TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Bence tekrarla canim ya testte silik cikip negatif olmasi tuhaf geldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senben neredeydin bugün hic gozukmedin güzelim

0,1 negatif değil mi canum ya... Senin 0, 23 belki artar 5 gün varmış adetine belli mi olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

10 dan sonrası gebelikmis tatlım. Bide sonuçları alacağım kiz siritarak soyliyim mi istiyomusun diyip durdu aha dedim oldu bu ay istiyodum dedim malesef dedi.allahim zaten coktum bütün sinirimi ondan cikaracaktim sanki dalga geçiyor neyse şekerim dun adetim gelmedi lekelenmeler olmuştu evelsi gun onlarda kesildi bekliyorum kuzu kuzu dua et canım banaa

Bu mübarek ayda rabbim gönlünüze göre versin inş
Gecen ayda ben kan testi vermistim 2.39 cıkmıstı kız sırıtarak söyliym mi diye sormustu bende heveslenmistim malesef sonuc negatif 5 ve üstü olması gerekiyor deynce sinirlerim hoplamıstı pskolojk sanırm erken adet olmustum bu ayda bekliyorum bakalım bugün olmam gerekiyor henüz kırmızıları görmedim hayırlısı ins

Kizlar dun adet oldum bi kac damla kahve rengi bi kacda.kirmizi kan geldi simdi hic bisey yok acaba hala umudum var mi

Bnde de çarşamba günü lekelenme oldu. Bidaha da gelmedi bekliyorum cnm allahtan ümit kesilmez

Bence tekrarla canim ya testte silik cikip negatif olmasi tuhaf geldi

Sen ben nasılsın canım, değerin nasıl arttı mı iki katı? Ben de bel ağrısı, kasık ağrısı çok oldu bugün dayanamadım doktora gittim karnıma baktı bişey görmedi kanda bakalım dedi, sonucum 57 çıktı gebelik var dedi doktor. Dün de idrar yapmıştım Silik çıkmıştı, bugün de yaptım biraz daha belirgin. Hayırlısı bakalkm

Bugün adet olmam gerekiyor henüz kırmızıları görmedim kızlar meraktan idrar testi yaptım sonucum ne yazıkki böyle

İnşallah adetin gelmez de hamile olursun tatlım, adet geciktirse bidaha tekrarla testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…