-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.001
en son gittiğim doktor lutenyl vermişti 3. kutuyu yarıda bıraktım ama son adet aralığım 28 gün oldu işe mi yaradı tesadüf mü bilemiyorum ama bu ay ovulasyon testine adet biter bittmez basladım cunkü bazılarında adet biter bitmez bile oluyormuş yumurtlama forumda okumuştum gerçi geçen ay hiçbişey anlamadım o testten 2. çizgi hep silikti Laboquick acaba ben mi beceremdim yapmayı bu testten kullanan var mııı?
çok konuştun ama iyi konuştun. umut oldun
hayır canım bugün git kan ver gebelik testi için. kesin sonuç alırsın. hayırlısı olsun. bize sonucu bildir. merak ederiz
Kızlar sonucu aldım koca bir negatif
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
onu ben bu ay denedeim bakalım. 14. ve 16 olarak düşündüm. 12 günde 19 güne kadar çalıştım.
inş cnm şu mübarek ramazanda rabbim bizi sevindirsin :)))Çok sağol canım yorumum için içim rahatladı birazda olsa hafta sonunu da bekleyeyim kırmızılar gelmezsse kan tahlili yaptıracağım. Hadi ibşallah benimledir bebeğim :)) allah isteyen herkesi bir an önce kavuştursun inşallah.
Bana mi sordun bilemedim ama cevap yazayim evet yakaladim inş gün asiri olacak sekilde oncesinde başladık ama gunler gecmiyo kan tahlili yaptirmak istiyorum ama ne zaman yaptirilir onuda bilemiyorum herkes baska bisi demis
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir
birlikte olduğunuz günden 1 gün sonra bile çıkıyo kanda .bende bekleme canmhadi inşallah ...
Birlikte olduğun günden 1 gün sonra kanda nasıl çıkıyor ya, bebek ışınlanıyır herhalde😃
Kızlar sonucu aldım koca bir negatif
Hamile misin acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yazılanları okudukça anladımki hiç birşeye dikkat etmicen. gün aşırı cinselliğini yaşacaksın. test yapmayacaksın. adetim geldi gelmedi kontrol etmeyeceksin. adetin olmayınca süpriz olacak. iyice paranoyak olmuşum. herşeyi olacağına bırakınca sanırım daha kolay olacak bu şey.
inş cnm şu mübarek ramazanda rabbim bizi sevindirsin :)))
OFFFF
Birlikte olduğun günden 1 gün sonra kanda nasıl çıkıyor ya, bebek ışınlanıyır herhalde��
ALLAH CANINI ALMASIN GÜLDÜRDÜN BENİ
KARARSIZ KALDIM TEST KONUSUNDA. :44:
BAT 14 TEMMUZ BELİMDE İŞ YAPMIŞ GİBİ Bİ AĞRI VAR. REGL GÜNÜME YAKLAŞINCI GÖĞÜSLERİM AĞRIRDI ÖYLE Bİ ŞEY YK ŞU AN. ARA ARA İÇİM HUZURSUZLANIYO Bİ DE ARADA İÇİM KABARIYO SANKİ MİDEM BULANACAK GİBİ.
KENDİMİ DİNLEMEMEK İÇİN SÜREKLİ BİŞEYLERLE UĞRAŞIYORUM AMA TEST DE AKLIMDAN ÇIKMIYO :44:
Canım test yaptın mı, olduğu zaman Silik de olsa ikinci çizgi çıkıyor, benim de aynen adet günümde olduğum gibi bel ağrım ve kasık ağrım oluyordu , iki gün var adete dün test taptım ikinci çizgi Silik çıktı, bu günde ağrılarım arttı diye doktora geldim karından baktı bişey gözükmüyor dedi kan istedi verdim. 57 çıkmış sonucum. Şimdi doktora göstericim bekliyorum... Inşallah her şey normal gider de sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım....
inşallah inşalllah şu bayram uğur getirsin inan ne evim var ne eşyam kaynanamın eşyaları arasında yerde yatıyoruz hiç bişey istemiyorum yeterki çocuğum olsun çalışır yaparım
Birlikte olduğun günden 1 gün sonra kanda nasıl çıkıyor ya, bebek ışınlanıyır herhalde😃
Nasil cikar canim adete 9 gun kala baska bi rahatsizliktan hastaneye gitim gebelik testide istediler ve negatif cikti 0.1 cikti hatta,ve kum varmış ondam sonrada dikat ettik ve suan 3.5 haftalik hamileyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.