TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Kizlar sizde duydunuz mu?
Camasir suyu na israrinizi yapinca eger kopururse hamileymissiniz. Bunu duyaniniz bileniniz var mi????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sagol canım faydali bilgiler var bayagi uygularsak iyi olur

Kızlar nasılsıniz. Benim bata on gün kaldı.bedenim benle dalga mmi geciyor bilmiyorm. Batmalar oluyo sol kasıkta ınş bebeğim tutunuyordur. Emillllyyyy seni merak ettim sonuç ne

gebe değilim idrar yollarında enfeksiyon çıktı ilaç yazdı

Insallah cnm ya eşim de hamilesin kesin diyo. Ben geçen ay kimyasali yaşadığından o ağrınin nerdeyse aynısı ama dah on gün var. Dikkat edelim kendimize:)) dün bi olay oldu korktum bebk varsa gitmiştir dedim ama ınş vardır insallah bu belirtiler hamileliktir.çok umutluyum

Emily cim enfeksiyon engel olur. Bnde aynı dertten muzdaripim.bu ay soğan kurune başlıyorum. Sende dene canım.

Cnmmm insallah bu aydan sonra hamile kalirsin uzulme. Bugün gtnesen belki bilemicektin ve belki engel bi durumdur da o ortadan kalkmistir. Allah yardimcin olsun kardesim

hayırlısı olsun canım. bu ay çok üzülmedim birde ev taşıma işim var demekki böylesi hayırlısıymış

Emily cim enfeksiyon engel olur. Bnde aynı dertten muzdaripim.bu ay soğan kurune başlıyorum. Sende dene canım.

tamam canım deneyeyim. saraçoğlunun mu bu kür

Evet bu topigin ilk sayfasında black yazmış tarifi.

Olsun kuzum. Once saglik. Allaha sukur ki iyilesebilecek bir hastalik cikti. Ins sagligina kavustuktan snra hayrlisiyla gelir bebeginde canim

inşallah canım ilaçları kullanayım iyi olurum. ağrılar ondanmış idrar yollarındanmış

sizlere birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Bende 6 aydır korunmuyorum ama olmuyor benimde.vajinismusu da 6 ay önce yendim zaten.ama tek pozisyonda ilişkiye girebiliyorum. yüz üstü yatıp altıma yastık alarak. (umarım anlatabilmişimdir) bu pozisyonda penisin ne kadar girdiğini göremiyoruz.ama eşim içime boşalıyor.yataktan kuru kalkıyorum ve meni akıntı gibi 2-3 günde dışarı çıkıyor.bu durumda penis yeterince girmiş midir? spermler gitmesi gereken yere gitti diyebilir miyiz ?

Canım gidiyordur ama yerçekimi etkeni olarak biraz zor ulaşıyor olabilir srn şansı artırmak icin sırt üstü yapabileceksen tabi öyle dene yada esin yavasca cevirsin seni ayaklarını hemen kaldır.

Kızlar nasılsıniz. Benim bata on gün kaldı.bedenim benle dalga mmi geciyor bilmiyorm. Batmalar oluyo sol kasıkta ınş bebeğim tutunuyordur. Emillllyyyy seni merak ettim sonuç ne

Aranıza yeni katıldım benim de 9 gün kaldı adetime ilk bebeğimi Aralık da kaybettim Allah hepimizin yüzünü güldürür inş sağlıklı bebişlerimiz olur çifter çifter

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin cnm sagol. Kac aylık hsmilesiniz? Ilk bebek mi :)

7 haftalıgız daha evet ılk bebek canım. 3 yıllık evlıyım daha once dusunmemıstık bıraz kendımıze zaman ayırdık. esım erkek cocuklarını cok sevıyor etrafta gorse hemen sever bızde konustuk baktıkkı ıkımızde ıstıyoruzz denemeye basladık :):):)ılk 4 ay tutmadı. 5. ayda ovulasyon testının yardımıyla tuttu. cok sukurr allahıma :):) senın bır oglusun var galıba egenın annesı yazıyorda:):) 2. bebıs ıcınmı hazırlık var ıns kalbındekı olur canım

canım bazı doktorlar bıle kalcaya yastık koyupsırt ustu bayan alttayken ılıskı olsun dıyorlar. bende oyle denedım hatta 1 saat ayaklarımı havaya dıktım. bekledım. ıstersen bır denemeye calıs. dız dırsek pozısyonuda spermlerın gtmesı ıcın uygunmus.ıns bu ay nasıp eder allahım. ama benden tavsıye ovulasyon testı kullanman cok yararlı gercekten yum. tarıhlerını gosterıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…