-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.381
Yanma ve acim yok. Sik tuvalete de gitmiyrm. Ama kasigimda agri var. Hamilelik desen hic umidim yok. Bunun baska bi aciklamasi var mi dersiniz? Psikolojik agri olur mu acep :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar 8 sene sonra bebegine kavusacak olan bir anne adayı olarak sizlere önerebilecegim 3 şey var . pco hastasıyım bve 8 yılda yaşadıklarımı tahmin edersiniz..... bir nenemizin sözünü dinledim ve 7 aylı kgebeyim. öncelikle adet bitince hemen 5 gün boyunca ilişki. il,işki öncesi eşlerinize türk kahvesi icirin. ve ilişki bitince yüzüstü yatın mümkünse sabaha kadar.... yıllarca yumurtlama günü hesaplayıp sırtüstü yatmama inat bunları yaptıgım ay hamile kaldım denemekten bi zarar gelmez su an bu sekilde 3 arkadasım da hamile inşallah daha da cogalacak allah hepinize yardım etsin
Niye bu ümitsizlikkkk hamilesin belkidee :)
Psikolojik demek istemiyorum. Kandirmasın bizi vücudumuzz artık :)
Kan testide yaptilar ama aciklamaya baktim 25 in üstünde olursa deger pozitif sayiyor test
Ümitli ol ınş vardır bebeğin ya benimde batmalarim var sağda ve psikolojik değil olsa dün öyle bi şiddetli battı ki öyle şey olmazdı. Hatta eşim de gördü çok kötü batti
O zaman duydugum diger bir rivayete gore; vucut bu sekilde sancilarla kendini hamilelige hazirliyormus. Eger bu ay birsey yoksa onumuzdeki ay tam gaz calismaya basla. Yakinda bebis vaar :))
Neyin nesidir bu yaBende dun gece uykumdan uyandim batmasindan. Ama benimki snn gbi siddetli degil. Hafif hafif...
Bu ay olsun cocugum mart dogumlu olsun cok isterdimacaba adetime yakin yine bi test yaptirsammi :)
Canim sana birkac sorum var.
1.adet bitimi 5gun ust uste iliski yasadin birdaha hic yapmadin mi?
2.bebegin kiz mi erkek mi?
3.yumurtlama gunun ne zamandi, erken yumurtlama oldugu icin hamile kalmis olabilir misin?
4.yuzustu yatarken altina yastik koydun mu?
Neyin nesidir bu ya(
Ama bu ay hamilr kaldiysan en erken nisan dogumlu olur tatlimo da iyidir. Yeter ki dogsunlar :)
evet cnm o ay hic yapmadım baska sadece ilk 5 gün yaptım erkek bebegim yumurtlama günüm gec oluyordu hep yumurtlama bozuklugu vardı cünkü yastık filan koymadım öylecene yattım
Ay bilmiyrm ya
Doktorlar bile mantikli aciklamasini yapamiyor.
Anneme sorsam kesin" usutmussun" derdi :))
Ama kimseye soylemedik bebek istedigimizi anneme, kardesime bileonun icin soramam
Mart olur kuzum mm :)
Bu ay olursa bi aylık oluyos zaten. Ay hadi insallahhta
Bizimkilerde bilmiyor yaa olssun ondan sonra söyleyeceğim zaten yorucu bi surec
Ama bu ay hamilr kaldiysan en erken nisan dogumlu olur tatlimo da iyidir. Yeter ki dogsunlar :)
bebegimi kaybettim :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Hesapladim netten 29 mart oluyo dogumu :)