- 15 Haziran 2014
- 136
- 19
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.101
yapma yaaa.. demekki bende gebe deilim.. neyse ne yapalım artık... hayırlısı... sennde 10 gun öncedenmi başlıyordu bu hassaslık ve dolgunluk...
Merhaba kızlar batım 10 temmuzdu 2 gün geçti haftasonu hasta olmazsam pazartesi teste giderim diyordum ki çok umutluydum yazılan tüm belirtiler vardı kasık ağrısı mide bulantısı ve sonuç bugün hasta oldum((((( ve tuhaf olan şu ki benim hastalığım normalde hiç gecikmez bazı yorumlarda gecikmeler olmaya başladıysa vücut kendini hazırlıyor donraki aylar olur diye okumuştum doğrumu ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim bende ayni senin gibiyim suan.bat 14 temmuz sabah test yaptim negatif.umudumu kaybetmedim.allah gonlumuze gore versin insallah
canim bi de sendeki belirtiler ne acaba?
onu banada söylediler. hayırlı inş önümüzdeki aya kalırsın
Senin ne zaman oldu. öyle söyledikleri çıktımı peki canım. Benim şu an hastalığımda çok tuhaf nırmalinden çok çok daha koyu nerdeyse siyaha yakın acaba kımyasal gebelik falan mı geçirdim yoksa geciktinden dolayımı böyle oldu . Ne zormuş ya((( moralim çok bozuuukkkk
.canım benim adetim her ay 3 gün öncesi gelirdi. hiç şaşırmazdı sabah uyanırdım tuvalete gider olurdum. 2 aydır aynı günde oluyorum. hep 19. da. bir arkadaşa söyledim. kendi hemşire o demişti. bakalım bu ay 16 da olmam lazım. 19 da mı olucam yine yoksa hiçmi olmayacam görücez.
amin canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah. kusura bakma geç gördüm yazdığını
valla aslında tam bi belirti yok. normalde regl olmama 1 hafta kala göğüslerim şişer ve ağrır. bu ay olmadı. belim ağrır olduğum gün biter karnıma geçer ağrı. belim ağrıyo ama sanki ağır kaldırmışım gibi ağrı var. regl olacağım zaman başım hiç ağrımaz ama dün ve bugün başım çok ağrıdı. bir de bacaklarım ağrıyor 3 gündür.
ve sürekli regl olmuşum gibi bi ıslaklık var.
.
Hadi hayırlısı canım inşallah olmazssın yaş kaç ne kadar zamandır istiyorsun ? Rabbim inşallah bu ay gönlüne göre verir canım
iste bende se aynisi.beni suphelendiren bel agrisindan cok bacak agrisi.yanki 10 km yol yurumusum gibi yorgunluk var bacaklarimda.belimde agri olmaz karnim agrirdi belim de tuhaf bi sekilde agriyo bikac gundur.bakalim hayirlisi demekten baska care yok.onumizdeki hafta yogun bi is temposuna giricem en azindan i zaman kadar belli olsada diyorum ona gore hareket etsem.off iste ne bilim kafamda delisorular:)
iste bende se aynisi.beni suphelendiren bel agrisindan cok bacak agrisi.yanki 10 km yol yurumusum gibi yorgunluk var bacaklarimda.belimde agri olmaz karnim agrirdi belim de tuhaf bi sekilde agriyo bikac gundur.bakalim hayirlisi demekten baska care yok.onumizdeki hafta yogun bi is temposuna giricem en azindan i zaman kadar belli olsada diyorum ona gore hareket etsem.off iste ne bilim kafamda delisorular:)
Merhaba kızlar batım 10 temmuzdu 2 gün geçti haftasonu hasta olmazsam pazartesi teste giderim diyordum ki çok umutluydum yazılan tüm belirtiler vardı kasık ağrısı mide bulantısı ve sonuç bugün hasta oldum((((( ve tuhaf olan şu ki benim hastalığım normalde hiç gecikmez bazı yorumlarda gecikmeler olmaya başladıysa vücut kendini hazırlıyor donraki aylar olur diye okumuştum doğrumu ?
kızlar merhaba ben bir konuda size danışacaktım.. taa haziran topiğinde hamile kalamayınca bu topiğe abone olmuştum neyse... 30 haziranda hsg çektirdim ozaman adetimin 10. günüydü.. 5 temmuz da benim yumurtlama tarihimdi ama biz 1, 3,5,6,8,9,11 temmuzda ilişkşiye girdim.. şimdi adetime 6 gun var yani 18 temmuz benim BATım... ben 9 temmuzdan beri yani adetime yaklaşık 10 gun kaladan beri göğüslerimde dolgunluk hissediyorummm .. hani herşeye psikolojik denirde göğüs dolgunluğu psikolojik olurmu hiç?koşamıyorum acıyo.. bazen eşime sarılamıyorm.. ama hassasiyet ucunda deil göğsün tamamında ucu hariçç.. hiç böyle olup hamile oldugunu öğrenen oldumu? benim adetten önce hiç göğsüm dolgunluk olmaz en fazla 1 gun öncesinde olurdu... vücudum bana oyunmu oynuyorr kızlarr.. nolurrr yardımmm Allah rızası için yaa. kan testide yapsam çıkmaz.. daha 6-7 gun var bata
inanır mısın ne olur ne olmaz diye gece yatarken uzun uzadıya yatmıyorum. gerilemek için bacaklarımı karnıma çekip yatıyorum. rahmetli babaannem uzanma gerinme derdi şüphen varsa.
bak onu bilmiodum.hemen tribe girerim simdiinsallah yarinda kizarmadan geciririz
cnm benim de bugün 3 gün oldu gecikti iki gündür çok karnım ağırıdı gece uyuyamadım ağırıdan ateşim hep 37.2 idi bugün dr gittim beta 0.100 çıktı negatif yani rahim duvarı hala kalınmış cumaya kadar sökülmezse söktürücü vericem dedi ilk defa oldu bende de.inş vicut kendini hazırlıyordur da bidaki aya bebişler gelir :)
inanır mısın ne olur ne olmaz diye gece yatarken uzun uzadıya yatmıyorum. gerilemek için bacaklarımı karnıma çekip yatıyorum. rahmetli babaannem uzanma gerinme derdi şüphen varsa.
Aynen bana da rahim duvari kalinlasmis dedi canım dr değer 0.100 düilac yazdı ben kullanmadım iki gün sonra kendiliginden oldum normaldede çok yogun olduğum icin ilacı istemedim
rahim duvarının kalın olması iyi bir şeymiş aslında dr sordum düşük riski çok az oluyormuş ve sağlıklı gebelik sağlanıyormuş tutarsa tabiilaç içmemekle iyi etmişsin çok adet getirtiyormuş o ilaçlar :)