TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

canım hamiş olunca unutmadın bizi... çok teşekkürlerrrr topiğin hayırlı ugurlu olsunnn benimde umudum temmuzda... gerçi bu ay rahim filimnden başka bir tedavi ilaç olmayacakmış ama hayırlısı bakalım.... hamişlerin duası kabul olurmuş bizdee dua et olurmuuu

sanırım bu ay da bişey yok. eğer hamile çıkmazsam nasıl anladığımı anlatırım size

Son düzenleme:
ay ne güzel bak şimdi bende tebessüm ettim

niye bozuldu kıs moralin

4 ay normal 2 ayda klomenden sonra hamile olamyaınca doktor hsg çekecez dedi 30 haziranda ödüm patlıyoo... ayyy biz ne zaman hamiş kalacazzz wallaha 2. profesyonel denemede dedimki ben sıkıldım artık ilaç tedavi istemiorummm... gözlerim doldu ama tutttum kendimi doktorun yanındaaaa

Slm kızlar yazılarınızı okudum insallah bebek sahibi olursunuz benım 7 yıl cocugum olmadı çok agladım cok acılar cektım herseyın vaktı saati varmıs şimdi bi kızım var umudunuxu yitirmeyin allah gercekten zamanı gelınce veriyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah sana bağışlasın canım... nasıl olduu anlatabilirmisin? belki bize umut olurrr

Saol canım ben fazla tedavi görmedim bı kaç gittim doktor bişeyın yok diyordu

Yok canım ya ben sadece folık asit kullandım okadar artık onunda etkısı nekadar oluyor bılmıyorum

Yok canım ya ben sadece folık asit kullandım okadar artık onunda etkısı nekadar oluyor bılmıyorum

anladım canımm.. o gebe kalmak için deil zaten o gebelik olursa bebek sağlıklı olsun diye.... çok şükür rabbim yuzune bakmış... bizede dua et olurmu?

Sana ne diyor doktorlar kaç yıl olmadı

ben 3.5 ay normal denedim, 2 ayda klomenle denedim olmadı... bu ayda rahim filmi çektirecez ama tedavi olmayacam yani ilaç kullanmayacam.. kendiliğinden olmasını bekliycezzz hayırlısı... Rabbim inşallahh ol der ve olurrr

İnsallah olur canım haklısın ilaçla yıllardır ugrasan bi arkadasım var hiçbi faydasını görmedi sadece aşırı kılo aldı oda bıraktı senınkı cpk erken hem daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…