TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Kan testi ver o zaman canım, o en garantisi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kan testi yaptirdim canim adete 3 gun kala 21 cikti degerim pozitif yani oyuzden koyulasmasi gerekti diye dusundum neyse artik yarin doktora gidecegim zaten ogrenecegim ins guzel sonuclar alirim Allah in izniyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar beta hcgmiz 477..4haftalıkmışız 😊 bugün gittik doktora ve benim daha batıma 2gün var 😊

Kızlar beta hcgmiz 477..4haftalıkmışız 😊 bugün gittik doktora ve benim daha batıma 2gün var 😊

Maşallah canim. Rabbim saglıkla kucağına almayi da nasip eder inşallah. Dualarında bizi de unutma

Masallah cok iyi değerin saglukla gelsin kuzu cuk

ben de basladım adet bıter bıtmez teste ama aynı zamanda 2 günde 1 ilişki daha garanti sanki biz de onu deniycez bu ay bakalım hayırlısıyla bize de nasip olsun inş. güzel haberler almak

Canim benim de gecen ay oyle olmustu kimyasal gebelikmjs adetim 2 gun gecikince adet oldum. Ilk yaptigim teste gore siliklesmeye baslamisti. Mutlaka doktora git kan ber insallah bir sorun yoktur

Kizlar kan testi yaptiranlar adetten once yaptirdiysaniz degeriniz 0.1 den yukariysa iki gun sonra tekrar yaptirin yukselebilir

Ay keşke öyle olsaydi canim benim kirmizilar merak etme burdayiz diyerek şiddetli bi agriyla geldi aksam tekrar gelmeseydi kan vercektim yarinn poff bi ay daha bekle simdi

Bugun verecegim kan 2 gun ge ti adet olmadim olacak gibifr değilim ama bakalim hayirlisi

Allah korusun cnm ama gec döllenme olabilir bu kadar karamsar olma iyi düşün güzelim

gunaydın Kizlar ya bugun adetimin 22.gunu ovu takibi yapiyrm 3-4gundur koyu dun gece tekrar test yaptim yine cok koyu anlamadim kac gun boyle koyu olacak ben nezamn yumrtladim yada yumurtlicam bu ay ilk takibimde anlamadim ya bide gec yumurtlamami oluyr 22.gun cnku 30 gunde oluyrm

slmmm :))) dün test yaptım şuan 2 haftalıkkk hamileyim :))))))))))))) darısı hepinizin başınaaaa inşallahh hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur bebişleriii

Hayırlı olsun canım
Allah meleklerimizi bize bağışlasın inşallah aramızda 1 hafta war

Hayırlı olsun canım
Allah meleklerimizi bize bağışlasın inşallah aramızda 1 hafta war

Senin bulantıların başladı mı canım bir de bizde 41mm gelişimsel over kisti çıktı gebelikle beraber oluşmuş 7.haftadan itibaren küçülücekmiş benim minik embriyonun ihtiyacı olan herşey kistin içinde varmış doktor üzülmemem gerektiğini aksine bi bakıma iyi bişey olduğunu söyledi bende bu mübarek günledin hürmetine onda da vardır bi hayır dedim bi de ben folbiol kullanıyodum folik asit markasını değiştirdi folidoce verdi doktorumuz

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ben de sabah gebelik testi yaptım ama hiçbişey çıkmadı. bat 14 temmuz bekliyorum bakalım.

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ben de sabah gebelik testi yaptım ama hiçbişey çıkmadı. bat 14 temmuz bekliyorum bakalım.

Teşekkür ederim canım benim inşallah bebişin seninledir

Canım batdan 5 gün once 0.23 çıktı. Dun olmam lazımdı olmadı. Sabah 3 liralık testten yaptım negatif ama geçen cok az bir pembe kanamam olmuştu yerleşme kanaması mıdır acaba goguslerim kocaman oldu yaaa

Merhaba günaydın
İnş sizinki yerleşme kanamasıdır.
Benimde batım dündü bugün itibaryle 1 gün gecikti dün idrar testi yaptım negatif paZartesiye kadar kırmızı kartı görmez isem kan testi vermeye gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…