- 4 Temmuz 2014
- 53
- 0
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.361
Aynen tooragim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar merhabaaa :) benm batim 18 temmuz ve bu sabah atesim 36.8 ne diosunz ??
💕✨
Laradayim sen :) Tlfndan giriyorum yanitla yok ne yazarsam ana sayfaya dusuyor k.bakmayin canlarim :)
Evet ya ama guzel yerdeyiz merkezden nefret ediyorum ben :)
Bende teracitye 3 km uzakliktayim duden park varya dudrn park yaninda denizzzz denizzz denizzz izlemek bile bana huzur verio :)
selam kızlar 8 sene sonra bebegine kavusacak olan bir anne adayı olarak sizlere önerebilecegim 3 şey var . pco hastasıyım bve 8 yılda yaşadıklarımı tahmin edersiniz..... bir nenemizin sözünü dinledim ve 7 aylı kgebeyim. öncelikle adet bitince hemen 5 gün boyunca ilişki. il,işki öncesi eşlerinize türk kahvesi icirin. ve ilişki bitince yüzüstü yatın mümkünse sabaha kadar.... yıllarca yumurtlama günü hesaplayıp sırtüstü yatmama inat bunları yaptıgım ay hamile kaldım denemekten bi zarar gelmez su an bu sekilde 3 arkadasım da hamile inşallah daha da cogalacak allah hepinize yardım etsin
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu kendini idrar yaparken yanma ve acı seklinde ifade eder. Kasıklara baskı yapar sık tuvalete gidilir. Bol bolsu içerek ve antibiyotik tedavisiyle geçer
insallah cnm ınş yaaAllah razı olsun canım Allah daha kötüsünü göstermesin Rabbim bi an önce hayırlısıyla bizede analığı nasip etsin geçmiş olsun güzel haberlerini alırız inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar hepinize hayirli günler bisey sormak istiyorum bileniniz varsa yardimci olun lütfen benim bat 19 temmuz 20 de olabilir değişiyor yaklasik bes gündür sol kasigimda agri ve batma vardi bu sabah sahurda cok fazlalasti ve ayni anda belimdede agri olustu dayanamadim ağrıya esimle hastaneye gittik tum tahliller yapildi ama hic bisi cikmadi ultrasonlada bakildi hatta ondada bisi yok sormak istedigim su hala agrim devam ediyo sanki âdet olacakmisim gibi normaldede sancili gecer ama bu onlari katladi sizce hamile olabilir miyim ?
Kan testi yaptirin kesin sonuc cikar.
Yanma ve acim yok. Sik tuvalete de gitmiyrm. Ama kasigimda agri var. Hamilelik desen hic umidim yok. Bunun baska bi aciklamasi var mi dersiniz? Psikolojik agri olur mu acep :))