kızlar yaaa ben baştan beri bohça işini istemiyorum. saten gecelikler sabahlıklar özel çamaşırlar bilmem neler.... bunların özel olması gerektiğini düşünüyorum.
bohçam gelmeden önce bir fasıl onlarda sergilenecek. bana gelecek, bir fasılda bizimkiler sergi yapacak. nişan yaptk biz dediğimiz herkes bi merak saracak bakacak.
millet onlara bakacak sonra ben onlarla evlenecem. nerde kaldı özel hayat
yatak odama girdiklerinde orası özel yerdir diyemiyeceğim. çünkü en özel çamaşırlarmı görmüş olacaklar
erkek arkadaşımda senin hiç hevesin yok diyor. heveslikle alakası yok aslında. hevesimm var hepsini gidip erkek arkadaşımın ve kendi zevkime göre almak istiyorum. yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
ama sonuç olarak temsili bir kaç parça birşey olabilire ikna oldum. abartılmamak kaydı ile sadece ihtiyaç dahilinde olanları almayı düşündüm. (ayrıca erkek arkadaşımın annesi babası vefat etti. görümcelerden biri annem bir kaç parça birşey bıraktı hatıra olrak onları koymak isteriz dediler. bende ölmüş kadının hatırına kabul ettim.)
bir de az önce görümcem aradı(ist da oturyr), üstüne basa basa ben ne gerek var dedikçe 'gel bohça alışverişi yapalım' diyor.
kendi dediğni yaptırmayı seven biri. bende girdiğin ilk mğazada asla beğenmeyen tiplerden. illa heryeri dolaşıcam bakıcam. kafama göre o mağaza senin bu mğaza benim dolaşıp bakmayı seven tipim. her akşam bir iki çamaşırcıya bakıp model tasarlıyorum kafamda. hatta benim şöyle bir avantajım var bursada toptancılardan gidip yarı fiyatına her istedğimi alabilirim. anlatıyorum, 'ben bursadan alıcam. bizim orada gördüm bir tane pijama takımı ben onu çok beğendim onu alıcam, iç çamaşırını da ben görüp kendim alırsam daha iyi olur. beğenmem kolay kolay' diyorum.
bana hala 'peki anlaşıldı bu iş bana kaldı' diyor. o sırada nasıl kafamın tepesi atmadı da istemiyorummmmm diyip çıldırmadım anlamıyrum. bu ikinci gel alışveriş yapalım arayışı.
ona kalsa alt üst takım kıyafetler falanda almak istiyor. kafama göre olmayan biriyle alışverişe çıkamam ki ben.
anneme babama da bohça yapmak istiyorlar. bense istemiyorum. benim annemden babamdan büyüklerimde var iki dedem ananem babanem var. onlara da koymaya kalksalar bir dünya masraf olacak. tüm masrafı erkek arkadaşım karşılıyor sonuçta. ablalardan ne kadar destek istenebilir ki enişteden alıp bize harcayamaz ya... :/
ben mi anlatamıyorum acaba istemediğimi.
anlaşılan bu akşam gene kavgamız var erkek arkadaşımla