Hayırlısı olsun inşallah ilk seferde tutturanlardan olursun bacım :)evet ilk
amin bacim inşallah çok korkuyorum ama cokda dua ediyorum Allah buyuk insallah Rabbim kulaklarımızı doldururHayırlısı olsun inşallah ilk seferde tutturanlardan olursun bacım :)
Korkma olcağı varsa olur olmıycaksada Allahtan gelene ne diyebiliriz Allah beterin beterinden saklasın tek derdimiz bu olsun kulağımıza çocuk sığmazda kucağımızı doldursun rabbimamin bacim inşallah çok korkuyorum ama cokda dua ediyorum Allah buyuk insallah Rabbim kulaklarımızı doldurur
Korkma olcağı varsa olur olmıycaksada Allahtan gelene ne diyebiliriz Allah beterin beterinden saklasın tek derdimiz bu olsun kulağımıza çocuk sığmazda kucağımızı doldursun rabbim
tatlim olsunda ben onu kulağıma da oturturum
canim kabak cekirdegide yeSelam kızlarbenim de bugün kontrolüm vardı artık son dönemeçe girdim. Bu Cumartesi transferim olacak beni de dualarınıza dahil edin lütfen Rabbim isteyen herkese dileğini versin . Progestan iğnelerine başladım. Bide bol bol ananas yiyorum inşallah Herşey çok güzel olacak
Tamamdır onu da listeme ekledim. Teşekkür ederimcanim kabak cekirdegide ye
tüm dualarim seninle insallah ikiz olur bir kız bir erkek aminYarın transferim olacak benide unutmayın dualarınıza ihtiyacım var
Yasakmış tek embriyo koyucaklar benim ilk denemem canımtüm dualarim seninle insallah ikiz olur bir kız bir erkek amin
olsun embriyo bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyo canim benim içimden öyle geçti amin diyelim Rabbim hepimize nasip etsin benim transferimde bayramdan sonraYasakmış tek embriyo koyucaklar benim ilk denemem canım
Öyle mi hiç bilmiyordum onu benolsun embriyo bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyo canim benim içimden öyle geçti amin diyelim Rabbim hepimize nasip etsin benim transferimde bayramdan sonra
amin canim insallahÖyle mi hiç bilmiyordum onu benHadi inşallah hayırlısı olsun Allah gönlümüzden geçeni nasip eder inşallah
Allah ım emeğinizin karşılığını versin canim insallah pozitifi kocaman yazarsın burayaTransferimi geçtiğimiz Cumartesi oldum şimdi evdeyim bol bol dinlenip film seyrediyorum. Protestan iğneye ve estrofem ile coraspine devam ediyorum. 15 Ağustos’ta sonucu öğrenicem benim için dua edin lütfen
amin canim benim insallah ya insallah seninki de tutunmusturÇok inanıyorum ona bol bol konuşuyorum onunlaağrı değil ama hafif bir kasılma var sol kaşığımda o da İnşallah tutunmadan dolayı oluyordur Dileyen isteyen herkese tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat inşallah Senin transfer bayram sonrası idi dimi? İnşallah sen de sorunsuz kavuşursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?