-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Hepinizi ekledım cancanlar. Uğurlu gelsın bol bebıslensın topiğimiz inşallah. Lıstemız kabardı masallahh...
Cnm mıgrenı tetıklıyor dıye duydum bende mıgren yok bas agrım olmadı amaan sekerım dusuktur hep onu dengeledı bende. Ben bu kurle hamıle kaldım dayanabıldıgın kdr dayan derım. Erken yumurtlatır akıntına dıkkat et tatlım.
Devam edıyorum bırakmadım bırakamadım o bas agrılarına ragmen =) bıraksam acaba bırakmasamıydım dıyecektım sonra kendımı bılıyorum zaten carsamba gunu kürün son günü =) akıntıyı takıp edıyorum gunlerı degerlendırıyoruz cok heyecanlıyız =)) sneınde mıde bulantıların gecer ıns en kısa zamandaa Rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
Cnm listye nasil bakicaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm listye nasil bakicaz
sayfanın en basındaa
Canım normalde adetle atılıyor ama neden atılmamış anlamadım. Bu arada adet olunca soğan kürü de yaparsan faydasını görürsün canım bat verirsen seni de uğurlu listeye ekleyelim inşallah uğur getirsin bitanem.
sanırım bu ay da bişey yok. eğer hamile çıkmazsam nasıl anladığımı anlatırım size
ayyy çok hoşsun yaaaaaaaaaaaaaokadar moralim bozuktuki allahta senin yuzunu güldürsünnn
ay ne güzel bak şimdi bende tebessüm ettim
niye bozuldu kıs moralin
Slm kızlar yazılarınızı okudum insallah bebek sahibi olursunuz benım 7 yıl cocugum olmadı çok agladım cok acılar cektım herseyın vaktı saati varmıs şimdi bi kızım var umudunuxu yitirmeyin allah gercekten zamanı gelınce veriyor
Saol canım ben fazla tedavi görmedim bı kaç gittim doktor bişeyın yok diyordu
Yok canım ya ben sadece folık asit kullandım okadar artık onunda etkısı nekadar oluyor bılmıyorum
Sana ne diyor doktorlar kaç yıl olmadı