-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.341
Oyyy canım kurban olurum ya kıyamam sana. Nasıl oldu çok üzüldüm yeni gördüm yaa. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Tez vakitte yeniden versin canım üzülme nolur. Ondan gelene boynumuz kıldan ince.
Canimm raabbim sabir versin alanda veren de o cok uzuldum ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay cnm ya Rabbim tez zamanda inşallah sağlıklı bir bebiş verecek sana da. İnan canı gönülden istiyorum bunu canım. Sen yüreği tertemiz bir arkadaşımsın. İnan yanında olup sana destek olmak isterdim şuan. Yüreğim seninle bitanem.sagol black .oldu iste .esinle sarilip saatlerce aglastik.ucuzlerimi kaybettim simdi bu bebegimi de kaybettim.inna lillali ve inna ileyhi raciun.yapcak bisey yok.dunku arkadaslar bana dramatize yapiyi demislerdi.umarim Rabbim onlara cifter cifter versin ve saglikli olsun .cok uzgunum.5 gun once 6000 olan degerim 400 e dusmus.icimin acisini su yanan yuregimin kozunu kimseye vermesin Rabbim.
Günaydın kizlar adetimden 2 gun gecti kirmizilar yok inat ettim test almiyorum bakalim ne olucak ne kadar bekliycem falan filan :) 1,5 aylik evliyim Allahim tez zamanda azda cokta zamanda bekleyen herkese verir inş hepimiz hamiş oluveririz :sly:
Allah kolaylık versin.ınş. rabbim kendi katından teselliler versin. Kısa sürede yeniden bebeğin olsun ınş.amin kardeşim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .insallah sağlıklı hayirli evlatlarimiz olur.sanada çok geçmiş olsun. Dilerim daha büyük acılar olmas
Günaydın kizlar adetimden 2 gun gecti kirmizilar yok inat ettim test almiyorum bakalim ne olucak ne kadar bekliycem falan filan :) 1,5 aylik evliyim Allahim tez zamanda azda cokta zamanda bekleyen herkese verir inş hepimiz hamiş oluveririz :sly:
gebe değilim idrar yollarında enfeksiyon çıktı ilaç yazdı
bebegimi kaybettim :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Günaydın topragim ins oyleyimdir :) Degilsemde uzulmiycem uzulmeme caliscam ins sizlerle burda insan herseye gogus gerer Allahin izniyle :)
Canim birsey sorucam sana. Idrar yolu enfeksiyonu nasil agri yapti sende? Ben kucukken olmustum. Cook siddetli bi agriydi. Acile gitmistim hemen.
Simdi benimde 1haftadir sag kasikta agri var ara ara. Ama onun disinda tek bir belirti yok. Hem adet donemindeki belirtilerim var.
Acaba bende idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diye dusunuyrm da...
bebegimi kaybettim :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(