TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

canım okuyunca ben bile sinirden delirdim hadsiz bencil yaratık sen üzme kendini ona da anlatma boşver canını sıkmasın pislik

Hiç anlatmıycam. Bu ay herşey yolunda gidiyodu. Kesin gözüyle bakıyodu doktorum bile. Yumurtam gelişti, rahim duvarı kalınlaştı, çatlatma iğnemi oldum,
ilişki günlerini hiç aksatmadım ama kesin bu kadının gözü değdi. Bıraktım tedaviyi diycem. Ovulasyon takibine de yemek molam da gidiyorum zaten ne bilcek

merhabalar....benim ocakta doğumla bir kaybım var.....sonra eşim askere gitti......mayıs ayına kadar adet tarihlerine hiç dikkat etmedim.....korunma sürem devam ediyordu.....nisan başında doktorum korunmayı bırak dedi......ilaçlarımı içmeye başladım......en son bildiğim adet tarihlerim 16 mayıs ve 15 haziran......zaten bu haftaya kadar, eşimle görüşemediğimizden hiç çalışma yapamadık......27 haziranda sabahtan şiddetliye yakın kasık ağrısı yaşadım.....eşimle 28 haziranda öğleden sonra buluştuk......28 ve 29 haziranda iki gün çalışma yaptık kafam çok karışık.....eğer o kasık ağrısı yumurtlama ise benim bat 11 Temmuz ve yumurtanın 24 saatlik canlılık süresini kaçırmış oluyorum.........eğer değil ise geçmiş adet tarihlerine göre bat 15 temmuz ve ne zaman yumurtladım o zaman??? :26: kafam çok karışık....doğumdan önce 28 günde bir olurdum adet.....doğumdan sonra değişti.....ha pek ümitlenmiyorum bu ay çünkü sadece 2 gün ilişki oldu ve ilk deneme ayım bile sayılmaz......bat olarak hangi tarihi almalıyım????

bayanlarr selamm
bata 8 gün kaldı çok heyecanlıyım bu ay da yine

benimde canım 3-4-5 temmuz bu tarihlerden birinde hastalanmam lazım ama hastalanmam inşallah hayırlı sebeplerle :) çok heyecanlıyım bugün 27.günüm normalde 29-30 günde olurum.bugün kalkınca test yaptım daha erken ama negatifti bekliyorum

merhaba kızlar nasılsınız :) nasıl gidiyor bekleyiş benim adetime daha 1 hafta var ama heyecan dorukta acaba tuttu mu ya :)

beklemek çok fena benim de BAT 8 temmuz. sürekli netteyim. erken gebelik belirtilerini okuyup duruyorum ve okudukça psikolojik olarak yaşıyormuşum gibi geliyor. hafta sonu yola çıkacağız memlekete gideceğiz. yine gören soracak ben iyice gerileceğim( acaba erken gebelik testlerinden mi alsam? güvenirliği hakkında bilginiz var mı? ya da önerebileceğiniz bir marka. off düşünmek istemiyorum ama elimde değil günlerde geçmek bilmiyor...

inanırmısın cnm bende aynen öyleyim hergün karnım ağırıyor başım dönüyor cnm ben predüktör ve fortes aldım ikisini de kullandım ama çift çizgiyi göremedim :) cnm normal testler idrardaki hgc yi 50 ve üzerini algılayabiliyormuş hassas olan testler ise 20 ve üzerini algıladığı için daha erken gösteriyormuş fark buymuş cnm :) sen nezamandır bebek istiyorsun cnm ? varmı peki farklı belirtiler sende :)))

Son düzenleme:
Kizlar haziranda regl olmadim gecikti temmuzda oldum dedim bi an hamileyim ama yine olmadi.. allhm yardimcimiz olsn. . Çörek otu denıcem bu ay. . Corek otunu evdemi ogutuyorsunuz yoksa satiliomu kizlar

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

( yok canm ya vazgeçtim ondan da farklı bir çok yerden baktım güvenilirliği kesin değil en doğrusu beklemek ama gel de bekle geçen ayda okudukça yaşamıştım bir çok belirti. ama bu ay akıntım var çok fazla umarım hamileliktendir yoksa başka sıkıntı var diye düşünecem (hakkımızda hayırlısı en doğrusu beklemek. hem yazda geldi yazı rahat geçirelim :)) kırmızıları yerse böyle teselli edecem kendimi :))

canım düzenlemeyi yeni gördüm. 1 yıllık evliyim ama ilk 2 ay yaşayamadık birşey sonrasında da her ay birşeyler çıktı bi ara vazgeçtik borçlar bitsin öyle dedik ama ben hiç ilaç falan kullanmadım.şimdi 2 aydır gün aşırı ya da en fazla 3 gün arayla ilişki deniyoruz. geçen ay ovülasyon testi aldım bu ay ondan da vazgeçtim. ben anne olmak çok istiyorum ve bunu herkese söyledim hatayı orda yaptım. düşünmüyorum deseydim herkes sürekli sormazdı. böyle stres oluyorum. arkadaşlarım öyle yaptılar düşünmüyoruz dediler bi duyduk hamileler. sen ne zamandan beri istiyosun?

bence de yapma ben yaptım ama negatif çıktığında bile insan şüphe ediyor bu sefer daha da kafası karışıyor :) akıntı çok belirgin bir özellikmiş sanırım inş onun belirtisidir :) bende akıntı yok cnm hissetmiyorum birşey herhalde olmadı bu ay

cnm bende ovulasyon testi kullandım ama benim bir ayda iki kez çift çizgi oldu ama çizgiler hiç aynı renge gelmedi anlayamadım o yüzden :) bizde 8 aydır düşünüyoruz cnm ama bizde de yok hala artık umudum azaldı dr 3 ay sonra gel dedi hamile kalamazsan
aynı hatayı bende yaptım her ay gözümün içine bakıyor millet ama gelmedi daha bebiş :)

yok canım yapmayacağım. hepsinde en kesin sonuç adet günü geçince diyor. dediğin gibi kafamı karıştırmaktansa beklerim. çoğu kişi hiç beklemediğim ayda hamile kaldım diyor. sonuçta her bünyede farklı. sende takılma belirti yok diye. adet günü gelmeden hiç birşey belli olmaz. İnşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz.

haklısın cnm en iyisi sabırla beklemek inş cnm tüm liste hamişlerle dolar :))

Bende gunumu ıkıgun gectım bugunu sayarsak 3 gun çok heycanlıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şuan beni de heyecanlandırdın kendını nasıl hissediyorsun:) test yapabilirsin artık günün geçmiş :) inş bebiştir haber ver ama yapınca testi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…