- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.061
Keşke öyle olsa canım yaa.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım adet döngün kaç günde bir bilmiyorum ama benim daha yumurtlama günüm geçeli daha 5 gün oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke öyle olsa canım yaa.
kızlar günaydınnn yeni topiğimiz hayrlı olsun inş şu mübarek ayın hürmetime hepimiz bu ay hamiş oluruz :)
merhaba arkadaşlar kk'nın sessiz takiçilerinden ben de aranıza katılmaya karar verdim. burda olmanın bana iyi geleceğini düşünüyorum. bizde bebek istiyoruz 1 yıllık evliyim. fakat ilk aylardailişki olmadı malesef sonrasında da kararsız kaldık hep. ama şimdi 2 aydır ciddi anlamda istiyoruz veye düzenli ilişkiye giriyoruz. geçen ay ovülasyon testi aldım. ama farklı sitelerden okuduğum yanlış yorumlardan dolayı yanlış zamanda ilişkiye girdim. test falan yapmadım. bu ay gün aşırı ilişki denedik. yaşım 27 bat 8 temmuz beni de aranıza alır mısınız?
Yerlesme olmasin cnm atesinin dusmesi lazimdi cunku? :))kızlar yaa bn adet mi olucm ne(( pazar günü azıcık kahverengi akıntı gelmişti dün bi damlacık pembe akıntı gedi az önce yine pembe 1 damla geldi ateşim yükdsekti bgn ama bilmiyom bata 2 gün kaldı bakalm ne olck
Hosgeldin canim bende 27 yasindayim 1 yili astik korunmayi bu ay birakmistik ovulasyon gunlerimde acil durumlar cikti degerlendiremedik muhtemelen olmadi. Ama bizde gunasiri denemiyoruz bence gerek te yok ovulasyon testi yapiyosan zaten 3 gunde 1 yeterli o 10 gunde. Bakalim umutlar bu aya.
Yerlesme olmasin cnm atesinin dusmesi lazimdi cunku? :))
Blackberry beni de ekler misiniz listeye? Yaşım 28 ilk denemem bu ay ve bat 2 temmuz. Kısmetse yakında güzel haberler veririm inşallah :)
merhaba arkadaşlar kk'nın sessiz takiçilerinden ben de aranıza katılmaya karar verdim. burda olmanın bana iyi geleceğini düşünüyorum. bizde bebek istiyoruz 1 yıllık evliyim. fakat ilk aylardailişki olmadı malesef sonrasında da kararsız kaldık hep. ama şimdi 2 aydır ciddi anlamda istiyoruz veye düzenli ilişkiye giriyoruz. geçen ay ovülasyon testi aldım. ama farklı sitelerden okuduğum yanlış yorumlardan dolayı yanlış zamanda ilişkiye girdim. test falan yapmadım. bu ay gün aşırı ilişki denedik. yaşım 27 bat 8 temmuz beni de aranıza alır mısınız?
cnm evde test yaptın mı hiç varsa gebelik düşük riskinde olabilir kanamalar allah korusun. evde bi test yap bence. inşallah hamilesindir tatlım..kızlar yaa bn adet mi olucm ne(( pazar günü azıcık kahverengi akıntı gelmişti dün bi damlacık pembe akıntı gedi az önce yine pembe 1 damla geldi ateşim yükdsekti bgn ama bilmiyom bata 2 gün kaldı bakalm ne olck
Şuan o kadar sinirliyim ki...Pislik patronum(kadın) hiç hamile kalmamı istemiyodu işler aksıycak diye çünkü herşeyi bnm üzerme yıktı.
Tedavi olduğumu biliyor. Az önce bu ay da olmadı , hastalandım dedim. Parmaklarını şıklatıp oynamaya başladı karşımda allaaaaah deyip.
Böyle bi terbiyesizliki böyle bi şerefsizlik olabilir mi? Kendisi anne olamadığı için anlayamıyo tabi. Pis bencil. Çantamı alıp gidesim var , o kdr kötüyüm ki...
Bu ay ona inat daha da fazla uğraşıcam. Allahın cezası
Şuan o kadar sinirliyim ki...Pislik patronum(kadın) hiç hamile kalmamı istemiyodu işler aksıycak diye çünkü herşeyi bnm üzerme yıktı.
Tedavi olduğumu biliyor. Az önce bu ay da olmadı , hastalandım dedim. Parmaklarını şıklatıp oynamaya başladı karşımda allaaaaah deyip.
Böyle bi terbiyesizliki böyle bi şerefsizlik olabilir mi? Kendisi anne olamadığı için anlayamıyo tabi. Pis bencil. Çantamı alıp gidesim var , o kdr kötüyüm ki...
Bu ay ona inat daha da fazla uğraşıcam. Allahın cezası
Bebek umuduyla ellerini acmis dua eden herkese rabbim insallah bebeklerini verir.hamile olanlar ise insallah saglikli bir sekilde bebeklerini kucaklarina alirlar.bu arada benim BAT 4 temmuz.az kaldi ve cok heyecanliyim.5 aydir deniyoruz.umarim temmuz bizlerin gercegi olur