TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Ben ağustos topigine geçiyorum. Hamile kalan arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler dilerim ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sağol canım benim darısı inşallah ağustosta başına 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim inşallah sende sağlıkla avuşursun bebeğine.ovulasyon testi pkolularda yanlış sonuç veriyo diye biliyorum ama aklıma düştü şimdi bir daha araitırayım :44:

Allah tamsmina erdirsin cnm. Aman fikkatt et kendine agir kaldırma yorma kendini. Evet benim bi oglumvar ikinciyi istiyorum. Iki bucuk ay once on haftalikken kaybettim bebegimi malesef. Bu Korunmasız ilk ayım. Hayırlısı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu ay benim de olmadı kızlar, adetim gecikti, hala olmadı da ben de doktorcuğuma gittim bi göründüm, test baktı, ama maalesef 2den küçük çıktı. ağustos ayı 12. ay olucak. ilk bir yıl beklendikten sonra neler yapılıyo acaba. hangi süreçler beni bekliyo bilmiyorum. neyse ümidi kaybetmemek lazım belki ağustosta olur bebiş. Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin

hormon testleri yapıyorlar, temizse eşinin sperm ölçümünü istiyorlar ilk etapta

bu bir yıl içinde hormon testlerine falan baktılar ama, bir de eşimin sperm testine de baktırdık, 55 milyon, iyi demişti doktor ama olmadı mı olmuyo işte

ovulasyon testi kullan. yumurta bazen beklediğimiz zamanda olmuyor 1-2 gün oynayabiliyor. kaçırmış olabilirsin. birde sayfada bir yazı paylaştım onu istersen oku faydası oluyormuş

ovulasyon testi kullan. yumurta bazen beklediğimiz zamanda olmuyor 1-2 gün oynayabiliyor. kaçırmış olabilirsin. birde sayfada bir yazı paylaştım onu istersen oku faydası oluyormuş

okudum paylaştığın yazıyı hatta eşime de gönderdim o da okusun diye :) geçen ay ilk defa ovu testi kullandım ama tutturamadık galiba. Bu ay hem onu hem de yazıdakiler uygulayayım bakalım inş. bu ay olur. sana da allah nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı bi bebiş

bebegimi kaybettim :'( :'( :'(

bebegimi kaybettim :'(

bebegimi kaybetim :'(

Allah kolaylık versin.ınş. rabbim kendi katından teselliler versin. Kısa sürede yeniden bebeğin olsun ınş. amin kardeşim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .insallah sağlıklı hayirli evlatlarimiz olur.sanada çok geçmiş olsun. Dilerim daha büyük acılar olmas

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…