- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.981
ee hamilesin işte değer düşük ama biraz kaçıncı günün
slm cesaret edip dün test yapamadım bugün karnım belim göğüslerim çok fena ağrıyor ama hala kırmızı kart görmedim.... bugünü atlatırsam yarın test yapıcam( dua edin benim için çok istiyorum bi çocuğumun olmasını hayırlısıyla
Bugün 2.günüm sat 9 Haziran
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inş değerin yukselirr.. hayırlısi olsunn.sağlıklı haberler al ınş.. stres yapma kendine çok dikkat etBugün 2.günüm sat 9 Haziran
Eger onda sonuc cikmazsa uzulme sakin aynı testten bende aldim 3 tl lik testte cikmisti cok az silik ama produktor adetten 3 gun once yaptim cikmadi gebelik yok demekko dedim sonra kan testi yaptırdım pozitif cikti cok guvenme o teste pozitif cikarsa tamam negatif cikarsa uzulme hemen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adetin duzensiz ise yumurtlama gununu kendin anlauabilirsin canım akintidan kasik agrindan fln ama hemen ni dr git ve duzene sokacak ilac verecektir o tatz ilaclari kulanirkende hamile kalinabiliyor hatta tatlim ihml etme
Kızlar yardım edin nolur.. Dün test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan tahlili yaptırdım p.tesi doktora gidicem ama meraktan ölmek üzereyim kafam allak bullak.. Kan testi sonucum 25,91 çıktı sizce hamile miyim ?????
Cnmm ınş hakkında hayırlısı olur da bebeğin bu ay gelir.. ınş ağrılarin bebeğin içindir. Allahim cuma mubarek vakitte.gonlundekini versinn. Hepimiz.ınş hayırlısı ile bebeklerimize kavusuruz da bayramımiz bayram olur:))) ama surat asmak yook:)) :))
ee hamilesin işte değer düşük ama biraz kaçıncı günün
Hamilesin sekerim hayirli olsun benimde 21 çıkmıştı :) adet gectimi peki ya da kac gun var adete iki gun sonra tekrarla kan testini deger artacak çünkü
en son gittiğim doktor lutenyl vermişti 3. kutuyu yarıda bıraktım ama son adet aralığım 28 gün oldu işe mi yaradı tesadüf mü bilemiyorum ama bu ay ovulasyon testine adet biter bittmez basladım cunkü bazılarında adet biter bitmez bile oluyormuş yumurtlama forumda okumuştum gerçi geçen ay hiçbişey anlamadım o testten 2. çizgi hep silikti Laboquick acaba ben mi beceremdim yapmayı bu testten kullanan var mııı?
Yaaa bende erkenden ogrencem diye paraladim kendimi o testi bulmak icin puff ya
ne güzel yaaa bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Adet gunu yap canim adete yakin yap yaniltio kuzum testler ya kan ver olmazsa ben hisetmistim mesela testte cikmadigi halde ben hisediom var dedim kan verdim :)
Allah in izni ile canim dualarim tum isteyenlerle Rabbim nasip edecektir oda beklio gelecegi gunu annnesi
Hamilesin sekerim hayirli olsun benimde 21 çıkmıştı :) adet gectimi peki ya da kac gun var adete iki gun sonra tekrarla kan testini deger artacak çünkü