TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Bende bu ay ilk kez testi kullandim. Adet biter bitmez basladim.iyiki baslmisim..13. Gün yakaladim 2. Çizgiyi ve gün geçtikçe silinmeye başladı.. umarim doğrudur ama degilse bile 2 günde bir ilişki olunca tutar ınş.. nasip tabi :))çok da stres yapmamak lazim

onu ben bu ay denedeim bakalım. 14. ve 16 olarak düşündüm. 12 günde 19 güne kadar çalıştım.

çok iyi yapmışsın cnm inş bebiş gelir iki ay önce ovulasyon testi aldm cnm normade 27 günde bir regl testte çift çizgiyi 18.ci gün gördüm bende şaşırdım o yüzden beklemek en iyisi :))

inş cnm şu mübarek ramazanda rabbim bizi sevindirsin :)))

Allah herkesin gönlüne göre versin... Bir yanda hamileliği tatmak isteyenlerr. Bir yandaa gobisinde kipirtilar hissedenler .. diğer yanda yoksa hamile miyim diye buruk olanlar.. bir yanda bebeğini kaybedenler.. anne olmakk ne zor ne kiymetliymis yaa

Kızlar sonucu aldım koca bir negatif

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

OFFFF

Birlikte olduğun günden 1 gün sonra kanda nasıl çıkıyor ya, bebek ışınlanıyır herhalde��

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

ALLAH CANINI ALMASIN GÜLDÜRDÜN BENİ

KARARSIZ KALDIM TEST KONUSUNDA. :44:
BAT 14 TEMMUZ BELİMDE İŞ YAPMIŞ GİBİ Bİ AĞRI VAR. REGL GÜNÜME YAKLAŞINCI GÖĞÜSLERİM AĞRIRDI ÖYLE Bİ ŞEY YK ŞU AN. ARA ARA İÇİM HUZURSUZLANIYO Bİ DE ARADA İÇİM KABARIYO SANKİ MİDEM BULANACAK GİBİ.
KENDİMİ DİNLEMEMEK İÇİN SÜREKLİ BİŞEYLERLE UĞRAŞIYORUM AMA TEST DE AKLIMDAN ÇIKMIYO :44:

Son düzenleme:
yazılanları okudukça anladımki hiç birşeye dikkat etmicen. gün aşırı cinselliğini yaşacaksın. test yapmayacaksın. adetim geldi gelmedi kontrol etmeyeceksin. adetin olmayınca süpriz olacak. iyice paranoyak olmuşum. herşeyi olacağına bırakınca sanırım daha kolay olacak bu şey.

Ben biraktim tatlim buraya bile girmiyorum dogru durust etkileniyorum diye amma velakin.iste yinede giriyor aklima

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bnde adete 5 gun kala verdim deger 0,23 cikti negatif yani.ama testte silik çizgi çıkmıştı.kan verdiğim gunden 2 gun sonra lekelenme oldu ve geçti. Adetimde hala gelmedi. Acaba kan icin erken miydi diyorum.ns dersiniz kızlar sonradan yükselmiş olabilir mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

OFFFF

Birlikte olduğun günden 1 gün sonra kanda nasıl çıkıyor ya, bebek ışınlanıyır herhalde��

ALLAH CANINI ALMASIN GÜLDÜRDÜN BENİ

KARARSIZ KALDIM TEST KONUSUNDA. :44:
BAT 14 TEMMUZ BELİMDE İŞ YAPMIŞ GİBİ Bİ AĞRI VAR. REGL GÜNÜME YAKLAŞINCI GÖĞÜSLERİM AĞRIRDI ÖYLE Bİ ŞEY YK ŞU AN. ARA ARA İÇİM HUZURSUZLANIYO Bİ DE ARADA İÇİM KABARIYO SANKİ MİDEM BULANACAK GİBİ.
KENDİMİ DİNLEMEMEK İÇİN SÜREKLİ BİŞEYLERLE UĞRAŞIYORUM AMA TEST DE AKLIMDAN ÇIKMIYO :44:[/QUOTE]

Canım test yaptın mı, olduğu zaman Silik de olsa ikinci çizgi çıkıyor, benim de aynen adet günümde olduğum gibi bel ağrım ve kasık ağrım oluyordu , iki gün var adete dün test taptım ikinci çizgi Silik çıktı, bu günde ağrılarım arttı diye doktora geldim karından baktı bişey gözükmüyor dedi kan istedi verdim. 57 çıkmış sonucum. Şimdi doktora göstericim bekliyorum... Inşallah her şey normal gider de sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım....

Canım test yaptın mı, olduğu zaman Silik de olsa ikinci çizgi çıkıyor, benim de aynen adet günümde olduğum gibi bel ağrım ve kasık ağrım oluyordu , iki gün var adete dün test taptım ikinci çizgi Silik çıktı, bu günde ağrılarım arttı diye doktora geldim karından baktı bişey gözükmüyor dedi kan istedi verdim. 57 çıkmış sonucum. Şimdi doktora göstericim bekliyorum... Inşallah her şey normal gider de sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

dünden önceki akşam yaptım çıkmadı ikinci çizgi. ama bi daha yapmadım. ümitlenmek de istemiyorum. bekliycem yaa.

dünden önceki akşam yaptım çıkmadı ikinci çizgi. ama bi daha yapmadım. ümitlenmek de istemiyorum. bekliycem yaa.[/QUOTE]
Silik de olsa çıktıysa, ihtimal var canım dikkatle incele testi, ben 2 gündür içine girecektim testlerin o Silik çizgiyi görebilmek için....

inşallah inşalllah şu bayram uğur getirsin inan ne evim var ne eşyam kaynanamın eşyaları arasında yerde yatıyoruz hiç bişey istemiyorum yeterki çocuğum olsun çalışır yaparım

Allah im yardimcin olsun su mubarek gunlerde canjm hersey olur Rabbim yatdim eder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…