Canım üzme kendini lütfenKızlar olmadı maalesef çok üzgünüm
Rabbim büyük sen vazgeçme vardır bunun bi hikmetti belki olcakti düşecekti belki sıkıntı olacaktı Allah korusun sen ümidini kaybetme . benim bi arkadaşım doğum yaptı bebeği kuvezde ciğerleri hiç gelişmemiş daha bebeğini gormedi vardır herseyde bi hayirKızlar olmadı maalesef çok üzgünüm
sen.ne yaptın canimCanım üzme kendini lütfenHEr işte bir hayır vardır demekki hayırlısı böyleymiş de. Rabbim inşallah sonunda tüm üzüntü çekenlerin kucağını dolduracak canım İnan buna
Amin canım inşallahMerhaba arkadaşlar benimde 3. Denemem dondurulmuş embiryo transferi yapıldı bugün 5. Gün inşallah 18inde güzel haberler alırım. Dua edin lütfen. Rabbim hepimizin kucaklarını doldurursun
bende fitil kullanıyorum cuma transfer çok heyecanliyimCanım bugün 10. Günüm iki günüm var benim öğrenmek için Allah’ım hepimizin hayırlısını versin inşallahSen nasılsın ??
amin canim Alllah büyük insallah bebegim sana tutunurMerhaba arkadaşlar benimde 3. Denemem dondurulmuş embiryo transferi yapıldı bugün 5. Gün inşallah 18inde güzel haberler alırım. Dua edin lütfen. Rabbim hepimizin kucaklarını doldurursun
ay ben dayanamam mutlaka test yapardimCanım bugün 10. Günüm iki günüm var benim öğrenmek için Allah’ım hepimizin hayırlısını versin inşallahSen nasılsın ??
Amin inşallah canım hepimiz güzel haberler alırızamin canim Alllah büyük insallah bebegim sana tutunur
BENde zor dayanıyorum ama sıkıcam dişimi kocam da izin vermiyor zatenay ben dayanamam mutlaka test yapardim
merhaba Allah kucağına almanıza nasip etsin transferd3n sonra ne yiyip içtin canimMerhaba kızlar ben de temmuz ayında tüp bebek yaptırdım ilk denememdi ve tuttu çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına ❤
Canım çok farklı şeyler yapmadım ilk gün full yattım sonra normal hayatıma devam ettim normalde de sağlıklı beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum az ekmek ve sebze ağırlıklı haftaya 1 gün et ya da balık, pilav makarna yememeye çalışıyorummerhaba Allah kucağına almanıza nasip etsin transferd3n sonra ne yiyip içtin canim
Rabbim sağ sağlim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallahMerhaba kızlar ben de temmuz ayında tüp bebek yaptırdım ilk denememdi ve tuttu çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına ❤
Ben 5. Gün dayanamıyorum elimde 1 test var hangi gün yapsam acaba diye sen maşallah 10 gün iyi dayanmışsın kaçıncı gün embiryo su senin canımBENde zor dayanıyorum ama sıkıcam dişimi kocam da izin vermiyor zaten10 gün geçmiş 2 gün mü geçmicek
Canım Allah tamamını erdirsinMerhaba kızlar ben de temmuz ayında tüp bebek yaptırdım ilk denememdi ve tuttu çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına ❤
5. Gün embriyosu canımBen 5. Gün dayanamıyorum elimde 1 test var hangi gün yapsam acaba diye sen maşallah 10 gün iyi dayanmışsın kaçıncı gün embiryo su senin canım
Benimde 5. Gün embiryo su 10 gün sonra test dediler sen nerde denedin canımCanım Allah tamamını erdirsin
5. Gün embriyosu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?