Gebeliğe Hazırlık Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar 2019

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar olmadı maalesef çok üzgünüm
Rabbim büyük sen vazgeçme vardır bunun bi hikmetti belki olcakti düşecekti belki sıkıntı olacaktı Allah korusun sen ümidini kaybetme . benim bi arkadaşım doğum yaptı bebeği kuvezde ciğerleri hiç gelişmemiş daha bebeğini gormedi vardır herseyde bi hayir

Canım bugün 10. Günüm iki günüm var benim öğrenmek için Allah’ım hepimizin hayırlısını versin inşallah Sen nasılsın
Merhaba arkadaşlar benimde 3. Denemem dondurulmuş embiryo transferi yapıldı bugün 5. Gün inşallah 18inde güzel haberler alırım. Dua edin lütfen. Rabbim hepimizin kucaklarını doldurursun
Amin canım inşallah

merhaba Allah kucağına almanıza nasip etsin transferd3n sonra ne yiyip içtin canim
Canım çok farklı şeyler yapmadım ilk gün full yattım sonra normal hayatıma devam ettim normalde de sağlıklı beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum az ekmek ve sebze ağırlıklı haftaya 1 gün et ya da balık, pilav makarna yememeye çalışıyorum

BENde zor dayanıyorum ama sıkıcam dişimi kocam da izin vermiyor zaten 10 gün geçmiş 2 gün mü geçmicek
Ben 5. Gün dayanamıyorum elimde 1 test var hangi gün yapsam acaba diye sen maşallah 10 gün iyi dayanmışsın kaçıncı gün embiryo su senin canım

Merhaba kızlar ben de temmuz ayında tüp bebek yaptırdım ilk denememdi ve tuttu çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına ❤
Canım Allah tamamını erdirsin
Ben 5. Gün dayanamıyorum elimde 1 test var hangi gün yapsam acaba diye sen maşallah 10 gün iyi dayanmışsın kaçıncı gün embiryo su senin canım
5. Gün embriyosu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…