-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.041
patlama bende daha olmadı maaleseftemmuzdan umutluyuz ama dimi
Olur yakında merak etme tatlım, sende bu kadar bilgi varken😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senben neredeydin bugün hic gozukmedin güzelim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnde de çarşamba günü lekelenme oldu. Bidaha da gelmedi bekliyorum cnm allahtan ümit kesilmez
aayyy canım inş. Allah soyletti sana.geçen ay denedik olmadı.bu kadar birikime rağmen hala tek seferde nasıl tutmaz diyebiliyorum.Olur yakında merak etme tatlım, sende bu kadar bilgi varken😀
Sen ben nasılsın canım, değerin nasıl arttı mı iki katı? Ben de bel ağrısı, kasık ağrısı çok oldu bugün dayanamadım doktora gittim karnıma baktı bişey görmedi kanda bakalım dedi, sonucum 57 çıktı gebelik var dedi doktor. Dün de idrar yapmıştım Silik çıkmıştı, bugün de yaptım biraz daha belirgin. Hayırlısı bakalkm
Super canim hayirli olsunnn degerinde güzel ben yarin baktiricam canim bekkiyorum yarini.kasik ve bel agrim hafifledi diger gunlere gore ama bu sabah bende test yaptim cokkk silik cikti daha koyulasir belki die yaptim ins bi sorun yoktur
Inşallah canım benim, aynı zamanlarda hamile kaldık seninle, inşallah hayırlı bir şekilde de ilerler de sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.. Allah isteyen herkese nasip etsin çok aratmadan...
Amin ins canim ya evet ay i zamnlarda ins saglikla aliriz kucaklarimiza ama kafama takildi niye git gide saha silik cikiyor
Yok canım bir acayipti hatta puturluydu.
Iftardan önce yap canım eğer oruçluysan, ı zaman daha net çıkıyor
Ilk yaptigim okeydi canim orucluydum daha koyu çıkmıştı indan sonrakileri sabah idrariyla yapmistim bi cikmadi bi cikti daha siliklesti fln boleydi bugun oruclu değilim midem kotu dunden beri
Yok ya bi an dusundumde 7 temmuzda kan vermiştim 1.2 cikti zaten hamile olmadigimi biliyorum inş bizde hayirli haberlerle konusuruz önümüzdeki ay