MerhabaaTemmuzda transferi olan veya yeni tüp bebeğe başlayacak anne adayları gelin birlikte geçirelim bu süreci
Hoşgeldin canım hadi sağlıcakla olsun bebişlerimiz inşallahMerhabaa
Benimde ilk denemem,transferim temmuzda dondurulmus embriyo transferi olucak adetin 2. Gunu gel dedi doktorum 4 temmuzda gidicem
Senin dha yumurta toplama filan olmadimiHoşgeldin canım hadi sağlıcakla olsun bebişlerimiz inşallahbenm de ilk denemem 3.günündeyim iğnelerin
Yok daha iğneleri vuruluyorum bakalm. Kaçıncı gün toplanmıştı yumurtaların cnaımSenin dha yumurta toplama filan olmadimiben o gunleri gectim cok sukur embriyolarim donduruldu bebeklerim beni bekliyo
Hatirlamiyorm ama 12 gun vuruldum heralde 9 gun gonalf 225 son 3 gunde gonalf in yaninda erken catlamasini onlemek icin bi igne yumurta toplamadan bi gece oncede catlatma ignesi vuruldum gittim canmYok daha iğneleri vuruluyorum bakalm. Kaçıncı gün toplanmıştı yumurtaların cnaım
amin inşallah okadar heyecanliyim ki insallah Rabbim kulağımızı boş birakmazAnladım canım hadi hayırlsıyla sağlıcakla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi inşallah
Hadi inşallah güzel haberler verelim birbirmize canımMerhaba kızlar benimde ilk denemem olacak b3nde temmuzun 6 si gibi adet olunca 2. gün gidecegim medicalparkta hakan bende yaptıracağım bende
insallah canim siz ne aşamadasınızHadi inşallah güzel haberler verelim birbirmize canım
ne durumdasın canim merak ettinHatirlamiyorm ama 12 gun vuruldum heralde 9 gun gonalf 225 son 3 gunde gonalf in yaninda erken catlamasini onlemek icin bi igne yumurta toplamadan bi gece oncede catlatma ignesi vuruldum gittim canm
Transfer günu belirlemek icn adet olmayi bekliyorum canm 1 hafta kaldi olmamane durumdasın canim merak ettin
ozaman aynı dönemde olucaz çünkü benimde 1 hafta var hangi demirdesin canimTransfer günu belirlemek icn adet olmayi bekliyorum canm 1 hafta kaldi olmama
hangi sehirdesin yazicaktimTransfer günu belirlemek icn adet olmayi bekliyorum canm 1 hafta kaldi olmama
Istanbul canimhangi sehirdesin yazicaktim
bende izmirdeyim ben şuan adetimi bekliyorum 2. gun gidecegim canim insallah Rabbim kucagimizi boş birakmazIstanbul canimben transfer icin bekliyorm ilk denemem yumurtalarim toplandi döllendi donduruldu.
Sendemi transfer bekliyosun?
Amin canm sen transfer icinmi bekliyorsun yoksa yumurta toplama icinmi hazrlanicaksnbende izmirdeyim ben şuan adetimi bekliyorum 2. gun gidecegim canim insallah Rabbim kucagimizi boş birakmaz
yok transfer değil daha yumurta toplama yapılacak 2. gun gideceğim daha kontrollere baslamadikAmin canm sen transfer icinmi bekliyorsun yoksa yumurta toplama icinmi hazrlanicaksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?