TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Oyyy canım kurban olurum ya kıyamam sana. Nasıl oldu çok üzüldüm yeni gördüm yaa. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Tez vakitte yeniden versin canım üzülme nolur. Ondan gelene boynumuz kıldan ince.

sagol black .oldu iste .esinle sarilip saatlerce aglastik.ucuzlerimi kaybettim simdi bu bebegimi de kaybettim.inna lillali ve inna ileyhi raciun.yapcak bisey yok.dunku arkadaslar bana dramatize yapiyi demislerdi.umarim Rabbim onlara cifter cifter versin ve saglikli olsun .cok uzgunum.5 gun once 6000 olan degerim 400 e dusmus.icimin acisini su yanan yuregimin kozunu kimseye vermesin Rabbim.

Canimm raabbim sabir versin alanda veren de o cok uzuldum ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sagol canim bizde cok uzulduk ama elden bisey gelmiyo.dunku o iki arkadas diyodu ya dramatize falan.insallah cifter cifter versin o ikisine Rabbim.sagliklica kucaklarina nasip etsjn.

Meyra çok geçmiş olsun Allah tez vakitte saglikli evlatlar nasip etsin inşallah

Ay cnm ya Rabbim tez zamanda inşallah sağlıklı bir bebiş verecek sana da. İnan canı gönülden istiyorum bunu canım. Sen yüreği tertemiz bir arkadaşımsın. İnan yanında olup sana destek olmak isterdim şuan. Yüreğim seninle bitanem.

Günaydın kizlar adetimden 2 gun gecti kirmizilar yok inat ettim test almiyorum bakalim ne olucak ne kadar bekliycem falan filan :) 1,5 aylik evliyim Allahim tez zamanda azda cokta zamanda bekleyen herkese verir inş hepimiz hamiş oluveririz :sly:

Canım çok geçmiş olsun. Yipratma kendini dik dur canım dile kolay geliyo ama bundan sonra gelicek bebeğini düşün.

Gunaydin cnm bende yemi evliyim hayirli olsun bencede test yapma ben gecikti diye gidip kan testi verdim sonra üzüldüm ilk gormemde hayırlısı olur ınş

Tşk ederim ins hayirlisiyla olsun ins dediğin gibi bakip uzulcem daha da cok yeniyim şimdiden strese girmemem lazim Nasrettin hocanin ya tuttarsa hesabi iste Sende uzulme olurmu Herseyin bi zamani var Allah dogru zamanda onu bizlere vericek inaniyorum ben

Allah razı olsun canım Allah daha kötüsünü göstermesin Rabbim bi an önce hayırlısıyla bizede analığı nasip etsin geçmiş olsun güzel haberlerini alırız inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meyraa çok üzüldüm. Cok gecmis olsun bende yaşadım seni cok iyi anliyorum. Rabbim saglikli evlat verir insallahh en kısa zamanda.

Günaydın. Ohh gelmesin kırmızılar hic meraklı degiliz onları görmeye...
Ayy inş. Hamilesindir.

Günaydın topragim ins oyleyimdir :) Degilsemde uzulmiycem uzulmeme caliscam ins sizlerle burda insan herseye gogus gerer Allahin izniyle :)

Herkese günaydın.
Meyracım çok üzüldüm geçmiş olsun canım.

Allah hayırlısını versin.

Son düzenleme:
gebe değilim idrar yollarında enfeksiyon çıktı ilaç yazdı

Canim birsey sorucam sana. Idrar yolu enfeksiyonu nasil agri yapti sende? Ben kucukken olmustum. Cook siddetli bi agriydi. Acile gitmistim hemen.
Simdi benimde 1haftadir sag kasikta agri var ara ara. Ama onun disinda tek bir belirti yok. Hem adet donemindeki belirtilerim var.
Acaba bende idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diye dusunuyrm da...

Günaydın topragim ins oyleyimdir :) Degilsemde uzulmiycem uzulmeme caliscam ins sizlerle burda insan herseye gogus gerer Allahin izniyle :)

Yeni evliymissin zaten topragım üzülmenin anlami yok sorunsuz hayirlisiyla gelsinde bebisler :)

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu kendini idrar yaparken yanma ve acı seklinde ifade eder. Kasıklara baskı yapar sık tuvalete gidilir. Bol bolsu içerek ve antibiyotik tedavisiyle geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…