-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.961
sakınnn
rahmi temizliğe kalkışma. önce bi test yaptır. emin ol. kaş yapıyım derken Allah korusunnn
Sakın sakın öyle bişey yapma bak benim bat günümde kanamam başladı adet oldum zannettim 10 gün kanamam oldu ama hamileymişim kanama niye durmuyor diye hormon bakarken hamile olduğumu öğrendim
canım bitki falan içme. biraz bekle. normalden farklı bi şekilde geliyorsa kanın birşey olabilir.
Zaten icime şüpheyi düşüren senin durumun oldu yoksa bir hafta geç de olsa adet oldum diyip devam edeceğim . Ben bi tahlil yaptırıp oyle karar vereyim. Dua et olur mu?
kızlar benim içim kabarıyo hani mide bulanacaktır da ara ara gelir geçer öyle oluyorum. kusarsam Rabbime şükreden biri olarak bürodakiler şaşıracak. reglim de geliyo. belimin ağrısından öyle düşünüyorum. ne dersiniz? kanda gebelik yaptırsam mı :18:
Kan tahlili yaptırıp şüpheden kurtulmaya karar verdim yıksa boyle isim cok zor
bi fikir verin hu huuuu
kaç gün gecikmişti senin?
Çok sağol canım yorumum için içim rahatladı birazda olsa hafta sonunu da bekleyeyim kırmızılar gelmezsse kan tahlili yaptıracağım. Hadi ibşallah benimledir bebeğim :)) allah isteyen herkesi bir an önce kavuştursun inşallah.moralini bozma cnm bende 4 gün önce erken olanlardan yaptım tek çizgi çıktı sonra hemşire bir arkadaşıma sordum o dedi ki zaten döngün kısa beklenenden geç yumurtlamışsan daha yeni yerleşiyordur:) mesela normalde 27 günde ise 12-13.cü günler yumurtlama günü ama bu her ay böyle olmuyormuş bazan 16 bazan da 12.ci gün olabiliyormuş ayı tamamlamamız gerekiyormuş en az 30.cu güne kadar bekle diyor :) o yüzden canını sıkma daha zamanı var kırmızıları görmeden pes etmek yok :))) çok konuştum yaa
bu gün ikinci günü canım..
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar slm adet oldum 2 gun geciktim ve sadece 2 gun surdu
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Predictor erken gebelik testi varya ondanda aldim hatta esim kac eczaneye sordu bulamadi ben netten buldum aldim :) onda adetten 4 gun once % 95 dogru sonuc diyo acaba onumu yapsam haftaya? : D
Hayırlı haberlerle dön ınş yarın buraya cnm. Sonuç ne olursa olsun surat aşmak yooo tamam mi:)
Kızlar yardım edin nolur.. Dün test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan tahlili yaptırdım p.tesi doktora gidicem ama meraktan ölmek üzereyim kafam allak bullak.. Kan testi sonucum 25,91 çıktı sizce hamile miyim ?????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sabah ta yaotınmı
Kızlar yardım edin nolur.. Dün test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan tahlili yaptırdım p.tesi doktora gidicem ama meraktan ölmek üzereyim kafam allak bullak.. Kan testi sonucum 25,91 çıktı sizce hamile miyim ?????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi