• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim benden önce gebe kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olay 5 ay değil ki öncesinde de kıskançlık durumundan rahatsız olup konuşmayı kesmiştim aslında sonra kayınvalidem barıştırdı ama ne yazık ki kıskançlığı ileri boyuta gitti ve uzaklaştım inan içimi dökmeye ihtiyacım çok var.
Eltinize göre de siz kıskançsınız, ne var bu eltiler arasında anlamıyorum , bir kaynım var evlenince ben de mi böyle olacağım Allah korusun, umarım vizyonlu bir gelin gelir , hiç uğraşamam elti kıskançlığı ile 🙄

Canım en kısa zamanda rabbim kucağını doldursun şuan tedavi aşamasındayım evin tek erkeği ile evliyim yani benden çocuk bekliyor tüm ahalii boşver kim severse sevsin senin sağlıklı çocuğun olsunda varsın ilk torun sevilsin
Vallahi bacım doğru söylüyor ayni bende ewin tek erkeği bi kiz kardeşi evli iki çocuğu var erkek tek olunca kayinbaba oo bi farkli hamile oldum ilk kez 3 gunde pervane oldu tabi düşük oldu her konuda destek yeterki bebegim olsun sağlıklı hayırlı kimin çocuğu sevilirse sevildim benim bebegimi ben severim kokusunu ölümlü dunyada bi alayimda hic dusunme cnm böyle seyleri yeterki anne diyecek bi evladin olsun kalbinden kotuluk gecirme rabbim sanada nasip etsin inşallah isteyen herkezede.
( Yorumundan yürüdüm k .bakma guzel yazmışsın 💐)
Mümkünse benim bebemi bi ben seveyim simdiden olmayan donu paylasamiyorum 😁😁

Vallahi bacım doğru söylüyor ayni bende ewin tek erkeği bi kiz kardeşi evli iki çocuğu var erkek tek olunca kayinbaba oo bi farkli hamile oldum ilk kez 3 gunde pervane oldu tabi düşük oldu her konuda destek yeterki bebegim olsun sağlıklı hayırlı kimin çocuğu sevilirse sevildim benim bebegimi ben severim kokusunu ölümlü dunyada bi alayimda hic dusunme cnm böyle seyleri yeterki anne diyecek bi evladin olsun kalbinden kotuluk gecirme rabbim sanada nasip etsin inşallah isteyen herkezede.
( Yorumundan yürüdüm k .bakma guzel yazmışsın 💐)
Mümkünse benim bebemi bi ben seveyim simdiden olmayan donu paylasamiyorum 😁😁
Vallahi öyle demi ya bebem olsun ben severim anası yesin

Merhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.
Hiç öyle düşünmeyin.Eltiniz sizden sonra evlenip hamile kaldığı için kendiniz açısından üzülüyorsunuz.Ama torun ilk,2.,3. farketmiyor hepsi aynı.Bir de herkes kendi evinde kendi çocuğuyla olacak Kim ne düşünürse düşünsün.Dilerim en yakın zamanda hayırlısıyla hayırlı, sağlıklı evladınız olur.🙏🏻

Ya niye arkanızdan iş çevirmiş olsun? Çok değişik bir mantık. Eltinizi çok eğlenceli bir lohusalık bekliyor umarım köstek değil destek olursunuz o zaman. Siz de inşallah hayırlısıyla çocuk sahibi olursunuz.

Buyuk eltim benden sonra geldi hemen çocuk yaptı bende o sıralarda henüz düşünmüyordum sonra düşünmeye başlayınca tedavisiz olmaz yanıtını almistik doktorlardan ama o sırada asla ilk torunu ben veremedim ilk gelin olmama rağmen diye asla düşünmedim tek derdim çocuğuma kavuşmaktı eşimin tarafında kız torun hiç yoktu erkek torunlar çok fazlaydı onun erkek bebeği oldu benim kız tabiki gözde benim kızım oldu 😆😆😆 ama tabi hiç sizin düşündüğünüz gibi düşünmedim ne yalan söyleyeyim hamilelik zamanlarında eltimin 🤷🏻

Merhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.
Böyle olumsuz duygulardan kurtulmalisin bir hamilelik insanda boyle düşünceler uyandirmamali küs oldugun bir kisi icin bile olsa. Kiskanmiyorum demissin ama bu kiskanclik.

Bu ne biçim bir konu başlığı ya. Türk aile ilişkilerinden nefret ettirdiniz. Kaldıysa kaldı sana mı soracaktı ne zaman çocuk yapacağını eltin? Sen çocuğu ne için doğurmak istiyorsun? Dünyaya faydalı bir insan yetiştirmek için mi yoksa kaynanana yaranmak için mi? Bu kafayla doğurduğun çocuğa ne katabilirsin, nasıl bir eğitim verebilirsin? Allah aşkına mahremiyet, bireysellik, çekirdek aile gibi kavramları öğrenmeden anne-baba olmasın kimse.

Eltilerin savaşı filmini mi izlediniz? Yapmayın Allah aşkına üzmeyin kendinizi. O ilk doğuracaksa doğursun , her durumda vardır bir hayır. Hormon testi ,genetik test vb yaptınız mı eşinizin sperm testine bakıldı mi ? İlk torun eltinizden gelsin ne olacak? Ben sevilmeyen gelin olucam diye mi düşünüyorsunuz? Sizin çocuk olunca sizinki de sevilir niye sevilmesin. O da torun , sizinki de torun

Ya niye arkanızdan iş çevirmiş olsun? Çok değişik bir mantık. Eltinizi çok eğlenceli bir lohusalık bekliyor umarım köstek değil destek olursunuz o zaman. Siz de inşallah hayırlısıyla çocuk sahibi olursunuz.
Görüşmüyoruz. Mesafemi koyalı uzun süre oluyor. Çok sıkıntılı bir gebelik geçirdim o dönem. Düşük yaptım doktor parça kalmamış dedi parça kaldı. Zehirlendim vs. Bunların hiçbirisinde hiç kimse kapımı çalıp bir ihtiyacın varmı diye sormadı bile ve daha nicesi.

Bu ne biçim bir konu başlığı ya. Türk aile ilişkilerinden nefret ettirdiniz. Kaldıysa kaldı sana mı soracaktı ne zaman çocuk yapacağını eltin? Sen çocuğu ne için doğurmak istiyorsun? Dünyaya faydalı bir insan yetiştirmek için mi yoksa kaynanana yaranmak için mi? Bu kafayla doğurduğun çocuğa ne katabilirsin, nasıl bir eğitim verebilirsin? Allah aşkına mahremiyet, bireysellik, çekirdek aile gibi kavramları öğrenmeden anne-baba olmasın kimse.
Bence ilk başta neyi anlatmaya çalıştığımı ve ne hissettiğimi ya da neler yaşadığımı anla. Sonra bu yorumu yap. Sizleri de ben anlamıyorum. Bi insan 1 günde bu düşünceye gelir mi? Ya da bi insan bu düşünceye gelene kadar neler yaşadı? Bence bi bunu sorgula.

images (37).jpeg

Bence ilk başta neyi anlatmaya çalıştığımı ve ne hissettiğimi ya da neler yaşadığımı anla. Sonra bu yorumu yap. Sizleri de ben anlamıyorum. Bi insan 1 günde bu düşünceye gelir mi? Ya da bi insan bu düşünceye gelene kadar neler yaşadı? Bence bi bunu sorgula.
Sen bence bir psikologtan yardım al. Çünkü hissettiklerin normal şeyler değil. Senin hissettiğin şeyler yüzünden burda kimseyi suçlayamayız. Adı üstünde senin hislerin, senin düşüncelerin. Ayrıca bir de eltini dinleyelim bakalım o neler söyleyecek? Dünyaya gelmemiş bir bebeği kıskanacak psikolojiye geldiysen hatayı biraz da kendinde ara.

Sen bence bir psikologtan yardım al. Çünkü hissettiklerin normal şeyler değil. Senin hissettiğin şeyler yüzünden burda kimseyi suçlayamayız. Adı üstünde senin hislerin, senin düşüncelerin. Ayrıca bir de eltini dinleyelim bakalım o neler söyleyecek? Dünyaya gelmemiş bir bebeği kıskanacak psikolojiye geldiysen hatayı biraz da kendinde ara.
Umarım tüm yazdıklarımı okumuşsundur bu yorumu öyle yapıyorsundur

Eltiniz daha yeni evlenmiş çocuk bakımı çok mu kolay sanıyorsunuz, ebesi ağlicak gece gündüz uykusuz dolanacak , eğer yardım eden birisi olursa şanslı. Ama çevremde gördüğüm yeni doğum yapan anneler yorgun , uykusuz zihinsel ve ruhsal olarak ne yazıkki çökmüş oluyor. Siz çocuk olmuyor diye kafaya taksaniz anlarım ama şimdiden eltimin çocuğu ilk torun olacak, benim çocuğum olursa o da sevilir mi aynı ilgiyi görür mü diyorsunuz. İkisi de torun yahu. Niye sevilmesin ki

Umarım tüm yazdıklarımı okumuşsundur bu yorumu öyle yapıyorsundur
Merak etme hepsini okudum. İnan ki tek bir haklı noktanı göremedim. Benden başka bir çok insan da böyle düşünmüş. Demek ki senin de bazı şeyleri oturup biraz düşünmen iyi olabilir. Düşük yapmışsın çok zor bir durum, eşin ve senin özelin. Kimsenin dahil olmasına gerek yok. Önce bu bağımlılıklardan kurtul.

Görüşmüyoruz. Mesafemi koyalı uzun süre oluyor. Çok sıkıntılı bir gebelik geçirdim o dönem. Düşük yaptım doktor parça kalmamış dedi parça kaldı. Zehirlendim vs. Bunların hiçbirisinde hiç kimse kapımı çalıp bir ihtiyacın varmı diye sormadı bile ve daha nicesi.
Şimdi içeriği değiştiriyorsunuz ama ilk halinde gebeliğinizi hatırlayamadım.

Peki o parça temizlendi mi daha sonra? Histereskopi falan yapıldı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back