- 12 Ocak 2019
- 55
- 37
- 8
Bu iyi bir şey. Sabırlı olmak lazım acele edip tutmama ihtimalindense bekleyip sağlam adımla ilerlemek daha iyi. Benim de bugün donduruldu bekleyeceğim artık ama ben bunu istiyordum zaten iğne görmek istemiyorum bir süre.kızlar bugün yumurtalarıma baktı doktor 20 den fazla yumurtam var dedi pazartesi gunu yumurta toplama yapılacak. ama transferi hemen yapıcaz 1.5 ay sonra olacaksin dedi moralim bozuldu
İnşallah bebeğin sağlıkla sana tutunur ve hep orda kalır ta ki Doğuma kadarHerkese selam... transferden şimdi geldim hanımlar,27 temmuz test günüm dr progestan iğneyi her gün yaptirmami istedi ona biraz canım sıkıldı. Yeri çok ağrıyor ateşim çıkıyor bu iğneden sonra, umarım alışırım... dua edin kızlar bu tutunsun
İnşallah güzel haberlerini alırız burdan canım. Benim de Cumartesi günü transferim var. Dün Prolutex iğnesi kullanmaya başladım çok canım yandı benim de.Herkese selam... transferden şimdi geldim hanımlar,27 temmuz test günüm dr progestan iğneyi her gün yaptirmami istedi ona biraz canım sıkıldı. Yeri çok ağrıyor ateşim çıkıyor bu iğneden sonra, umarım alışırım... dua edin kızlar bu tutunsun
ay evet bende ya çok acidi benim karnım morardiBu iyi bir şey. Sabırlı olmak lazım acele edip tutmama ihtimalindense bekleyip sağlam adımla ilerlemek daha iyi. Benim de bugün donduruldu bekleyeceğim artık ama ben bunu istiyordum zaten iğne görmek istemiyorum bir süre.
inşallah canimInşallah bebislerimiz bizimle kalır kucağımıza almak nasip olur.... iğneler biraz can sıkıcı ama değecek inşallah
ne çok iğne oluyoruz gerçektenİnşallah güzel haberlerini alırız burdan canım. Benim de Cumartesi günü transferim var. Dün Prolutex iğnesi kullanmaya başladım çok canım yandı benim de.
ahh ahh o progestan iğne... benim de transferim 11 temmuzda oldu salı günü sonucumu alıcam 23ünde her günnn 1 progestan iğne + gobekten hibor (pıhtılaşma sorunu olabilir taşıyıcıymışım ben) iğne vurduruyorum ne gobeğimde ne kalçamda artık yer kalmadı yeter ki değsin ve meleklerimize kavuşalım....Herkese selam... transferden şimdi geldim hanımlar,27 temmuz test günüm dr progestan iğneyi her gün yaptirmami istedi ona biraz canım sıkıldı. Yeri çok ağrıyor ateşim çıkıyor bu iğneden sonra, umarım alışırım... dua edin kızlar bu tutunsun
Bende tedavi görüyorum doktor e2 sonucuna göre bazen transferi erteliyormuş ondan sordum erteleme olur mu diye teşekkürler cevap için
bence daha iyi... benim e2 çok yüksekti 4800 ona rağmen transferi aynı ayda yapmak zorunda kaldılar çünkü kaliteli embriyo sayısı düşüktü dondurup riske atmak istemedi sanırım...kızlar bugün yumurtalarıma baktı doktor 20 den fazla yumurtam var dedi pazartesi gunu yumurta toplama yapılacak. ama transferi hemen yapıcaz 1.5 ay sonra olacaksin dedi moralim bozuldu
Kızlar benimde 17 yumurtam toplandı bugün yarın kaçı döllendi haber verecekler bu ay transferim yok Eylül’e kaldı çünkü progesteron hormonum 1.43 çıktı
[/QU
bana hic kan tahlili yatırmadılar nasıl hormon değerlerinizi biliyorsunuz
hayirlisi jnsallah Rabbim yuzumuzu guldursun .bence daha iyi... benim e2 çok yüksekti 4800 ona rağmen transferi aynı ayda yapmak zorunda kaldılar çünkü kaliteli embriyo sayısı düşüktü dondurup riske atmak istemedi sanırım...
normal canim benimde gobegimde boş yer kalmadı benimde pazartesi yumurtalarım toplanıyor.Merhaba ben de temmuz ayı tüp bebek denemesindeyim. Ignelerimin 3. Günü. Göbeğinde hem kırmızılıklar hem morluklar var. Ignelerim gonal f ve menogon.
evet hem şansı yükseltiyor diyorlar bakalim hayirlisiBende 10gün önce kadar 31 tane toplandı 8 tanesi donduruldu Eylül başı gibi bnmde transfer olmam bekleniyor Yasemin kullanıyorum 18 gün lucrin iğneye başlıcam inşallah rahim dinlendirme bence biz çok yumurtası olanlar için daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?