- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- Konu Sahibi Whiteandblue
Mesaj sayisi icin.özür dilerim,,,...
canım mesaj sayısını doldurmak için topikler var oralara yazsan daha iyi olur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesaj sayisi icin.özür dilerim,,,...
Herkese merhaba,
Uzun süredir üye olmadan bu siteyi takip ediyordum sonunda bende üye oldum. Bende sizler gibi sıkıntılı süreçten geçiyorum ve psikolojik denen hiçbir şey kalmadı.
2 yıllık evliyim ve 9 aydır korunmuyoruz ama hala hamile değilim. Korunmamızın üzerinden 5 ay geçtikten sonra doktora gittim polikistik over hastası olduğumu oldukça yumurtamın olduğunu fakat her ay çatlamadığını söyledi. Düzenli ilişki olursa hamile kalabileceğimi söylemişti. hormon testlerim normal çıktı, eşimde de çok şükür sıkıntı yok ama hala hamile kalamıyorum ve bu durum beni çok korkutuyor. Başka bir doktora gittiğim zaman tüplerime baktırmamı söylemişti belki tıkanıklık olabilir diye. Ama tüplerime baktırmadım nasıl baktıklarını bilmiyorum bi arkadaşım baktırma çok canın acır falan dedi? İlk önce yumurta takibi yaptır daha sonra çatlatma iğnesi vurdur dedi. Pazartesi Allah kısmet ederse doktora gitmeyi düşünüyorum. Çok moralim bozuk çok korkuyorum başka bir problem mi var acaba diye. Allah çok büyük biliyorum gönülden isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eder.
Görümcem 4 gün sonra doğum yapacak, eltim 3 aylık hamile ve ben çok mutsuzum. Bütün gözler bizde 2 yıl oldu evleneli neden çocuk düşünmüyorsunuz yaşınız ilerleyince sıkıntı olur problem varsa erkenden tedavi olursunuz bir sürü sorular sorular artık yoruluyorum. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama benim kalbim kırılıyor
Ne olur banada yardımcı olun bi akıl verin ben ne yapayım şimdi? Pazartesi doktora gideceğim tüplere nasıl bakılıyor? daha önce baktıran var mı? canımız acıyormu Regl oldum pazar günü bitecek. Yumurta takibi hastalandıktan sonra mı oluyor?
Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama inanın çok moralim bozuk eşime pek belli etmemeye çalışıyorum oda kızıyor bana neden kafana bu kadar takıyorsun üzme kendini sıkıntı yok olur elbet diye
Meraba canım hoşgeldin... bende 3 yıllık evli yim 1 yıldır bebek istiyoruz 3 aydir klomenle we çatlama iğnesi tedawisi görüyorum eşimdede bendede sorun yok çok şükür gebelik şansını arttırmak için yedawi oluyorum...
Tüplere gelince hsg(ilaçlı rahim filmi) benden de istedi doktorum tedawiye başlamadan önce kulaktan duyma şeylerle çooook korktum 2 ay erteledim ama sonra herşey yolunda gidip tutunma olmayınca el mecbur çektirdim bu ay. We hiç korktuğum gibi olmadı sol tuplerim de hafif bi yapışıklık wardı oda çok şükür ilaç werilirken açıldı.. Sadece adet sancısı gibi bi ağrı we şişlik oluyo(Ağrı eşiğim düşüktür) sol biraz daha ağrıdı tabi yapışıklık olunca ama gerçekten abartıldığı kadar değil:) hem gebelik şansını %30 arttırıyormuş isteyene anestezi altında da yapılıyor
Ooo çok yazdım galiba
Merhaba hoşbulduk canım,
Bir nebzede olsa içim biraz rahatladı çok teşekkür ederim. Pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek bir an önce ilaçla iğne ile tedaviye başlamak istiyorum. 1 Yıl dolmadan tedavi yöntemi uygulamıyorlar ama zaten 9 ay oldu ısrar edeceğim.
İnşallah sende biran önce hamile kalırsın canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar, 29 yaşındayım. Temmuzda 30 olcam Benim bat 16 temmuz. Hayırlısı bakalım... Beni de listeye ekler misiniz?
süper bi topik olmuş hayırlı ugurlu gelsin hepimize inşş benide eklermısın 7 temmuz :)
blck çiğim belki görmezsin diye alıntılama yaptım.28 haziran bat..benide eklesene canımmmmmmmmmm
benide eklermisin canım.bat temmuz 5 ayrıca soğan kürüde yapıyorum bugün 9.günüm.şifa olur inşallah.:26:
blackciğim benide eklermisin bat 28 haziran..
Hepinizi ekledım cancanlar. Uğurlu gelsın bol bebıslensın topiğimiz inşallah. Lıstemız kabardı masallahh...Benide hazirandan alabılırsın black=) Yeni batım 10 temmuz ,en heyecanlı ayım ilk ayım bu ayy =))
Cnm mıgrenı tetıklıyor dıye duydum bende mıgren yok bas agrım olmadı amaan sekerım dusuktur hep onu dengeledı bende. Ben bu kurle hamıle kaldım dayanabıldıgın kdr dayan derım. Erken yumurtlatır akıntına dıkkat et tatlım.ay ıns ya cok heyecanlıymıs bu ısler valla regl bıtsın bı an once =) sana bıse sormak ıstıyorum sayfanın basında yazdıgın gıbı bal corek otu tarcın karısımını yaptım ben ve regl 2. gunu yemeye basladım,yalnız onu yemeye basladıgımdan berı baş agrım var =( cunku bende mıgren var ve tatlı mıgrenı tetıklıyor sanırım buyuzden baldan dolayı bas agrım oluyor, dayanıp devam etsemmı bıraksam mı bılemedım :S boyle bırseyle karsılasıtınmı hıc
ımsallah tatşlım tatlım sart kesınlıkle... Bende eylulde ıstıyorum annemlere gıtmeyı orası tatıl bana denız havuz gece hersey mevcut. Guzel bı tatıl sonucu tatlı bı bebıs ınsallah rabbım nasıp etsın tatlım.bitti şekerim bitti. gerçi bizimki pek tatil sayılmazdı kayganaya yardıma gittik
geldiğim gibi dooğğğrruuu doktorcuğuma gittim: dün yumurtlamışım bu günleri değerlendirin dedi
ekime kadar bizi kendi halimize bıraktıinşallah daha erken görüşürüz dedi bide bi tatile çıksanıza demezmi
Herkese merhaba. Gecenın koru mıdebulantısıyla uyandım. Bır de grıbım ustune. Kolum kanadım kalkmıyor pek fenayım. Umarım sızler ıyısınız. Yenı arkadaslarımız ve hazırandan transfer olanlarımız var. Hepınızı burda gormek cok guzel. Temmuzda da umutlarımız peşimizi bırakmasın. Saglıkla hamış haberlerı alalım ınsallaaahhhhh....
Hosgeldin canim aramiza :) insallah en kisa zamanda hamilelik haberini paylasirsin bizimlee :)
nasil da mecburmusuz sabretmeye ☆★☆
ohoooooo kaç sayfa olmuş bileeee
haziranlar var listedeeee beni de yazın 25 haziran bat. bu 4.ay denemelerimizde. erken gebelik testi yaptm negatif
bu başlığa gelecek gibiyim
hadi hayırlısııııııı
Herkese merhaba. Gecenın koru mıdebulantısıyla uyandım. Bır de grıbım ustune. Kolum kanadım kalkmıyor pek fenayım. Umarım sızler ıyısınız. Yenı arkadaslarımız ve hazırandan transfer olanlarımız var. Hepınızı burda gormek cok guzel. Temmuzda da umutlarımız peşimizi bırakmasın. Saglıkla hamış haberlerı alalım ınsallaaahhhhh....
Teşekkürler:) beni de listeye ekleyebilir misiniz beklenen adet tarihim 10 temmuz
Listeyi guncelleyen arkadaş gorunce ekler canim benim de bat 10 temmuzz :)
nasil da mecburmusuz sabretmeye ☆★☆
ay aynı bende öyle bir akşam uyuyakalmışım söylemesi ayıptır eşim kalk hayatım çalışmamız lazım kendim için bişey istemiyorum neslimizin selameti için demişti bana tövbe tövbe
ay hadı inş Rabbım dualarını ve dualarımızı kabul etsın
Hepinizi ekledım cancanlar. Uğurlu gelsın bol bebıslensın topiğimiz inşallah. Lıstemız kabardı masallahh...
Cnm mıgrenı tetıklıyor dıye duydum bende mıgren yok bas agrım olmadı amaan sekerım dusuktur hep onu dengeledı bende. Ben bu kurle hamıle kaldım dayanabıldıgın kdr dayan derım. Erken yumurtlatır akıntına dıkkat et tatlım.
Devam edıyorum bırakmadım bırakamadım o bas agrılarına ragmen =) bıraksam acaba bırakmasamıydım dıyecektım sonra kendımı bılıyorum zaten carsamba gunu kürün son günü =) akıntıyı takıp edıyorum gunlerı degerlendırıyoruz cok heyecanlıyız =)) sneınde mıde bulantıların gecer ıns en kısa zamandaa Rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns