TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Hadi bakalım inşallah. Bnde gideceğim inşallah gelmez kirmizilar ya cok cok istiyorum canım. Senin kaçıncı deneme ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ben de sabah gebelik testi yaptım ama hiçbişey çıkmadı. bat 14 temmuz bekliyorum bakalım.

canim bende ayni senin gibiyim suan.bat 14 temmuz sabah test yaptim negatif.umudumu kaybetmedim.allah gonlumuze gore versin insallah

Kızlar merhaba, benim de bat 10 temmuz demiştim ama hala gelen giden kırmızılar yok. Dün idrardan test yaptım tek çizgi Adet olcak gibiyim ama olmadım henüz. Bu ay ovu test yaptım 15. gün en koyu sonra silikleşmişti, bugün 31. gün sizce hala adet olmamamdan ümitleneyim mi ne dersiniz??

Slm bayanlar. Bense 6 aydır hamile kalamayanlardanım. Son adet tarihim 27 haziran. 3 yıllık evliyim. Artık çok istiyorum.. geçen hafta doktora gittim hiç bir sıkıntı yok ded. Umudumuz temmuz ayı... birşey soracağım ovulasyon tarihinin hangi günlerinde ilişki olması gerekir. Bana bi yazarmısınız.

merhaba arkadaşlar. daha adetime 7 gün var. sabah bel ağrısı ve kasık ağrısıyla uyandım. yarım saat kadar sürdü ve geçti. normalmi bu

merhaba arkadaşlar. daha adetime 7 gün var. sabah bel ağrısı ve kasık ağrısıyla uyandım. yarım saat kadar sürdü ve geçti. normalmi bu

Ins hamile oldugun icindir o agri canimm. Benimde sag kasigimda ufak ufak batmalar var ama vucut isim dustu. Galiba bnim bu ay tutmadi ( yada vucut isisi herseyi belli eder mi? Yine de umidimi yitirmedim ams biraz kirildim sanirim (

ben hala yanıyorum. hatta sıcakdan bunalıyorum. bilmiyorum varmı yokmu. erken gebelik testi bulamadım. pazartesi bir doktora gidicem hem uzun zamandır kontrolden geçmedim hemde bir bakalım varmı birşey. hayırlısı

O bunalma bnde de var. Icim yanio sanki. Ama vucut isim 35.8 dun 36.4 tu. Bie dustu biranda bilmiyrm. (

Hadi bakalım inşallah. Bnde gideceğim inşallah gelmez kirmizilar ya cok cok istiyorum canım. Senin kaçıncı deneme ?

Ben 20 yasındayım :) 5 aylık evliyim yeni yeni deniyoruz bu 2.denememiz hayırlısı bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Genciz daha canım bnimde yaşım 22 3.ayim. inşallah güzel haber alır erkenden kavusuruz bebegimize

Genciz daha canım bnimde yaşım 22 3.ayim. inşallah güzel haber alır erkenden kavusuruz bebegimize

İnş canım beklemedeyim dün agrılarım vardı adet olacak gibiydim bugün hic bir agrım yok haftasonunu kırmısız atlatsam Allahın izniyle pazartesi testte pozitifi görsem keske

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar merhaba ben bir konuda size danışacaktım.. taa haziran topiğinde hamile kalamayınca bu topiğe abone olmuştum neyse... 30 haziranda hsg çektirdim ozaman adetimin 10. günüydü.. 5 temmuz da benim yumurtlama tarihimdi ama biz 1, 3,5,6,8,9,11 temmuzda ilişkşiye girdim.. şimdi adetime 6 gun var yani 18 temmuz benim BATım... ben 9 temmuzdan beri yani adetime yaklaşık 10 gun kaladan beri göğüslerimde dolgunluk hissediyorummm .. hani herşeye psikolojik denirde göğüs dolgunluğu psikolojik olurmu hiç? koşamıyorum acıyo.. bazen eşime sarılamıyorm.. ama hassasiyet ucunda deil göğsün tamamında ucu hariçç.. hiç böyle olup hamile oldugunu öğrenen oldumu? benim adetten önce hiç göğsüm dolgunluk olmaz en fazla 1 gun öncesinde olurdu... vücudum bana oyunmu oynuyorr kızlarr.. nolurrr yardımmm Allah rızası için yaa. kan testide yapsam çıkmaz.. daha 6-7 gun var bata

Yok daha bulantım sabahları çok az ekşime oluyor okadar kistide takma kafana gittikçe küçülür inşallah:) bu aralar stres en büyük düşmanımız kafamızı rahat tutalım bende folibol kullanıyorum pazartesi değiştirelim dedi bakalım ne wercek biraz lekelenme war o yüzden progestan başladık bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

canım o belirti bendede var. önceden yoktu 3 aydır başladı. umudunu yitirmek istemem ama gebe çıkmadım. yinede belli olmaz. umarım allahım sağlıklı bir bebek nasip eder

canım o belirti bendede var. önceden yoktu 3 aydır başladı. umudunu yitirmek istemem ama gebe çıkmadım. yinede belli olmaz. umarım allahım sağlıklı bir bebek nasip eder

yapma yaaa.. demekki bende gebe deilim.. neyse ne yapalım artık... hayırlısı... sennde 10 gun öncedenmi başlıyordu bu hassaslık ve dolgunluk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…