- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.021
Bnde adete 5 gun kala verdim deger 0,23 cikti negatif yani.ama testte silik çizgi çıkmıştı.kan verdiğim gunden 2 gun sonra lekelenme oldu ve geçti. Adetimde hala gelmedi. Acaba kan icin erken miydi diyorum.ns dersiniz kızlar sonradan yükselmiş olabilir mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnde adete 5 gun kala verdim deger 0,23 cikti negatif yani.ama testte silik çizgi çıkmıştı.kan verdiğim gunden 2 gun sonra lekelenme oldu ve geçti. Adetimde hala gelmedi. Acaba kan icin erken miydi diyorum.ns dersiniz kızlar sonradan yükselmiş olabilir mi
10 dan sonrası gebelikmis tatlım. Bide sonuçları alacağım kiz siritarak soyliyim mi istiyomusun diyip durdu aha dedim oldu bu ay istiyodum dedim malesef dedi.allahim zaten coktum bütün sinirimi ondan cikaracaktim sanki dalga geçiyor neyse şekerim dun adetim gelmedi lekelenmeler olmuştu evelsi gun onlarda kesildi bekliyorum kuzu kuzu dua et canım banaa
Birlikte olduğun günden 1 gün sonra kanda nasıl çıkıyor ya, bebek ışınlanıyır herhalde😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildivalla bende öyle demiştim ama oluyomuş. B -HCG hormonu sağolsun
ilişkiden 1 gün sonra normalin üstüne çıkıyo.hele ki ilişkiden sonraki 4. 5. günde falan kanda inanılmaz bi patlama oluyo bu hormonda.dr bu değerin yukseldiini görünce de müjdeyi veriyo canım. bi nevi ışınlanma gibi yani
valla bende öyle demiştim ama oluyomuş. B -HCG hormonu sağolsun
ilişkiden 1 gün sonra normalin üstüne çıkıyo.hele ki ilişkiden sonraki 4. 5. günde falan kanda inanılmaz bi patlama oluyo bu hormonda.dr bu değerin yukseldiini görünce de müjdeyi veriyo canım. bi nevi ışınlanma gibi yani
Gercekten mi ya. Simdi bizim 4gun oldu. Gitsek gorunur mu? Anam saka gibi :) bunu bilmiodum valla sasirdim :)
Bence tekrarla canim ya testte silik cikip negatif olmasi tuhaf geldi
valla bende öyle demiştim ama oluyomuş. B -HCG hormonu sağolsun
Maşallah diyorum canım ne diyim, herkeste olmuyor böyle patlama şanslısın...😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün adet olmam gerekiyor henüz kırmızıları görmedim kızlar meraktan idrar testi yaptım sonucum ne yazıkki böyle Eki Görüntüle 1185893
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gercekten mi ya. Simdi bizim 4gun oldu. Gitsek gorunur mu? Anam saka gibi :) bunu bilmiodum valla sasirdim :)
benim çok yakın zamanda eşimin kardeşi hamile kaldı.tüm süreci yakından takip ediyorum :) oyuzden bu konulara biraz hakimim e biraz da araştırıyorum diyelim :) hatta ufak bi pembelik yada sarımtırak bi akıntı geldiyse daha da iyi .yerleşme kanaması deniyor kendilerinebebişin daha iyi tutunduuna işaret ediyor ve tabi ki her ipucu gibi bu da kişiden kişiye değişiyor.olur veya olmaz .ama hormon testi yanılmıyor canım.bence pzt ye kdr bekle sonra teste
kılıç vurmuş kenidine test
10 dan sonrası gebelikmis tatlım. Bide sonuçları alacağım kiz siritarak soyliyim mi istiyomusun diyip durdu aha dedim oldu bu ay istiyodum dedim malesef dedi.allahim zaten coktum bütün sinirimi ondan cikaracaktim sanki dalga geçiyor neyse şekerim dun adetim gelmedi lekelenmeler olmuştu evelsi gun onlarda kesildi bekliyorum kuzu kuzu dua et canım banaa
patlama bende daha olmadı maalesefMaşallah diyorum canım ne diyim, herkeste olmuyor böyle patlama şanslısın...😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderilditemmuzdan umutluyuz ama dimi