TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Ben ağustos topigine geçiyorum. Hamile kalan arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler dilerim ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sağol canım benim darısı inşallah ağustosta başına 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bazı doktorlar bıle kalcaya yastık koyupsırt ustu bayan alttayken ılıskı olsun dıyorlar. bende oyle denedım hatta 1 saat ayaklarımı havaya dıktım. bekledım. ıstersen bır denemeye calıs. dız dırsek pozısyonuda spermlerın gtmesı ıcın uygunmus.ıns bu ay nasıp eder allahım. ama benden tavsıye ovulasyon testı kullanman cok yararlı gercekten yum. tarıhlerını gosterıyor.

çok teşekkür ederim :KK16: inşallah sende sağlıkla avuşursun bebeğine.ovulasyon testi pkolularda yanlış sonuç veriyo diye biliyorum ama aklıma düştü şimdi bir daha araitırayım :44:

7 haftalıgız daha evet ılk bebek canım. 3 yıllık evlıyım daha once dusunmemıstık bıraz kendımıze zaman ayırdık. esım erkek cocuklarını cok sevıyor etrafta gorse hemen sever bızde konustuk baktıkkı ıkımızde ıstıyoruzz denemeye basladık :):):)ılk 4 ay tutmadı. 5. ayda ovulasyon testının yardımıyla tuttu. cok sukurr allahıma :):) senın bır oglusun var galıba egenın annesı yazıyorda:):) 2. bebıs ıcınmı hazırlık var ıns kalbındekı olur canım

Allah tamsmina erdirsin cnm. Aman fikkatt et kendine agir kaldırma yorma kendini. Evet benim bi oglumvar ikinciyi istiyorum. Iki bucuk ay once on haftalikken kaybettim bebegimi malesef. Bu Korunmasız ilk ayım. Hayırlısı. :KK66:

bu ay benim de olmadı kızlar, adetim gecikti, hala olmadı da ben de doktorcuğuma gittim bi göründüm, test baktı, ama maalesef 2den küçük çıktı. ağustos ayı 12. ay olucak. ilk bir yıl beklendikten sonra neler yapılıyo acaba. hangi süreçler beni bekliyo bilmiyorum. neyse ümidi kaybetmemek lazım belki ağustosta olur bebiş. Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin

bu ay benim de olmadı kızlar, adetim gecikti, hala olmadı da ben de doktorcuğuma gittim bi göründüm, test baktı, ama maalesef 2den küçük çıktı. ağustos ayı 12. ay olucak. ilk bir yıl beklendikten sonra neler yapılıyo acaba. hangi süreçler beni bekliyo bilmiyorum. neyse ümidi kaybetmemek lazım belki ağustosta olur bebiş. Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin

hormon testleri yapıyorlar, temizse eşinin sperm ölçümünü istiyorlar ilk etapta

bu bir yıl içinde hormon testlerine falan baktılar ama, bir de eşimin sperm testine de baktırdık, 55 milyon, iyi demişti doktor ama olmadı mı olmuyo işte

ovulasyon testi kullan. yumurta bazen beklediğimiz zamanda olmuyor 1-2 gün oynayabiliyor. kaçırmış olabilirsin. birde sayfada bir yazı paylaştım onu istersen oku faydası oluyormuş

ovulasyon testi kullan. yumurta bazen beklediğimiz zamanda olmuyor 1-2 gün oynayabiliyor. kaçırmış olabilirsin. birde sayfada bir yazı paylaştım onu istersen oku faydası oluyormuş

okudum paylaştığın yazıyı hatta eşime de gönderdim o da okusun diye :) geçen ay ilk defa ovu testi kullandım ama tutturamadık galiba. Bu ay hem onu hem de yazıdakiler uygulayayım bakalım inş. bu ay olur. sana da allah nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı bi bebiş :KK66:

meyracim muhatap olmak zorunda değilsin. Ben 3 grup yonetiyorum ve inan hepsinde fikirlerine yanlis gelen olaylar olabiliyor. Bana tersse yorum dahi yapmam fikrimi sorarlarsa herkesin kendi fikri var der cikarim. Sana da aynisini tavsiye ederim canim. Dinsizlik çok agir bir itham ama isteyen istediğini söyler. Ben namaz kilmiyorum diye dinsiz mi oluyorum mesela. Yada esim oruç tütmüyor acligina tahammülü yok kiloluda. Yada mübarek gecede esinle birlikte olmak istedigimde. Yada hatipogluna uyuz olduğum için dinsiz miyim? Ya herkesin kendi görüşü kimseyi ilgilendirmez boşver isteyen çok dine bagli uasasin isteyen yasamasin. Kimseye lafim yok kimse üstüne alinmasin ama ben hacca gidip düğünde halay çeken dedikodunun dibine vuran insanlar gördüm. Ama o allaha kendi verecek hesabini seni beni yada x kişiyi ilgilendirmez. Bu konularda asla tartismaya girmek de kimsenin benim görüşümü kinsmasina izinde vermem ve herkesin görüşüne de saygi duyarim cnm. Sende aynisini yap hatta hepiniz....

Sevgiler...

bebegimi kaybettim :'( :'( :'(

abartiyorsun insanalrin kendi inanclari vardir biz inandigimizi soyledik bunu yargilayamazsiniz dinimizde yazili olmayan sünnet olanlar var biz buna inaniyoruz arkadas sornus soyledik sende fikrini soyle istedigine inansin niye uzatiyosun ki cokk bilmislik yapiosun tekrar diyorum ben evlenirken bile buyuklerim uyardi kandil geceleri dikkat et hamile kalma birliktelik olmasin diye

bebegimi kaybetim :'(

Allah kolaylık versin.ınş. rabbim kendi katından teselliler versin. Kısa sürede yeniden bebeğin olsun ınş.
Aranıza yeni katıldım benim de 9 gün kaldı adetime ilk bebeğimi Aralık da kaybettim Allah hepimizin yüzünü güldürür inş sağlıklı bebişlerimiz olur çifter çifter
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin kardeşim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .insallah sağlıklı hayirli evlatlarimiz olur.sanada çok geçmiş olsun. Dilerim daha büyük acılar olmas

Son düzenleme:
X