Gebeliğe Hazırlık Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar 2019

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hakkında hayırlısı olsun daha iki gün varmış belki artar değerlerin

evet bir an önce üzerinden at bu düşünceyi biz anne olucaz ve bu diğerlerinin aboneliğine benzemicek .Eşime bazen diyorum ki milletin ilk gece yanlışlıkla yaptığı çocuğu ilaçlarla yapamıyoruz bu bizim sınavımız ve güçlü olmak zorundayız.ben şöyle düşünüyorum biz çok şanslıyız. Onlar bizim gibi sevinebilir mi hamileyim diye yada bizim gibi evlat kiymeti bilebilirler mi mumkun degil hamileliği bizim gibi hayal bile edemezler. Biz güçlü olucaz . ben kendime diyorum ufacık bir zorlukta bile hadi bakalım bunuda yapabilirsin anne olacaksin sen

Transferin 6. Günündeyim 2. Transferim dondurulmuşlarla ilki tutmamıştı bundada pek umutlu değilim ama Allah büyük bakalım

Transferin 6. Günündeyim hiçbir belirtim yok yine tutmadı emeklerim boşa gitti diye ağlama krizleri geçiriyorum kızlar... bu çok zararlı biliyorum ama tutamıyorum kendimi
Bende transferin 6. Günündeyim dondurulmuşla 2.ci denemem bendede hiç belirti yok sen kendini niye üzüyosun senin elinde olan bişey değil

Çok haklısın biz anne olacağız inancım tam... Bir şey olmuyorsa ya olmaması gerektiği içindir ya da daha iyisi olacaktır beklemek sabretmek zorundayız Rabbim sabredenlerle beraberdir....

Çok haklısın biz anne olacağız inancım tam... Bir şey olmuyorsa ya olmaması gerektiği içindir ya da daha iyisi olacaktır beklemek sabretmek zorundayız Rabbim sabredenlerle beraberdir....
benim bi arkadaşım vardi 4 yılın sonunda bebeği oldu 2 kez aşılama yaptı hamile kaldı dustu 3. aşılama için devlet hastanesine 4ay gidip geldi çok ağladı tam adetini bekliyoduki hamile kaldı nur topu gibi evladı var o dönem ben ona hep derdim Allah geciktiriyorsa guzellestoriyordur diye hep onu dusundum dedi okadar tatlı bir çocuk olamaz dersin şimdi bende 4 yıldır mücadele ediyorum hiç hamile kalamadım ama biliyorum olacak

İnşallah canım olumlu sonuçlar alacaksın önce inanç Dualarımız bir olsun inşallah sizde problem neydi
Allahım büyükte ne biliyim ya biz kimseyede söyleyemiyoruz doğrusu iyi bi motiveye ihtiyacım var hani biri desinki bu sefer olcak
bizde hiç kimseye soylemedik bende transfer bekliyorum canim en iyisi söylememek onları nasıl söylerim düşüncesi yok olmasada en azindan soru soran yok bunaltan yok kafan rahat boşver.

Allahım büyükte ne biliyim ya biz kimseyede söyleyemiyoruz doğrusu iyi bi motiveye ihtiyacım var hani biri desinki bu sefer olcak
bak sana şunu söyleyeyim benim eşim asgeri personel 4 yıldır evliyim toplasan 6 ay ancak yanyana kalmışızdır. şuan transfer dönemindeyim yumurta takip dönemi tüp görüşmesi dahil herseyde tek başımaydım. yumurta toplamaya belediye otobüsüyle tek başıma gidip geldim . Transferde tek gidicem üzülmedim mu ağlamadım mi hepsini yaradım tek birşey dusundum ben anne olucam güçlü olmak zorundayim

bizde hiç kimseye soylemedik bende transfer bekliyorum canim en iyisi söylememek onları nasıl söylerim düşüncesi yok olmasada en azindan soru soran yok bunaltan yok kafan rahat boşver.
Emeklerini boşa çıkarmasın Allahım inşallah olur ne zaman transferin olcak

Bizde söylemeyenlerdeniz bnm transferimde Eylül gibi bnm de pko problemim var 8 tane dondurulmuş embriyo ve alyaa ile yakın zamanlardayı sanırım transferimiz

Bizde söylemeyenlerdeniz bnm transferimde Eylül gibi bnm de pko problemim var 8 tane dondurulmuş embriyo ve alyaa ile yakın zamanlardayı sanırım transferimiz
masallah canim benimde 18 yumurtam toplandı pazartesi 12 si olgundu 10 u dollendi dum konuştum embriyologla 2 tanesini her ihtimale karşı 3. günde dondurdular 2 tanesini 5. günde bakalim bikac güne daha gidecek olur mu dedi

masallah canim benimde 18 yumurtam toplandı pazartesi 12 si olgundu 10 u dollendi dum konuştum embriyologla 2 tanesini her ihtimale karşı 3. günde dondurdular 2 tanesini 5. günde bakalim bikac güne daha gidecek olur mu dedi
Az kalmış cnm demek aynı değil transferlerimiz bnö yumurta toplamadan sonra ki ilk adetimden 45gün sonra olacak transferim eylül başına falan denk geliyor 31tane yumurtam çıkınca rahim dinlendirmesen sonra transfer denildi inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz

amin canim benim 18 yumurtam olmuştu benimkinide dinlendirmek istedi adetin 2. günü gel dedi yarın gidicem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…