• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
fotograf işini hallettim ben
çok yer gezdim albümler 260dan başlıyor 1000liraya kadar var
doğa çekimini düğünde yaptıralım dedik studyo çekimi anlaştık
doğa çekimi ile studyo arasında aynı albümde 100lira farkediyor
nişan için 450liraya anlaştık 100-150 poz çekecekler poz sınırlamamız yok dedi albüm çok hoş tasarımı harika
düğün içinde aynı albümün doğa çekimini düşünüyorum ben

al benden de o kadar sıkıntıdan bir yerlerimde birseyler pörtlüyo sürekli stres stres.. dügün stresini hele hiç düsünemiyorum. bizimde evde olcak ve nerseyde gene 80 kişi olcaz ya amaannnnnnn..onu düsün bunu düsün .. mutlulugumu yasayamıyom bazen bu streslerden :18:

Aynen ya..
Bir ben miyim mutluluğumu tam yaşayamayan diyordum ki herkes öyleymiş..
Büyük nişan istemedim ama keşke öyle olsaydı diyorum..
Elbisemi giyip giyinip süslenip gitcektim bari..
Böyle her şeyi planlamak lazım, şiştim artık..
Evimiz çok geniş de değil, nasıl oturulacak,
biri oynamak istese nereye yer açacaz falan kafamda habire sorular dönüyo..
Akşam salonda oturuom gözümde şuraya sandalye, şuraya sandalye diye habire bir oturma planı yapmak var..

Aynen ya..
Akşam salonda oturuom gözümde şuraya sandalye, şuraya sandalye diye habire bir oturma planı yapmak var..
Bizim evdede o var şuan masayı öbür odaya aldık , sandalyelerle diger odayı genişletdik , akşam oturunca bile kafasında tasarlıyor insan

arkadaşlar hazır pastadan bahsediyorsunuz bende bir şey sorayım size
ben pastayı şu dışı şeker hamuru kaplı olanlardan istiyorum pastaneci tanıdık onların çok iyi olmadığını dışındaki şeker kaplama yüzünden pastanın içi güzel olsa bile fazla yenmediğini söyledi
bu arada şeker hamuru kaplama olana 40 kişilik 220 normal pasta 100tl (tanıdık olduğu için indirim yaptı)
sizce ne yapmalıyım

bende yalovada sordum bir tane pasta çok begendim

$PC240010.JPG tabiki sade olduğu için bayıldığımı söylemek isterim =)

ama dilim fiyatı 10 liraymış :50:
sadece bizim aile 45 kişi olacağı için çok fazla yaptırmam gerekecek. o yüzden vazgeçtim.
normal pasta dilimi 3,5 lira indirimde yapıyorlar.
şeker hamurunun kilosu da 20 30 lira bişeydi. çok da bi malzeme olmayacak yani. hep el emeğine gidecek. çok yazık olur diye düşünüyorum.
evde benden başka kimse parayı düşünmediği için kendime boyun borcu gibi hissediyorum :31:
şeker hamurundan vazgeçtim sonunda.

Aynen ya..

bende bendeeeee.kesinlikle katılıyorum. :43:
herkes benim etrafta prenses gibi gezinceğimden ve her işi onların halledeceğinden bahsediyorlar ama hiçbirşey yolunda gitmiyor.
sağolsunlar etrafımdakiler yardımcı olmaya çalışıyorlar ama benim gönlümce olmuyor onların yardımları.çok uzak noktalardan yardımcı olmayı hedefliyorlar. onların yardımları gelene kadar ben yaparım daha iyi diyorum sonunda..
offff çok mutsuz olucam kesin çokkkkk.şuan bile çok mutsuzum :43:

nişan tarihini kpss ile aynı güne (zorla-ben istemeye istemeye) koydular.
fotoğraf çektirme işimiz bir önceki gün olacaktı güya benim hesabıma göre ama olmuyor ne yazıkki. nişan ile aynı gün olacağına karar verdik :/
çekim mekanı konusunda da istanbulda olsun istiyordum tabiki bir önceki gün olacaktı o zaman.

hala hiçbirşey tamam değiil. alyans beğenemiyorum.
pastamı yaptırmak için yer belirleyemedim. (teyzemler sağolsun Bursadan (1saat uzakta) yaptırıp getirmeyi düşünüyor ama gelene kadar erir pasta mafolur diyorum. dinletemiyorum.
menüm hazır ama güvenemiyorum kimseye =( anca kendim yapsam herşeyi. (sonunda babanem tavuklu pilav dağıtacak gibime geliyor sürekli)
bohça saçmalığını da tamamlayamadım. zor mu beğenen biriyim neyim. bi pijama takımı beğenemedim gitti. saçma sapan modellerin bulunduğu dükkanları mı buluyorum anlamadım gitti :37:
stresten midir nedir böbreğim sürekli ağrır oldu. ayyyyyyy çıldıreceğimmmmmm :18::18::18::18::18:

Bizim evdede o var şuan masayı öbür odaya aldık , sandalyelerle diger odayı genişletdik , akşam oturunca bile kafasında tasarlıyor insan

bende yer konusunda nedense sıkıntı yapmıyorum. annemler dedemler sıkıntı yapıyor nerde oturacak ne olacak diye.
tanışmaya geldiklerinde temizlediğim salonun kapısını bile açmamıştı millet. balkonda oturmuştu erkekler. bu seferde bahçede bulunan çardağa erkekleri yollamayı düşünüyorum yüzükler takıldıktan sonra.
amaaa sandalye bulmak lazım, en azından nişan takılana kadar. :31:

siz ne güzel her işinizi kolaylamışsınız :18: ben şehir dışında çalışıyorum eve gittiğimde pertim çıkyor yatıyorum direk. annemde çalışıyor. oda yapamıyor. son haftaya kalacak o tarz işler :18: :18:

bende yer konusunda nedense sıkıntı yapmıyorum. annemler dedemler sıkıntı yapıyor nerde oturacak ne olacak diye.
tanışmaya geldiklerinde temizlediğim salonun kapısını bile açmamıştı millet. balkonda oturmuştu erkekler. bu seferde bahçede bulunan çardağa erkekleri yollamayı düşünüyorum yüzükler takıldıktan sonra.
amaaa sandalye bulmak lazım, en azından nişan takılana kadar. :31:

siz ne güzel her işinizi kolaylamışsınız :18: ben şehir dışında çalışıyorum eve gittiğimde pertim çıkyor yatıyorum direk. annemde çalışıyor. oda yapamıyor. son haftaya kalacak o tarz işler :18: :18:

Evet sandalye şart , balkonlar mantıklı aslında bizim kocaman 3 tane balkonumuz var artık yüzük takıldıktan sonra oradada oturabilirler:34:

arkadaşlar hazır pastadan bahsediyorsunuz bende bir şey sorayım size
ben pastayı şu dışı şeker hamuru kaplı olanlardan istiyorum pastaneci tanıdık onların çok iyi olmadığını dışındaki şeker kaplama yüzünden pastanın içi güzel olsa bile fazla yenmediğini söyledi
bu arada şeker hamuru kaplama olana 40 kişilik 220 normal pasta 100tl (tanıdık olduğu için indirim yaptı)
sizce ne yapmalıyım

normal pastasının dıs süslemesi nasıl olacak peki o zaman canım ? valla ben fiyat arastırması yapmadıgım icin bir yorum yapamayacagım ama fiyatı normal sanki 5 kişilik pastalar 25-30 tl sonucta.:29:

Aynen ya..

bende yalovada sordum bir tane pasta çok begendim

,
bende bendeeeee.kesinlikle katılıyorum. :43:
herkes benim etrafta prenses gibi gezinceğimden ve her işi onların halledeceğinden bahsediyorlar ama hiçbirşey yolunda gitmiyor.
sağolsunlar etrafımdakiler yardımcı olmaya çalışıyorlar ama benim gönlümce olmuyor onların yardımları.çok uzak noktalardan yardımcı olmayı hedefliyorlar. onların yardımları gelene kadar ben yaparım daha iyi diyorum sonunda..
offff çok mutsuz olucam kesin çokkkkk.şuan bile çok mutsuzum :43:

hala hiçbirşey tamam değiil. alyans beğenemiyorum.
pastamı yaptırmak için yer belirleyemedim. (teyzemler sağolsun Bursadan (1saat uzakta) yaptırıp getirmeyi düşünüyor ama gelene kadar erir pasta mafolur diyorum. dinletemiyorum.

stresten midir nedir böbreğim sürekli ağrır oldu. ayyyyyyy çıldıreceğimmmmmm :18::18::18::18::18:

valla duygucum sen sen ol oynamalı yapma evde.. benimde kaynanam ve görümcem illa iki müzik tıngırdasın diyo. sözlümle ben istemiyoruz evde abartmaya gerek yok diye. en son dedim o kadar kalabalıkta ne müzigi ya ben insanlar nereye nasıl oturacak diye düsünüyorum bir de o sıcakta evde oynatcam milleti olduuu.. bu bizim günümüz istemedigimiz seyler cıksa da bazen susayım diyo insan olmuyo. biraz da herkes yerini bilcek ya.. bende hep plan yapıyorum.kim nereye nasıl oturcak vs vs.:27::27: su yandaki gibi kafayı tırlatcam nişana kadar o olcak:9::9::9:

bskn canım sıkma canını ne kadar istesen de bazen hersey istedigin gibi olmuyo bende cookk cookk kararsızım alyansa bile yeni karar verdim. sürekli karar degiştire degistire bugun ins iş cıkısı siparis vermeye gitcez. daha ne sözlümün takımı var ne aksesuar ne ayakkabı. sık sık kendimi cözüm olmuyo ya da işler yolunda gitmiyo keske geniş bi insan olsam koyverip gitsem öyle insanlara hastayım:18: böbregin stresten agrıyo olabilir. benim de stresten midem agrıyo oofff :19::19:

Dün elbise işini de hallettik..
Bohçaların da büyük kısmı ve yüzükler alındı..

Elbisemin altına ne renk ayakkabı giymeliyim karar veremedim.. Sizce kızlar?

846ju.jpg
elbise öyle zarif ki... öyle sade ve şık bir hava hissettiriyorki :) ALLAH tamamına erdirsin:) .. altına da kontrastı olan tonların yakışacağı düşüncesindeyim.... belki dore esintileri katılmış fildişi bir ton.. yada taşlı beyaz:)

Akıl sağlığımızı bozmadan çıkarız inşallah bu işten..
Bir de her şeye hemen sinirlenir olduk, kavgalarımız başladı sevgilimle..
Stresimi ondan çıkarıyorum gibi oldu, gücüm bi ona yetiyo.. :)

__

LoadedGun;
İyi bari masanın gidebileceği bir başka oda varmış..
Bizimki çaresiz orada duracak, holümüz oda gibi falan,
oraya da bi 4-5 kişi atmam lazım artık..
Böyle odalar arası dağıtım oldu mu da, iki aile tam kaynışmıcak gibime geliyo ama elden gelen bişi yok..

__

bskn;
Allah senin de yardımcın olsun..
Bu dert yetmezmiş gibi bir de KPSS sıkışcak araya..

__

donuk_pudra;
Oynamalı istemem zaten ama hadi açın bilgisayardan bir şeyler diyen çıkarsa,
kullanabileceğim bir bahanem yok..
Ankaralı Coşkun açarız artık; Ankara'nın bağları da büklüm büklüm yolları.. :1:

Stres benim de mideme vurdu ama şikayetçi değilim,
1-2 kilo vermiş olurum manayla..
Tabi en kötü etkisi sigara sayım arttı.. =(

__

kaktus_hanim;
Teşekkür ederim, cumartesi ya da pazar bakıcaz artık ayakkabı..
Dediğin gibi bir şey denk gelirse mükemmel olur..
Kafamda bir şey yok çünkü hala, doğaçlama olacak.. :)

Evet sandalye şart , balkonlar mantıklı aslında bizim kocaman 3 tane balkonumuz var artık yüzük takıldıktan sonra oradada oturabilirler:34:

ben balkona veya çardağa semaver koymayı düşünüyorum, nişan takıldıktan sonra erkekler kendi aralarında çay doldurup içerler =)
kuzenimin eşi yardımcı olur. tanışmaya geldiklerinde erkek kısmına çok hizmet etmişti. erkeklerin çayı bitse kaşla gözle beni uyarmıştı. gelin ben değil de oymuş gibiydi :9: :9:

'aklı olan evlenmez' diye bir söz var. nasılda katılıyorum bu söze :52::52:
sanırım şimdi şimdi aklım başıma gelmeye başladı :9: :9:

'aklı olan evlenmez' diye bir söz var. nasılda katılıyorum bu söze :52::52:
sanırım şimdi şimdi aklım başıma gelmeye başladı :9: :9:

:1::1::1::9: Allahıımm ne güldümm yaa. doğru söze ne denir. tek kişiyken ne gerek var bunca sıkıntıya hem aile de genişliyo dertlerde :9::9: benim kuzenim 6 yıl önce evlenirken rahmetli babaannem ona demiş ki bak kızım koca hayırlı birsey olsa adı gonca(yonca) olurdu :9::9: kuzenim gelmiş gecen bana bak babaannem bana böle böle demişti kadın ne haklıymıs.. napcan evlenip diyo saskın :21: aklıma bu geldi yazını görünce..

napalım ya seviyoruz Allah utandırmasın ,hayat sevdiğimizle daha anlamlı. pilavdan dönenin kasıgı kırılsın :9::1: :38:

dün bizde sonunca alyans siparişlerimizi verdik :nazar::nazar: ayaklarıma kara sular indi resmen kızlar :22: iş cıkısı bir de tam yorgunluk oldu ya. benim ayakkabı ve cantam da alındı. nişanda takcakları set de begenildi. bi sözlümün esyası vs yok :1::1: ve daha pasta fotografcı işi var:39::50: bu stres de bir bitse hayırlı.. bu sefer düğün ceyiz telası olcak ahh:18:

bu sayfa güzel oldu düğünümüz için de bu grup devam etsek süper olur diye düsünüyorum sizler ne dersiniz bilmem ama :nazar::nazar::emir_bebek:

kızlar ınanın stres bende de war
bıde kayınvalıdmeler uzak ta olunca 2yerrin adetleri herşeyi farklı Allah tn nısan ıcın salon tuttuk o barı sıkıntı olması bız alısversıımızı önceden yapmısken bı cok sey hala eksık
ama olsun yıne de mutluyuzz bıraz stresten askıma sarıorum bazen o var rabbıme sukurler olsun anlayıslı bırı

dün bizde sonunca alyans siparişlerimizi verdik :nazar::nazar: ayaklarıma kara sular indi resmen kızlar :22: iş cıkısı bir de tam yorgunluk oldu ya. benim ayakkabı ve cantam da alındı. nişanda takcakları set de begenildi. bi sözlümün esyası vs yok :1::1: ve daha pasta fotografcı işi var:39::50: bu stres de bir bitse hayırlı.. bu sefer düğün ceyiz telası olcak ahh:18:

bu sayfa güzel oldu düğünümüz için de bu grup devam etsek süper olur diye düsünüyorum sizler ne dersiniz bilmem ama :nazar::nazar::emir_bebek:

hayırlı olsun bende atasay da baktım bir kaç yüzük daha. hergün kafam daha da çok karışıyor. çok kararsız biriyim. sade olsun güzel olsun. ocak ayında bir yüzük beğenmiştim. onu arıyorum galiba ama ortalarda yok ya da benim fikirler değişti gözümün önünde duruyor belki ama beğenmiyorum :9::9::9::9:
inşallah halledicez bizde.
alyansını görebileceğimiz bir yer var mı :51:

Allahıımm ne güldümm yaa. doğru söze ne denir. tek kişiyken ne gerek var bunca sıkıntıya hem aile de genişliyo dertlerde benim kuzenim 6 yıl önce evlenirken rahmetli babaannem ona demiş ki bak kızım koca hayırlı birsey olsa adı gonca(yonca) olurdu kuzenim gelmiş gecen bana bak babaannem bana böle böle demişti kadın ne haklıymıs.. napcan evlenip diyo saskın aklıma bu geldi yazını görünce..

napalım ya seviyoruz Allah utandırmasın ,hayat sevdiğimizle daha anlamlı. pilavdan dönenin kasıgı kırılsın

birde bu söz vardı dimi =) :1::1::1: bu kadar söz varken etrafta biz napıyoruzzzzzz :27:
benim dedemin oturduğu yerde belki de günde 100 kere söylediği sözde 'ahhh ulan ahhhhh evlenecek ne vardı'
yok yok ben atalarımı mı dinlesem :1::1:

mervebaki
bıde kayınvalıdmeler uzak ta olunca 2yerrin adetleri herşeyi farklı Allah tn nısan ıcın salon tuttuk o barı sıkıntı olması bız alısversıımızı önceden yapmısken bı cok sey hala eksık
ama olsun yıne de mutluyuzz bıraz stresten askıma sarıorum bazen o var rabbıme sukurler olsun anlayıslı bırı

farklı adetlerde zor iş. hep arada kalıyor erkek ve kız tarafı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hayırlı olsun canımm :) Nişanda set takılıyormu , dügünde takılıyor biliyorum ben ama , İnşallah sorunsuz atlatırsın herşeyiniiiiiiiii

mervebaki

Benmkilerde uzakta çok ta farklı degil adetlerimiz ama tabiki arada farklı olanlar var , çok zor hrşey uzakta olunca 2 kat stres

kızlar yaaa ben baştan beri bohça işini istemiyorum. saten gecelikler sabahlıklar özel çamaşırlar bilmem neler.... bunların özel olması gerektiğini düşünüyorum.
bohçam gelmeden önce bir fasıl onlarda sergilenecek. bana gelecek, bir fasılda bizimkiler sergi yapacak. nişan yaptk biz dediğimiz herkes bi merak saracak bakacak.
millet onlara bakacak sonra ben onlarla evlenecem. nerde kaldı özel hayat :45: :45:
yatak odama girdiklerinde orası özel yerdir diyemiyeceğim. çünkü en özel çamaşırlarmı görmüş olacaklar :43:
erkek arkadaşımda senin hiç hevesin yok diyor. heveslikle alakası yok aslında. hevesimm var hepsini gidip erkek arkadaşımın ve kendi zevkime göre almak istiyorum. yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
ama sonuç olarak temsili bir kaç parça birşey olabilire ikna oldum. abartılmamak kaydı ile sadece ihtiyaç dahilinde olanları almayı düşündüm. (ayrıca erkek arkadaşımın annesi babası vefat etti. görümcelerden biri annem bir kaç parça birşey bıraktı hatıra olrak onları koymak isteriz dediler. bende ölmüş kadının hatırına kabul ettim.)

bir de az önce görümcem aradı(ist da oturyr), üstüne basa basa ben ne gerek var dedikçe 'gel bohça alışverişi yapalım' diyor.
kendi dediğni yaptırmayı seven biri. bende girdiğin ilk mğazada asla beğenmeyen tiplerden. illa heryeri dolaşıcam bakıcam. kafama göre o mağaza senin bu mğaza benim dolaşıp bakmayı seven tipim. her akşam bir iki çamaşırcıya bakıp model tasarlıyorum kafamda. hatta benim şöyle bir avantajım var bursada toptancılardan gidip yarı fiyatına her istedğimi alabilirim. anlatıyorum, 'ben bursadan alıcam. bizim orada gördüm bir tane pijama takımı ben onu çok beğendim onu alıcam, iç çamaşırını da ben görüp kendim alırsam daha iyi olur. beğenmem kolay kolay' diyorum.
bana hala 'peki anlaşıldı bu iş bana kaldı' diyor. o sırada nasıl kafamın tepesi atmadı da istemiyorummmmm diyip çıldırmadım anlamıyrum. bu ikinci gel alışveriş yapalım arayışı.
ona kalsa alt üst takım kıyafetler falanda almak istiyor. kafama göre olmayan biriyle alışverişe çıkamam ki ben.
anneme babama da bohça yapmak istiyorlar. bense istemiyorum. benim annemden babamdan büyüklerimde var iki dedem ananem babanem var. onlara da koymaya kalksalar bir dünya masraf olacak. tüm masrafı erkek arkadaşım karşılıyor sonuçta. ablalardan ne kadar destek istenebilir ki enişteden alıp bize harcayamaz ya... :/
ben mi anlatamıyorum acaba istemediğimi. :43::43::43::43::43::43:
anlaşılan bu akşam gene kavgamız var erkek arkadaşımla :14::14::14::14::14:

kızlar yaaa ben baştan beri bohça işini istemiyorum. saten gecelikler sabahlıklar özel çamaşırlar bilmem neler.... bunların özel olması gerektiğini düşünüyorum.
bohçam gelmeden önce bir fasıl onlarda sergilenecek. bana gelecek, bir fasılda bizimkiler sergi yapacak. nişan yaptk biz dediğimiz herkes bi merak saracak bakacak.
millet onlara bakacak sonra ben onlarla evlenecem. nerde kaldı özel hayat :45: :45:
yatak odama girdiklerinde orası özel yerdir diyemiyeceğim. çünkü en özel çamaşırlarmı görmüş olacaklar :43:
erkek arkadaşımda senin hiç hevesin yok diyor. heveslikle alakası yok aslında. hevesimm var hepsini gidip erkek arkadaşımın ve kendi zevkime göre almak istiyorum. yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
ama sonuç olarak temsili bir kaç parça birşey olabilire ikna oldum. abartılmamak kaydı ile sadece ihtiyaç dahilinde olanları almayı düşündüm. (ayrıca erkek arkadaşımın annesi babası vefat etti. görümcelerden biri annem bir kaç parça birşey bıraktı hatıra olrak onları koymak isteriz dediler. bende ölmüş kadının hatırına kabul ettim.)

bir de az önce görümcem aradı(ist da oturyr), üstüne basa basa ben ne gerek var dedikçe 'gel bohça alışverişi yapalım' diyor.
kendi dediğni yaptırmayı seven biri. bende girdiğin ilk mğazada asla beğenmeyen tiplerden. illa heryeri dolaşıcam bakıcam. kafama göre o mağaza senin bu mğaza benim dolaşıp bakmayı seven tipim. her akşam bir iki çamaşırcıya bakıp model tasarlıyorum kafamda. hatta benim şöyle bir avantajım var bursada toptancılardan gidip yarı fiyatına her istedğimi alabilirim. anlatıyorum, 'ben bursadan alıcam. bizim orada gördüm bir tane pijama takımı ben onu çok beğendim onu alıcam, iç çamaşırını da ben görüp kendim alırsam daha iyi olur. beğenmem kolay kolay' diyorum.
bana hala 'peki anlaşıldı bu iş bana kaldı' diyor. o sırada nasıl kafamın tepesi atmadı da istemiyorummmmm diyip çıldırmadım anlamıyrum. bu ikinci gel alışveriş yapalım arayışı.
ona kalsa alt üst takım kıyafetler falanda almak istiyor. kafama göre olmayan biriyle alışverişe çıkamam ki ben.
anneme babama da bohça yapmak istiyorlar. bense istemiyorum. benim annemden babamdan büyüklerimde var iki dedem ananem babanem var. onlara da koymaya kalksalar bir dünya masraf olacak. tüm masrafı erkek arkadaşım karşılıyor sonuçta. ablalardan ne kadar destek istenebilir ki enişteden alıp bize harcayamaz ya... :/
ben mi anlatamıyorum acaba istemediğimi. :43::43::43::43::43::43:
anlaşılan bu akşam gene kavgamız var erkek arkadaşımla :14::14::14::14::14:

Hey tatlım sakin ol bunun için sakın ama sakın kavga etme erkek arkadaşınla !:20: Öncelikle biraz rahat ol keşke benim görümcelerimde bana dese bohça yaparız falan diye:9: Gerçi kayınvalidecigim tanışmaya geldiginde kızlar hediye yollamışlar bayıldım zevklerine ( ailece çok zevkliler :)) ,Biz dügünde yapcaz oi şi nişanda fazla masraf olmasın istemedik.Bence gidin dolşaın gezin istemedigini tatlı bir dille şakayla karışık belirtebilirsin , aaa kız ben gymem öyle şeyler hayatım diyerek :1:.. yani tavsiyem bunu kendine sıkıntı yapıp suçu olmayan erkek arkadaşınada kendine dünyayı dar etme :37:Hadi kolay gelsin fıstık

Son düzenleme:
bohcaya konulan özel esyalar (ic camasiri, gecelik, vs...) bencede kimse görmesi gerekmez sonucta özel. ama zaten ic camasirlari ve gecelikler falan pakette olucak sanirim acip herkese göstermemelerini söyleyebilirsiniz :26:

Nişan bohçası için alışverişe erkek arkadaşımla çıktık,
ama bayanlar arasında ne aldın ne ettin illa ki olacak..
Ben teslim oldum oluruna bıraktım..

Back