TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Ümitli ol ınş vardır bebeğin ya benimde batmalarim var sağda ve psikolojik değil olsa dün öyle bi şiddetli battı ki öyle şey olmazdı. Hatta eşim de gördü çok kötü batti

Canim sana birkac sorum var.
1.adet bitimi 5gun ust uste iliski yasadin birdaha hic yapmadin mi?
2.bebegin kiz mi erkek mi?
3.yumurtlama gunun ne zamandi, erken yumurtlama oldugu icin hamile kalmis olabilir misin?
4.yuzustu yatarken altina yastik koydun mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Niye bu ümitsizlikkkk hamilesin belkidee :)
Psikolojik demek istemiyorum. Kandirmasın bizi vücudumuzz artık :)

Ayy ins oyledir. Bat im 21temmuz. 6gun kaldi. Ama sifir belirti. Yani ara ara kasik batmasindan baska bi belirtim yok. Ve bu belirti gecen ayda oldu hayatimda ilk defa.

Normalde adet sancim hasta olduktan sonra bayilana kadar agridir benim. Boyle onceden sizi falan hayatta olmazdi.
Gecen ay da bole olup tutmayinca heralde degilim diyrm.

Ya vucudum da ne kandirikciymis arkadasim yeni yuzunu goriyorum 27yil sonra :)))

Kan testide yaptilar ama aciklamaya baktim 25 in üstünde olursa deger pozitif sayiyor test

O zaman duydugum diger bir rivayete gore; vucut bu sekilde sancilarla kendini hamilelige hazirliyormus. Eger bu ay birsey yoksa onumuzdeki ay tam gaz calismaya basla. Yakinda bebis vaar :))

Ümitli ol ınş vardır bebeğin ya benimde batmalarim var sağda ve psikolojik değil olsa dün öyle bi şiddetli battı ki öyle şey olmazdı. Hatta eşim de gördü çok kötü batti

Bende dun gece uykumdan uyandim batmasindan. Ama benimki snn gbi siddetli degil. Hafif hafif...

Bu ay olsun cocugum mart dogumlu olsun cok isterdim acaba adetime yakin yine bi test yaptirsammi :)

evet cnm o ay hic yapmadım baska sadece ilk 5 gün yaptım erkek bebegim yumurtlama günüm gec oluyordu hep yumurtlama bozuklugu vardı cünkü yastık filan koymadım öylecene yattım

Ama bu ay hamilr kaldiysan en erken nisan dogumlu olur tatlim o da iyidir. Yeter ki dogsunlar :)

Mart olur kuzum mm :)
Bu ay olursa bi aylık oluyos zaten. Ay hadi insallahhta

evet cnm o ay hic yapmadım baska sadece ilk 5 gün yaptım erkek bebegim yumurtlama günüm gec oluyordu hep yumurtlama bozuklugu vardı cünkü yastık filan koymadım öylecene yattım

Bende bu ay adet bitimi hemen basladim calismalara. Adetim 5gun surdu. 6.gunden itibaren 15-20gun, kah gun asiri kah 2gun ust uste yumurtlama gunune kadar yaptim.
Yumurtlama gununden 1gun snra biraktim.
Ama hic belirtim yok. Sag kasigimdaki 5gundur minnnik sizi disinda...
Fikirlerin nedir??? Tecrubelisin bana bisi de su 6gun hemen gecsin :))

Bizimkilerde bilmiyor yaa olssun ondan sonra söyleyeceğim zaten yorucu bi surec

Mart olur kuzum mm :)
Bu ay olursa bi aylık oluyos zaten. Ay hadi insallahhta

Ama tatlim hamilelik 9ay degil ki. 40 hafta olarak hesaplanio. Yani 10ay gibi. Ogrendiginde tam 1aylik olmadigi icin hesaplamalar oyle yapilio.
Suan bi arkd 9aylik hamile ama hesabina gore daha 3-4haftasi var. Onun icin dedim. Tam nisan olmaz belki ama nisani bitirir.
Bide yumurtlama gunu de onemli tabi. Benim acimdan durum bu :)
Sen daha erken yumurtlamis olabilirsin belki :)

Off az önce tuvalette peceteye kahverengi akıntı geldi moralim bozuldu adet olcam heralda daha 4 gün vardı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…