TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Kızlar adetım gun gectı bendende gundur pembe rengınde peceteye sılınce gelıo kan desen kan degıl bıde kahve rengınde akıntı bır kere geldı sılınce peceteye pembe su gıbı gelıo anlamadım gıttı adetımın ılk gunu test yaptım negetıf cıktı adetım gun gcetı

Cnm senin yerinde olsam Dr a giderim belki düşük riskinden kan geliyordur ihmal etme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimyasal gebelik tatlim her Kadin yasiyor bunu. Hakkında hayirlisi inşallah çok geçmeden gelir bebisin.

Canm benim bat 14 temmuz listeye yazarmisin

Yazdim tatlim hakkında hayirlisin inşallah bu ay gelsin bebiss

O kadar çok soru sormusun ki hanginden baslicam bilemedim :) sari akinti adet belirtisi krengi leke de yerleşme olabilir. Sabah erken gebelik testini yapmalisin bence. İnsallah hamisindir tatlim.

Son düzenleyen: Moderatör:
tşk ederim yap bizede haber ver...
Tamam canım haber verırım ben..
Canım inş. Benımde akıntılar düzen hepsı karıstı döngüm degıstı gecen aylar. Bakalım ne cıkıcak hayırlısıyla.. Evet üst üstte oldu k.bkmayn kızlar :)

kızlar dr bana addetinin 0. günü gel dedi. bi kağıt verdi bunu kaybetme takibi yapacaz dedi. bi tarafa pko diye not düşmüş altına da D3HPN5 yazmış. anlamadım ne olduğunu çarşamba gidecem bakalım. ilaç da vermedi bu ay

Nerden anladınız kimyasal oldugunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Martta bende aynisini yasadim canim. Her Kadin çoğunlukla kimyasal gebelik geçirdiğini farketmez ve kimyasal da değer 50 bin üstüne cikmaz ve adetle atarsin. Biraz agrili adet olabilir kimi bunyelerde.

Kızlar bugün yazmıstım görenler vardır. Regl gecıkmesının 2,günü kahverengı akıntı geldı. Ve az önce kahverengı ve su gıbı pembe akıntı geldı peceteye silince bune demek kızlar ????

Hımm peki kan degerlerın kac çıkmıştı senın

Hımm peki kan degerlerın kac çıkmıştı senın

39 su canim en yuksek adet oldum Dr a gittim kimyasal dedi. Sagliksiz gebelik kendini atiyormus. Adet sonraki değerin düştü 0.3 e

Topik hayırlı olsun bayanlar :) bende 3 aylık evliyim bu ay erken gebelik belirtileri yaşıyorum zannettim ama 3 gün erken adet oldugum için umudum temmuz ayında inş :) soğan ve incir kürünü deneyecegim hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ins Allah istyen herkese saglıklı bebişler versin

cnm aynısını 5 gundur yasıyorum adetım 4 gun gectı

canımya inş hamıleyızdır hayırlsııyla.. Benım batım 15hazirandı heyecanlıyım ama kaptırmamayada calısıytorm kendmı karnımı bıgarip hıssedıyorum yemek düzensızlıgndenmı acaba acaba :)

sizden fazla merak ettim gerçekten yarın güzel haberlerini bekliyoruz....

sizden fazla merak ettim gerçekten yarın güzel haberlerini bekliyoruz....

inş arkadasımya haber verıcem inş sızlere. Test yapmak ıcın heyecanla beklıyorum :)) yüzde 50/50 ıhtımal erıyorum hadı hayırlısıı :))) Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul eyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…