Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm tup bebek ozelde ne kadar tutuyor? Ben su an asilama yaptirdim ve devlete gidiyorum lutfen cevap yazamisin görünceMerhaba kızlar benimde ilk denemem olacak b3nde temmuzun 6 si gibi adet olunca 2. gün gidecegim medicalparkta hakan bende yaptıracağım bende
Devlete mi gidiyorsun vnm tup bebek icinmerhaba arkadaslar bende tüp bebek için adeti bekliyorum 3 temmuz adet günüm raporum cıkıcak bu hafta ilaçları alıcam ona göre bakalım
Fiyat ogrenebilir miyimBahçeci umut tüp bebek canm
Ozelden yaziyimFiyat ogrenebilir miyim![]()
canim benim merkeze gore değişiyor bizim gittimiz yer sadece transfer için 9000 di adına sker diye oyak indirimi diye bisey yaptılar 7500 e geldi bize ilaçlar 3 bin civarı tuttu ama senin durumuna gore ilaç kullanılıyor ama dafa fazlada çıkabilir azda daha sonra yumurtam toplandı benimfazla toplandı vücudumu dinlendirmek icin donduruldu 1000 lirada cozmeye aldılar ama özeller arada kan falan derken alıyorlar yineCanm tup bebek ozelde ne kadar tutuyor? Ben su an asilama yaptirdim ve devlete gidiyorum lutfen cevap yazamisin görünce
Yaptırdım tutmadı marta nisana kadar ara verıcem canımDevlete mi gidiyorsun vnm tup bebek icin
Baya yuksek fiyatlar of ins tutar ya hepinizincanim benim merkeze gore değişiyor bizim gittimiz yer sadece transfer için 9000 di adına sker diye oyak indirimi diye bisey yaptılar 7500 e geldi bize ilaçlar 3 bin civarı tuttu ama senin durumuna gore ilaç kullanılıyor ama dafa fazlada çıkabilir azda daha sonra yumurtam toplandı benimfazla toplandı vücudumu dinlendirmek icin donduruldu 1000 lirada cozmeye aldılar ama özeller arada kan falan derken alıyorlar yine
Ya ben asilamaya bile cok uzuldum hala olmicakmi cocugum diyorum, Allah bu yolda olanlara sabir güç versin, tup bebek tutmayinca insan nasil uzulur dimiYaptırdım tutmadı marta nisana kadar ara verıcem canım
evet baya yüksek bide hadi parayı bi şekilde zar zor biliyosun negatif olursa okadar iğne ilaç yedin çok zorBaya yuksek fiyatlar of ins tutar ya hepinizinduyunca ben stres oldum valla
Ben 4 defa asılama 1 kere tüp bebek yaptırdım nasıbımızde yokmus Rabbım herkezın kucagını doldursun ınsallahYa ben asilamaya bile cok uzuldum hala olmicakmi cocugum diyorum, Allah bu yolda olanlara sabir güç versin, tup bebek tutmayinca insan nasil uzulur dimiins bir dahaki denemenizde cok mutlu olacağınız haberler alırsınız
![]()
Amin canm ben hayat tarzimi degistirmeye karar verdim dusun cocuk icin saçımı bile boyamiyordum isten ciktim artik umursamiyorum gercekten gelicekse aniden gelsin hazir beklemekle olmuyor sendr oyle yap en azindan boyle istediklerini yapip mutlu oluyorsun, istediklerini yasaBen 4 defa asılama 1 kere tüp bebek yaptırdım nasıbımızde yokmus Rabbım herkezın kucagını doldursun ınsallah
Ben zaten kafama takmıyorum cunku hayatımı cocuga endekskemekle olmuyor gercektenAmin canm ben hayat tarzimi degistirmeye karar verdim dusun cocuk icin saçımı bile boyamiyordum isten ciktim artik umursamiyorum gercekten gelicekse aniden gelsin hazir beklemekle olmuyor sendr oyle yap en azindan boyle istediklerini yapip mutlu oluyorsun, istediklerini yasa![]()