirlar.bu arada benim BAT 4 temmuz.az kaldi ve cok heyecanliyim.5 aydir deniyoruz.umarim temmuz bizlerin gercegi olur

Aminn canim insallah benimde batima az kaldi ama adet belirtilerim basladi bile goguslerim sisti ve acayip uclari kasiniyor bu kasinma neden olur acaba bilgisi olan var mı? ?

💑🚼🚼🚼💑

Bu ayda olmadı kızlar offff kırmızılar geldi yine mutsuzluk tan ölmek üzerine yim gelmedi meleğim yine boş kaldı ellerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…