Ben Çarşamba günü transfer oldum. Hiç bir belirtim yok normal mi bilmiyorum. Cumartesi günü kan tahlili yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar alırız
[/
insallah canim
Hadi bakalım önce senin sonra benim sonra da allayaa nın güzel haberlerini alalımBen Çarşamba günü transfer oldum. Hiç bir belirtim yok normal mi bilmiyorum. Cumartesi günü kan tahlili yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar alırız
Amin inşallahHadi bakalım önce senin sonra benim sonra da allayaa nın güzel haberlerini alalımSonrasında da tüm bekleyenlerin inşallah
insallah canim benim aminnn okadar heyecanliyim ki cuma günü transfer günüm belli olacak benimdeHadi bakalım önce senin sonra benim sonra da allayaa nın güzel haberlerini alalımSonrasında da tüm bekleyenlerin inşallah
ne durumdasın canim merak ettim ne hissediyorsunBen Çarşamba günü transfer oldum. Hiç bir belirtim yok normal mi bilmiyorum. Cumartesi günü kan tahlili yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar alırız
dur bi canim hemen canını sıkma bi kanda gör kaç kişi var idrarda görmeyip hamile çıkan Allah buyukDün test yaptım maalesef tek çizgi çıktı çok üzgünüm yarın kan tahlili yaptırıcam yinede
İnşallaj öyledir kendimi çok üzdüm dündur bi canim hemen canını sıkma bi kanda gör kaç kişi var idrarda görmeyip hamile çıkan Allah buyuk
çok sağol canim acayip heyecanliyim izmirde medicalparkta yaptiriyourm bakalim hayırlısı yahadi Bakalım aende geri sayıma başladınİnşallah herşey çok güzel olacak içini ferah tut stres yapma. Nerde yaptırıyorsun bu arada ??
Bak bende hemen düşüyorum ama aslında morelimizi bozmamakla lazim insallah hamilesindir bunu okadar yürekten söylüyorum kiİnşallaj öyledir kendimi çok üzdüm dün
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bebeğim benimledirBak bende hemen düşüyorum ama aslında morelimizi bozmamakla lazim insallah hamilesindir bunu okadar yürekten söylüyorum ki
insallah seninledir insallah Rabbim bu cuma hurmetine kabule tain dualarımızı seninde yüzünü güldürsün RabbimTeşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bebeğim benimledir
Lütfen üzme kendini karnını okşa ve ona inanTeşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bebeğim benimledir
Ah keşke ne iyi olurdu. Kimseye söyliyemedim zaten test yaptım olumsuz çıktı diyeKeşke yakın olsak görüşürdük tecrübelerimizi paylaşırdık bi kahve içerdik bizi bizden başkası anlayamiyoranlayamiyor
Haklısın dün daha kötüydüm bugün biraz daha iyiyim pozitif düşünmeye çalışıyorumLütfen üzme kendini karnını okşa ve ona inanOnunla konuş bu durumda olumlama çok ama çok önemli tabi önce senin inanman sonrasında da evrene bolca pozitif mesaj göndermen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?