Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur... bol bol dinlenin biraz karnım şişmişti benim yum. Toplamadan sonra. 3-4gün sonra iniyor kendiliğinden... tekrar geçmiş olsunkızlar bana dua edin birazdan yumurtalarım toplanacak çok korkuyorum ve tek başıma geldim. eşim uzman cavus görevde bende yalnız geldim insallah bi sıkıntı olmadan gidebilirim eve
çok sağol canim çok sukur korktuğum gibi geçmedi 18 yumurta toplandı bakalim son durum ne olacakÇok geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur... bol bol dinlenin biraz karnım şişmişti benim yum. Toplamadan sonra. 3-4gün sonra iniyor kendiliğinden... tekrar geçmiş olsun
2019 fiyatlarını bilen varmi
[/QUOTEizmir için söyleyeyim medicalpark 9000 ilaçlar hariç irenbe 7500 ilaçlar hariç
canim benim daha belli olmaz ki hamile kalanlar hiç belirti olmuyo diyolar kendini yıpratma brbisini içerde strese sokma dua et ya musavvir cekTransferin 6. Günündeyim hiçbir belirtim yok yine tutmadı emeklerim boşa gitti diye ağlama krizleri geçiriyorum kızlar... bu çok zararlı biliyorum ama tutamıyorum kendimi![]()
aminnn insallahMerhaba benim de ilk denemem olacak. Eatrofem kullanıyorum. Haftaya transfer günüm netleşecekinşallah tüm diklerimiz gerçekleşir
Benim Eylül’de transfer cnm beklemedeyimkızlar temmuz da tüp bebek yaptıranlar!!!!
Transfer yaptırilarnlar sonuç alan yok mu morel verin hadi bize
Ne oldu sonuç? Umarım iyidirSonuç bekliyorum 8. Gun bugun. Asil tahlil gunum cumartesi ama Simdi kan verdim acilde 1 saate cikacak... hic umudum kalmadi kahverengi lekelenmem var adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi![]()
Ne oldu sonuç? Umarım iyidir
Yaa üzüldümnegatif... hissediyordum ama... umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız
1 tane dondurulmus embriyomuz kaldı... benim bu 2. Denemeydi. Bakalım 3. De bizleri neler bekliyor. Bir iki ay ara vermek istiyorum hic olmayacakmış gibi hissediyorum. Bundan bir an önce kurtulmam lazım ne zaman olmayacak dediysem olmadı çünküYaa üzüldümbu bir süreç meselesi işte ha diyince olmuyor. dondurulmuş embriyo var mı başka?