- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- Konu Sahibi Whiteandblue
blackcim benide ekleyi ver 1 temmuz galiba:44: hazirandan çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
blackcim benide ekleyi ver 1 temmuz galiba:44: hazirandan çıkar
inş arkadasımya haber verıcem inş sızlere. Test yapmak ıcın heyecanla beklıyorum :)) yüzde 50/50 ıhtımal erıyorum hadı hayırlısıı :))) Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul eyle
Nerelerdesin kiz bitti mi tatil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunatdin test yaptin mi tatlim
Benide hazirandan alabılırsın black=) Yeni batım 10 temmuz ,en heyecanlı ayım ilk ayım bu ayy =))
Eklerin bitanem insallah temmuzda gelsin bebiss
Eklerin bitanem insallah temmuzda gelsin bebiss
Nerelerdesin kiz bitti mi tatil .
Neden kimse cevap vermior
canım ne sordun bıldıgım bırsey se yardımcı olmaya calısırım ama gormedın ben sorunu senın=(
aslında çok canım sıkkın bır hafta önce catlatma ignesi yaptırdım stresliyim hergün evde gerginlik sinirli bi hava hakim
catlatma ıgnesı hakkında bılgım yok canım buradan okuduklarımdan bılıyorum sadece,ama stres en buyuk dusmanın bunu unutma sakın bazen olur oyle stres sınır gergınlık ıcın patlayacak gıbı dua oku bıraz ıyı gelecektır sonradaa ıyı hıssettırecek bıseyler bulalım hadı calısıyormusun?suan ne yapıyorsun?
ögretmenim ben ana okul ögretmeniyim sen çalısıyormusun
oo ne guzel meslek anaokulu ogretmenı ve sabır ısteyen bır meslekte oyle degılmı? Calısıyorum bende canım , suan ne yapıyorsun pekı okuldamısın cıktın mı? Bırazcık daha sabredersen aksam uzerı hava bıraz serınleyınce eger yuruyus yapabılecegın ortam fln varsa yuruyus yap hatta yapabılıyorsan bunu sabahlarıda yap ıyı hıssettırıyor ınsana..
Ben ne yapıyorum bılıyormusun baktımkı stres sınır gergınlık had safhada cekıyorum esortmanları cıkıyorum dısarı kosuyorum kosuyorum o ruzgar yuzume vuruyorlar oh mıs gıdıyor gergınlık rahatlıyorum
aynen öyle cok sabır ıstıyor sımdı okular kapandı tatıl suresı yıllarca bunun egitimin, aldım ama bildiklerini uygulayamıyorun oturdugum çevre çok kötü hiç yürüyüs alanı degıl burası eve aldım yuruyus bandı aslında esim çok gamsız zaten o hiç istekli degil çocuk konusunda
hımm kuzum ıste sorunun kökü burada ıcını daraltan hissin sebebi bu bellıkı, pekı neden ıstemıyor bı sebebı var mı bunun?
ah bi bilsem ah ah her doktora gidisimde hadi sende gel diyorum yok yalan söyledigi dünüyor çok mutsuzum çok