TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Bnde de çarşamba günü lekelenme oldu. Bidaha da gelmedi bekliyorum cnm allahtan ümit kesilmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil bi lekelenme cnm adet oluyomus gibi mi hissetmiştin yoksa lavaboda birden mi farkettin ben adet oluyomusum gibi oldum

Sen ben nasılsın canım, değerin nasıl arttı mı iki katı? Ben de bel ağrısı, kasık ağrısı çok oldu bugün dayanamadım doktora gittim karnıma baktı bişey görmedi kanda bakalım dedi, sonucum 57 çıktı gebelik var dedi doktor. Dün de idrar yapmıştım Silik çıkmıştı, bugün de yaptım biraz daha belirgin. Hayırlısı bakalkm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Super canim hayirli olsunnn degerinde güzel ben yarin baktiricam canim bekkiyorum yarini.kasik ve bel agrim hafifledi diger gunlere gore ama bu sabah bende test yaptim cokkk silik cikti daha koyulasir belki die yaptim ins bi sorun yoktur:KK43:

Lavaboda peceteye geldi açık pembe.sonra ped koydum bir kac damla gelmiş daha da gelmedi canım.

Super canim hayirli olsunnn degerinde güzel ben yarin baktiricam canim bekkiyorum yarini.kasik ve bel agrim hafifledi diger gunlere gore ama bu sabah bende test yaptim cokkk silik cikti daha koyulasir belki die yaptim ins bi sorun yoktur:KK43:

Inşallah canım benim, aynı zamanlarda hamile kaldık seninle, inşallah hayırlı bir şekilde de ilerler de sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.. Allah isteyen herkese nasip etsin çok aratmadan...

Inşallah canım benim, aynı zamanlarda hamile kaldık seninle, inşallah hayırlı bir şekilde de ilerler de sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.. Allah isteyen herkese nasip etsin çok aratmadan...

Amin ins canim ya evet ay i zamnlarda ins saglikla aliriz kucaklarimiza ama kafama takildi niye git gide saha silik cikiyor:KK43:

Amin ins canim ya evet ay i zamnlarda ins saglikla aliriz kucaklarimiza ama kafama takildi niye git gide saha silik cikiyor:KK43:

Iftardan önce yap canım eğer oruçluysan, ı zaman daha net çıkıyor

Iftardan önce yap canım eğer oruçluysan, ı zaman daha net çıkıyor

Ilk yaptigim okeydi canim orucluydum daha koyu çıkmıştı indan sonrakileri sabah idrariyla yapmistim bi cikmadi bi cikti daha siliklesti fln boleydi bugun oruclu değilim midem kotu dunden beri

Sen bana bakma bnde bi kesinlik yok canım bozma moralini inşallah hamileyizdie

Yok ya bi an dusundumde 7 temmuzda kan vermiştim 1.2 cikti zaten hamile olmadigimi biliyorum inş bizde hayirli haberlerle konusuruz önümüzdeki ay

Canım kac gun kala verdin.bende de 5 gun kala 0.23 çıktı ama regl olmadim daha

Ilk yaptigim okeydi canim orucluydum daha koyu çıkmıştı indan sonrakileri sabah idrariyla yapmistim bi cikmadi bi cikti daha siliklesti fln boleydi bugun oruclu değilim midem kotu dunden beri

Kan testi ver o zaman canım, o en garantisi...

Yok ya bi an dusundumde 7 temmuzda kan vermiştim 1.2 cikti zaten hamile olmadigimi biliyorum inş bizde hayirli haberlerle konusuruz önümüzdeki ay

Canim hamile olabilirsin 1.2 yukselebilir degerin aman aman dusuk degil ki ben hamile degilken hep 0.1 cikardi hamile oldugumda ilk 0.8 cikti o deger yukselebiliyor bence sen tekrar yaptir

Kizlar kan testi yaptiranlar adetten once yaptirdiysaniz degeriniz 0.1 den yukariysa iki gun sonra tekrar yaptirin yukselebilir

X