TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

slm cesaret edip dün test yapamadım bugün karnım belim göğüslerim çok fena ağrıyor ama hala kırmızı kart görmedim.... bugünü atlatırsam yarın test yapıcam :KK43:( dua edin benim için çok istiyorum bi çocuğumun olmasını hayırlısıyla

Cnmm ınş hakkında hayırlısı olur da bebeğin bu ay gelir.. ınş ağrılarin bebeğin içindir. Allahim cuma mubarek vakitte.gonlundekini versinn. Hepimiz.ınş hayırlısı ile bebeklerimize kavusuruz da bayramımiz bayram olur:))) ama surat asmak yook:)) :))

Eger onda sonuc cikmazsa uzulme sakin aynı testten bende aldim 3 tl lik testte cikmisti cok az silik ama produktor adetten 3 gun once yaptim cikmadi gebelik yok demekko dedim sonra kan testi yaptırdım pozitif cikti cok guvenme o teste pozitif cikarsa tamam negatif cikarsa uzulme hemen :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaaa bende erkenden ogrencem diye paraladim kendimi o testi bulmak icin puff ya :KK43:

Adetin duzensiz ise yumurtlama gununu kendin anlauabilirsin canım akintidan kasik agrindan fln ama hemen ni dr git ve duzene sokacak ilac verecektir o tatz ilaclari kulanirkende hamile kalinabiliyor hatta tatlim ihml etme

en son gittiğim doktor lutenyl vermişti 3. kutuyu yarıda bıraktım ama son adet aralığım 28 gün oldu işe mi yaradı tesadüf mü bilemiyorum ama bu ay ovulasyon testine adet biter bittmez basladım cunkü bazılarında adet biter bitmez bile oluyormuş yumurtlama forumda okumuştum gerçi geçen ay hiçbişey anlamadım o testten 2. çizgi hep silikti Laboquick acaba ben mi beceremdim yapmayı bu testten kullanan var mııı?

Kızlar yardım edin nolur.. Dün test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan tahlili yaptırdım p.tesi doktora gidicem ama meraktan ölmek üzereyim kafam allak bullak.. Kan testi sonucum 25,91 çıktı sizce hamile miyim ?????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamilesin sekerim hayirli olsun benimde 21 çıkmıştı :) adet gectimi peki ya da kac gun var adete iki gun sonra tekrarla kan testini deger artacak çünkü:KK66:

Cnmm ınş hakkında hayırlısı olur da bebeğin bu ay gelir.. ınş ağrılarin bebeğin içindir. Allahim cuma mubarek vakitte.gonlundekini versinn. Hepimiz.ınş hayırlısı ile bebeklerimize kavusuruz da bayramımiz bayram olur:))) ama surat asmak yook:)) :))

amin canım amin... surat asmak yok doğru söylüyorsun.. inşallahh allah'ım hayırlısını verir hepımize :)))

Hamilesin sekerim hayirli olsun benimde 21 çıkmıştı :) adet gectimi peki ya da kac gun var adete iki gun sonra tekrarla kan testini deger artacak çünkü:KK66:

ne güzel yaaa bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

en son gittiğim doktor lutenyl vermişti 3. kutuyu yarıda bıraktım ama son adet aralığım 28 gün oldu işe mi yaradı tesadüf mü bilemiyorum ama bu ay ovulasyon testine adet biter bittmez basladım cunkü bazılarında adet biter bitmez bile oluyormuş yumurtlama forumda okumuştum gerçi geçen ay hiçbişey anlamadım o testten 2. çizgi hep silikti Laboquick acaba ben mi beceremdim yapmayı bu testten kullanan var mııı?

bende o testen 1 kere kullandım. aldığım gün ilkini yaptım silik olarak çizgiyi gördüm. bugün yapmayım yarın daha koyu çıkar yarın yaparız ilişkiyi dedim. ertesi gün tekrar testi yaptım çizgi çıkmadı günü kaçırdım. çizgilerin rengi insanı yanıltıyor

Yaaa bende erkenden ogrencem diye paraladim kendimi o testi bulmak icin puff ya :KK43:

Adet gunu yap canim adete yakin yap yaniltio kuzum testler ya kan ver olmazsa ben hisetmistim mesela testte cikmadigi halde ben hisediom var dedim kan verdim :)

Adet gunu yap canim adete yakin yap yaniltio kuzum testler ya kan ver olmazsa ben hisetmistim mesela testte cikmadigi halde ben hisediom var dedim kan verdim :)

Aslinda gittim kan vermek için saatini kaçırmışim p.tesiye kaldi :))

Allah in izni ile canim dualarim tum isteyenlerle Rabbim nasip edecektir oda beklio gelecegi gunu annnesi

inşallah inşalllah şu bayram uğur getirsin inan ne evim var ne eşyam kaynanamın eşyaları arasında yerde yatıyoruz hiç bişey istemiyorum yeterki çocuğum olsun çalışır yaparım

Adetim geçeli 3 gün oluyor :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba. uzun zamandır yazmıyordum. Bu ay nedense içimde hep bi sıkıntı vardı. bütün şevkimi yitirmiştim ki henüz tedavinin 3. ayındayım.
Klomenimi kullandım bitti ama ovulasyon takibini ve tedaviyi yarım bırakmak istedim. Eşim zorladı, gittim. Neyse yumurta oluşmuş ama ben hala
çok isteksiz ve umutsuzdum. Bu arada doktorum bir de eşine bakalım mı dedi.Spermiyogram yaptırsın ama burada (medilife b.düzü) değil, tüp bebek merkezi olan bi yerde yaptırsın dedi. B.düzü medicana 'da yaptırdık bizde. Veeee teratozoospermi çıktı maalesef. Yani morfoliji bozukluğu. Bende de yumurta tembelliği vardı. Anlayacağınız çift taraflı olduk Bu arada yıkılmakla beraber bir anda da hafif bi rahatlama çöktüğünü hissettim.
Çünkü sorunun sadece bende olması omzumda inanılmaz bir yük ve bnm için bir utançtı. Maalesef tedavisi olmayan bir rahatsızlıkmış bu ve Türk erkeklerinin çoğunda varmış (nedeni bilinmiyor) Her neyse, doktorum maalesef normal yolla olmayacağını, olsa bile düşeceğini, aşılamaya geçmemiz
gerektiğini söyledi.:KK50: iyi haber ise spermler yıkandıktan sonra iyi durumda olanlar 55 milyonmuş ve bunun gayet iyi bir rakam olduğunu söyledi. Şimdi çok korkuyorum ve beni nasıl bir sürecin beklediğini pek bilmiyorum. Biraz araştırdım ama çok sağlıklı bilgiler alamadım. Bu yoldan geçmiş olan arkadaşlar beni
aydınlatabilir mi acaba ?

kızlar kafam çok karışık sizce kan tahlili yaptırmalı mıyım bugün 12.sinde yaptırsan çıkar dediler ama ben her kan tahlilinden sonra negatif çıktığında iki misli üzülüyorum biraz ondan cesaret edemiyorum bekle bi hafta adet günü geçsin diyorum ama var mı yok mu diye düşünmekten çıldıracam papatya falı bakacam nerdeyse var yok diye bi akıl verin nolurrr napim ben :KK43:((((

X