-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.121
Arkadaşlar ben bebeğim olsun istiyorum, beni de ekleyin. Bat 11 temmuz...
Bende gunumu ıkıgun gectım bugunu sayarsak 3 gun çok heycanlıyım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şuan beni de heyecanlandırdın kendını nasıl hissediyorsun:) test yapabilirsin artık günün geçmiş :) inş bebiştir haber ver ama yapınca testi :)
Bende heyecan yok fazla inanki yapınca haber veririm bugunde fuara gıttım varya nelere bındım:)
Temmuz topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah... Rabbim bu ay daha çok hamiş haberi almayı nasip etsin.
biliyorum çok erken bir saat ama kimseciklerle konusup paylaşamadım nolur bana dua edın kızlar bır kımyasal yaşadım oyuzden doktor bana evet hamılesın dıyene kadar kımseye soylemıcem hatta ben bıle suan emın deılım yıne gecen seferkı gıbı olursa dıye oyuzden esımın bıle haberı yok tam emın olup oyle soylemek ıstıyorum hatta 11 temmuz evlılık yıl donumumuz ozaman ona suprız yapmak ıstıyorum herseyı planladım ınsallah herşey çok guzel olsun yarıda kalan bır sevınç olmasın aminnn ALLAH ım buradakı arkadaslarıma ve tanıdıgım tanımadıgım herkese nasıp etsın yarabbım amin...
biliyorum çok erken bir saat ama kimseciklerle konusup paylaşamadım nolur bana dua edın kızlar bır kımyasal yaşadım oyuzden doktor bana evet hamılesın dıyene kadar kımseye soylemıcem hatta ben bıle suan emın deılım yıne gecen seferkı gıbı olursa dıye oyuzden esımın bıle haberı yok tam emın olup oyle soylemek ıstıyorum hatta 11 temmuz evlılık yıl donumumuz ozaman ona suprız yapmak ıstıyorum herseyı planladım ınsallah herşey çok guzel olsun yarıda kalan bır sevınç olmasın aminnn ALLAH ım buradakı arkadaslarıma ve tanıdıgım tanımadıgım herkese nasıp etsın yarabbım amin...
Benimde bat 9 temmuz gibi insallahbenimde canım 3-4-5 temmuz bu tarihlerden birinde hastalanmam lazım ama hastalanmam inşallah hayırlı sebeplerle :)çok heyecanlıyım bugün 27.günüm normalde 29-30 günde olurum.bugün kalkınca test yaptım daha erken ama negatifti bekliyorum :v(
Benimde bat 9 temmuz gibi insallah
Insallah bu ay kavusuruz bebislerimize :)
Merhaba kızlar, bu ay ben bal tarçın çörekotu kullandım , eşim de keçiboynuzu özü. Yumurta takibi de yaptırdım, ovulasyon testi de yaptım evde kendim. Doktor 2 günde bir çağırdı kontrol etti yumurtamı, en son Pazartesi gittiğimde de yumurtlamışsın dedi... Bu ay her şeyi yaptık elim de ben de.... Gerisi Allah'a kalıyor artık, inşallah hayırsıyka Rabbim isteyen herkese nasip etsin bir an önce, hayırlı bir zamanda. Ama ne biliyim adet gününe kadar olacak mı olmayacak mı diye beklemek yıpratıyor insanı... Beklerken bazen karamsarlığa düşüyorum , bazen en ufak belirtiyi hamileliğe yorup umutlanıyorum.... Sanırım bu süreçte herkes aynı şeyleri aynı duyguları paylaşıyor.....
Canim yaa tamamen ayni duygulari paylasiyoruz Inan ki cok guzel ifade etmissin duygularımızı inssllah Rabbim bu mübarek günlerin hatrina bizede nasip eder
💑🚼🚼🚼💑
Merhaba kızlar bu gün bat günüm. Heyecan dorukta. Bu gün benim gibi lavaboya defalarca kontrol etmek için yüz kere gidenler ve her seferinde umutlananlar burda mı? ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah dilekler kabul olur... bende 8 haftalık iken kürtaj olmak zorunda kaldım. ancak toparladım her anlamda.. kalbim sizinle kızlar... özlem ben .. sevgiler ... güzel haberlerler paylaşmak dileklerimle
Benim bata 12 gün var daha, sma beklemek çok sıkıcı ,,,
Canim benim bat yarin ama hic sasmaz sukur buna da. Buyuk ihtimal adet olucam sancilarim basladi rabbimden hayirlisi. Kasiklarim fena.Merhaba kızlar bu gün bat günüm. Heyecan dorukta. Bu gün benim gibi lavaboya defalarca kontrol etmek için yüz kere gidenler ve her seferinde umutlananlar burda mı? ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.