TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

inş arkadasımya haber verıcem inş sızlere. Test yapmak ıcın heyecanla beklıyorum :)) yüzde 50/50 ıhtımal erıyorum hadı hayırlısıı :))) Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul eyle

Gunatdin test yaptin mi tatlim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunatdin test yaptin mi tatlim

yok canım akşama yaparım büyük ıhtımal. Ihtımallerım azaldı bıraz. Dün yıne kahverengı akıntı geldı aynnı adet gıbı belkıde adet olmusumdur. Nasip...

Eklerin bitanem insallah temmuzda gelsin bebiss

ayyyyy BlackBerry cim hamisss misinnnnn tebrik ederim hayatimmm masallah sanaaaa ve bebisseeee:nazar::emir_bebek::nazar: cok sevindim inan ... darisi bize insallah ... benimde umudum temmuza galiba suanda regli olmayi bekliyorum ondan sonra da dr a ve asilamayaaaaaaa :KK16:

Eklerin bitanem insallah temmuzda gelsin bebiss

ay ıns ya cok heyecanlıymıs bu ısler valla regl bıtsın bı an once =) sana bıse sormak ıstıyorum sayfanın basında yazdıgın gıbı bal corek otu tarcın karısımını yaptım ben ve regl 2. gunu yemeye basladım,yalnız onu yemeye basladıgımdan berı baş agrım var =( cunku bende mıgren var ve tatlı mıgrenı tetıklıyor sanırım buyuzden baldan dolayı bas agrım oluyor, dayanıp devam etsemmı bıraksam mı bılemedım :S boyle bırseyle karsılasıtınmı hıc

Nerelerdesin kiz bitti mi tatil .

bitti şekerim bitti. gerçi bizimki pek tatil sayılmazdı kayganaya yardıma gittik:KK9:

geldiğim gibi dooğğğrruuu doktorcuğuma gittim::KK6: dün yumurtlamışım bu günleri değerlendirin dedi:KK23::KK53:
ekime kadar bizi kendi halimize bıraktı:21:inşallah daha erken görüşürüz dedi bide bi tatile çıksanıza demezmi:KK16:

Son düzenleme:
aslında çok canım sıkkın bır hafta önce catlatma ignesi yaptırdım stresliyim hergün evde gerginlik sinirli bi hava hakim :KK43:

catlatma ıgnesı hakkında bılgım yok canım buradan okuduklarımdan bılıyorum sadece,ama stres en buyuk dusmanın bunu unutma sakın bazen olur oyle stres sınır gergınlık ıcın patlayacak gıbı dua oku bıraz ıyı gelecektır sonradaa ıyı hıssettırecek bıseyler bulalım hadı :KK66: calısıyormusun?suan ne yapıyorsun?

catlatma ıgnesı hakkında bılgım yok canım buradan okuduklarımdan bılıyorum sadece,ama stres en buyuk dusmanın bunu unutma sakın bazen olur oyle stres sınır gergınlık ıcın patlayacak gıbı dua oku bıraz ıyı gelecektır sonradaa ıyı hıssettırecek bıseyler bulalım hadı :KK66: calısıyormusun?suan ne yapıyorsun?

ögretmenim ben ana okul ögretmeniyim sen çalısıyormusun

ögretmenim ben ana okul ögretmeniyim sen çalısıyormusun

oo ne guzel meslek anaokulu ogretmenı ve sabır ısteyen bır meslekte oyle degılmı? calısıyorum bende canım , suan ne yapıyorsun pekı okuldamısın cıktın mı? bırazcık daha sabredersen aksam uzerı hava bıraz serınleyınce eger yuruyus yapabılecegın ortam fln varsa yuruyus yap hatta yapabılıyorsan bunu sabahlarıda yap ıyı hıssettırıyor ınsana..
ben ne yapıyorum bılıyormusun baktımkı stres sınır gergınlık had safhada cekıyorum esortmanları cıkıyorum dısarı kosuyorum kosuyorum o ruzgar yuzume vuruyorlar oh mıs gıdıyor gergınlık rahatlıyorum :KK66:

oo ne guzel meslek anaokulu ogretmenı ve sabır ısteyen bır meslekte oyle degılmı? Calısıyorum bende canım , suan ne yapıyorsun pekı okuldamısın cıktın mı? Bırazcık daha sabredersen aksam uzerı hava bıraz serınleyınce eger yuruyus yapabılecegın ortam fln varsa yuruyus yap hatta yapabılıyorsan bunu sabahlarıda yap ıyı hıssettırıyor ınsana..
Ben ne yapıyorum bılıyormusun baktımkı stres sınır gergınlık had safhada cekıyorum esortmanları cıkıyorum dısarı kosuyorum kosuyorum o ruzgar yuzume vuruyorlar oh mıs gıdıyor gergınlık rahatlıyorum :KK66:

aynen öyle cok sabır ıstıyor sımdı okular kapandı tatıl suresı yıllarca bunun egitimin, aldım ama bildiklerini uygulayamıyorun oturdugum çevre çok kötü hiç yürüyüs alanı degıl burası eve aldım yuruyus bandı aslında esim çok gamsız zaten o hiç istekli degil çocuk konusunda

aynen öyle cok sabır ıstıyor sımdı okular kapandı tatıl suresı yıllarca bunun egitimin, aldım ama bildiklerini uygulayamıyorun oturdugum çevre çok kötü hiç yürüyüs alanı degıl burası eve aldım yuruyus bandı aslında esim çok gamsız zaten o hiç istekli degil çocuk konusunda

hımm kuzum ıste sorunun kökü burada ıcını daraltan hissin sebebi bu bellıkı, pekı neden ıstemıyor bı sebebı var mı bunun?

ah bi bilsem ah ah her doktora gidisimde hadi sende gel diyorum yok yalan söyledigi dünüyor çok mutsuzum çok

nezamandır evlısınız ve kac yasındasın canım.Belkı hazır hıssetmıyordur kendını baba olmaya ve bunu dıle getıremıyordur erkekler evlenırken cocuk yaparken bıraz korkarlar bılırsın genelde boyledır.

X