TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Bende gunumu ıkıgun gectım bugunu sayarsak 3 gun çok heycanlıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyy ne güzel hadi inşallah hamilesindir canım. niye test yapmadın. adetlerin gecikir mi normalde. ben dört gözle bekliyorum o gün gelse de test yapsam diye. güzel haberlerini bekliyoruz

şuan beni de heyecanlandırdın kendını nasıl hissediyorsun:) test yapabilirsin artık günün geçmiş :) inş bebiştir haber ver ama yapınca testi :)

Bende heyecan yok fazla inanki yapınca haber veririm bugunde fuara gıttım varya nelere bındım:)

Bende heyecan yok fazla inanki yapınca haber veririm bugunde fuara gıttım varya nelere bındım:)

aaa dikkatli ol gerçi sağlam tutundu mu bir şey olmaz diyorlar ama :) yine de dikkat et cnm ben çok heyecanlanıyorum biri günüm geçti gelmedi dedi mi :)) hamile kalmışsa da diyorum ki demek ki imkansız değil demek ki oluyor benim de olucak allahın izniyle çok mutlu oluyorummm :)))

Son düzenleme:
Temmuz topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah... Rabbim bu ay daha çok hamiş haberi almayı nasip etsin.

biliyorum çok erken bir saat ama kimseciklerle konusup paylaşamadım nolur bana dua edın kızlar bır kımyasal yaşadım oyuzden doktor bana evet hamılesın dıyene kadar kımseye soylemıcem hatta ben bıle suan emın deılım yıne gecen seferkı gıbı olursa dıye oyuzden esımın bıle haberı yok tam emın olup oyle soylemek ıstıyorum hatta 11 temmuz evlılık yıl donumumuz ozaman ona suprız yapmak ıstıyorum herseyı planladım ınsallah herşey çok guzel olsun yarıda kalan bır sevınç olmasın aminnn ALLAH ım buradakı arkadaslarıma ve tanıdıgım tanımadıgım herkese nasıp etsın yarabbım amin...

canım öncelikle haklısın tabi ki kan testi yaptır iki günde tekrarla değer artışın güzelse sıkıntı yok demektir. İnallah bir sorun yaşamayacaksın cnm kötü düşünme asla. Waysofmom da kimyasal sonu hamile kaldı ve pıtpıt bile duydu maşallah sana da nasip olsun korkma. Herşeyin hayırlısı olsun.

Dualarım seninle bende önemli mevzuları bir müddet kendime saklarım, büyüsü bozulmasın ,nazar değmesin diye inşallah Güzel Allah'ım gönlüne göre verir... İnşallah

Kızlar ben bugün boynumda sağ tarafta lenf bezlerimin tam üstünde bi yumru farkettim. Hemen genel cerrahiden randevu aldım yarın için
ama çok korkuyorum. Size sorum; klomen ya da çatlatma iğnesinin böyle bir etkisi var mı? Aynı şikayetleeri yaşayan başka kkimse oldu mu:18:

Benimde bat 9 temmuz gibi insallah
Insallah bu ay kavusuruz bebislerimize :)

kızlar iyi haberlerim var inşallah sonu da iyi olur:)
de ultrasondan bakti yumurtalar çatlamış dedi rahimde beyaz bi alan gördüğünü beyaz alanın iyiye işaret ettiğini hayırlısı olsn inş varsa bile kese görünmez daha dedi kan testi yaptı normal değerler için -5 ile 3 diyodu bnm 1.19 çıktı dr değer pek yükselmemiş lekelenmeler haftaya kadar adet olmazsa tekrar kanda bakalm dedi ALLAH'IM içimde hala ümit var inş adet olmam değer de yükselir:))))

Merhaba kızlar, bu ay ben bal tarçın çörekotu kullandım , eşim de keçiboynuzu özü. Yumurta takibi de yaptırdım, ovulasyon testi de yaptım evde kendim. Doktor 2 günde bir çağırdı kontrol etti yumurtamı, en son Pazartesi gittiğimde de yumurtlamışsın dedi... Bu ay her şeyi yaptık elim de ben de.... Gerisi Allah'a kalıyor artık, inşallah hayırsıyka Rabbim isteyen herkese nasip etsin bir an önce, hayırlı bir zamanda. Ama ne biliyim adet gününe kadar olacak mı olmayacak mı diye beklemek yıpratıyor insanı... Beklerken bazen karamsarlığa düşüyorum , bazen en ufak belirtiyi hamileliğe yorup umutlanıyorum.... Sanırım bu süreçte herkes aynı şeyleri aynı duyguları paylaşıyor.....

Canim yaa tamamen ayni duygulari paylasiyoruz Inan ki cok guzel ifade etmissin duygularımızı inssllah Rabbim bu mübarek günlerin hatrina bizede nasip eder

💑🚼🚼🚼💑

Canim yaa tamamen ayni duygulari paylasiyoruz Inan ki cok guzel ifade etmissin duygularımızı inssllah Rabbim bu mübarek günlerin hatrina bizede nasip eder

💑🚼🚼🚼💑

Inşallah âmin canım, şimdi de acaba eşimde bir sorun var mı diye düşünmeye başladım ya, evde oturmak da insanın psikolojisini bozuyor... Ya da tüplerim mi tıkalı?? 2 gündür bunları düşünüyorum. Doktor bu ay adet olursan 3. Günü gel hormonlarına bakalım dedi, eşime bakılacak sanırım. Inşallah eşimde bişey yoktur ya, o daha kötü😞

Merhaba kızlar bu gün bat günüm. Heyecan dorukta. Bu gün benim gibi lavaboya defalarca kontrol etmek için yüz kere gidenler ve her seferinde umutlananlar burda mı? ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bata 12 gün var daha, sma beklemek çok sıkıcı ,,,

İnşallah dilekler kabul olur... bende 8 haftalık iken kürtaj olmak zorunda kaldım. ancak toparladım her anlamda.. kalbim sizinle kızlar... özlem ben .. sevgiler ... güzel haberlerler paylaşmak dileklerimle

İnşallah dilekler kabul olur... bende 8 haftalık iken kürtaj olmak zorunda kaldım. ancak toparladım her anlamda.. kalbim sizinle kızlar... özlem ben .. sevgiler ... güzel haberlerler paylaşmak dileklerimle

Hoşgeldin özlemcim , geçmiş olsun öncelikle, inşallah bidaha böyle şeyler yaşamazsın, Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin... En azından hamileliği tatmışsın, yaşayan biri olarak adetten önce insan hamile olduğunu anlayabilir mi????

Benim bata 12 gün var daha, sma beklemek çok sıkıcı ,,,

Doğru..ben bugünü edene kadar zaman durdu sanki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim bat yarin ama hic sasmaz sukur buna da. Buyuk ihtimal adet olucam sancilarim basladi rabbimden hayirlisi. Kasiklarim fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…