• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
En güzeli oluruna bırakmak görcek olanlarda yabancı degilki :) Benimkileri görebilirler yani :1:

hayırlı olsun bende atasay da baktım bir kaç yüzük daha. hergün kafam daha da çok karışıyor. çok kararsız biriyim. sade olsun güzel olsun. ocak ayında bir yüzük beğenmiştim. onu arıyorum galiba ama ortalarda yok ya da benim fikirler değişti gözümün önünde duruyor belki ama beğenmiyorum :9::9::9::9:
inşallah halledicez bizde.
alyansını görebileceğimiz bir yer var mı :51:

.

canım bizim alyansımız altınbaş era e0018 modeli fakat internette ben de o kdar dolandım alyansımızın resmi yok. kod olarak bazen degisiklik yapılıyormus. izmirde kuyumcuları taradım resmen en son bunu tesadüfen gördüm ve işte bu dedim. sade aldıgımızda resmini koyarım yine haftaya elimizde olcak inş. o zaman yayınlarım:8:

Hayırlı olsun canımm :) Nişanda set takılıyormu , dügünde takılıyor biliyorum ben ama , İnşallah sorunsuz atlatırsın herşeyiniiiiiiiii

tesekkür ederim canım :16::16: nişanda kimisi takıyor kimisi takmıyor. ben istemedim gerek yok dügünde takarsınız diye ama kayınvalidem olmaz fotograf vs cekileceksiniz gerdanın boş kalmasın dedi :1::1: valla keyfi bilir :27: öyle yani bende tamam o zmaan dedim :12:

kızlar yaaa ben baştan beri bohça işini istemiyorum. saten gecelikler sabahlıklar özel çamaşırlar bilmem neler.... bunların özel olması gerektiğini düşünüyorum.
bohçam gelmeden önce bir fasıl onlarda sergilenecek. bana gelecek, bir fasılda bizimkiler sergi yapacak. nişan yaptk biz dediğimiz herkes bi merak saracak bakacak.
millet onlara bakacak sonra ben onlarla evlenecem. nerde kaldı özel hayat :45: :45:
yatak odama girdiklerinde orası özel yerdir diyemiyeceğim. çünkü en özel çamaşırlarmı görmüş olacaklar :43:
erkek arkadaşımda senin hiç hevesin yok diyor. heveslikle alakası yok aslında. hevesimm var hepsini gidip erkek arkadaşımın ve kendi zevkime göre almak istiyorum. yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
ama sonuç olarak temsili bir kaç parça birşey olabilire ikna oldum. abartılmamak kaydı ile sadece ihtiyaç dahilinde olanları almayı düşündüm. (ayrıca erkek arkadaşımın annesi babası vefat etti. görümcelerden biri annem bir kaç parça birşey bıraktı hatıra olrak onları koymak isteriz dediler. bende ölmüş kadının hatırına kabul ettim.)

bir de az önce görümcem aradı(ist da oturyr), üstüne basa basa ben ne gerek var dedikçe 'gel bohça alışverişi yapalım' diyor.
kendi dediğni yaptırmayı seven biri. bende girdiğin ilk mğazada asla beğenmeyen tiplerden. illa heryeri dolaşıcam bakıcam. kafama göre o mağaza senin bu mğaza benim dolaşıp bakmayı seven tipim. her akşam bir iki çamaşırcıya bakıp model tasarlıyorum kafamda. hatta benim şöyle bir avantajım var bursada toptancılardan gidip yarı fiyatına her istedğimi alabilirim. anlatıyorum, 'ben bursadan alıcam. bizim orada gördüm bir tane pijama takımı ben onu çok beğendim onu alıcam, iç çamaşırını da ben görüp kendim alırsam daha iyi olur. beğenmem kolay kolay' diyorum.
bana hala 'peki anlaşıldı bu iş bana kaldı' diyor. o sırada nasıl kafamın tepesi atmadı da istemiyorummmmm diyip çıldırmadım anlamıyrum. bu ikinci gel alışveriş yapalım arayışı.
ona kalsa alt üst takım kıyafetler falanda almak istiyor. kafama göre olmayan biriyle alışverişe çıkamam ki ben.
anneme babama da bohça yapmak istiyorlar. bense istemiyorum. benim annemden babamdan büyüklerimde var iki dedem ananem babanem var. onlara da koymaya kalksalar bir dünya masraf olacak. tüm masrafı erkek arkadaşım karşılıyor sonuçta. ablalardan ne kadar destek istenebilir ki enişteden alıp bize harcayamaz ya... :/
ben mi anlatamıyorum acaba istemediğimi. :43::43::43::43::43::43:
anlaşılan bu akşam gene kavgamız var erkek arkadaşımla :14::14::14::14::14:

canım böyle zamanlarda stresten kavga oluyor maalesef :26: yanlıs anlasılmalar alınganlıklar.. sinirin gectikten sonra tatlı bir dille anlatırsın erkek arkadasına bos yere masraf olacak diye. bohçayı nişanda ben de istemedim gerek yok diye ikna ettim ama dügünde mecburolcak bazı seyleri oluruna bırakmamız en dogrusu sanırım. istem dısı seyler gerceklesiyor yine :19:

donuk_pudra , LoadedGun
:56: yemek yedim sakinim artık :32: :32: kavga yok, kırmak yok, stres yokkk. :ssz:
bu gidişle duba gibi şişicem :9:

Duyguska
ne güzel gönlünce yapmışsın =) erkek arkadaşımda bana kredi kartını bıraktı beğendiğini al dedi. ama bizi bırakmıyorlar :31:

prensess05
haklısın paketteler. başta annem açar gibime geliyor :44:

bende teslim bayrağını çekicem sonunda:kkk:
veya tam tersi ''onu istiyorum.. bunu istiyorum.. şunu da alın. aa buda güzelmiş buda olsun. aslında 3lü burma da olsun'' diyebilirim :37:

donuk_pudra , LoadedGun
:56: yemek yedim sakinim artık :32: :32: kavga yok, kırmak yok, stres yokkk. :ssz:

Duyguska
ne güzel gönlünce yapmışsın =) erkek arkadaşımda bana kredi kartını bıraktı beğendiğini al dedi. ama bizi bırakmıyorlar :31:

prensess05

veya tam tersi ''onu istiyorum.. bunu istiyorum.. şunu da alın. aa buda güzelmiş buda olsun. aslında 3lü burma da olsun'' diyebilirim :37:

Açlıktan sinirlenmişsin he :1:Valla bende çok seviyorum yemek yemeyi , erkek arkadaşım o inşanlığın içine giremediginde görücem ben seni diyor:9:
Kredi kartını bırakmakla iyi etmiş . Ama ben şahsen yanımdayken o ödesin isterim , hava atıcam ya, bakııın erkek arkadaşım nasıl da ödüyo amaaaaa :9:
Teslim ool bakalım , isteyedebilirsin sonuçta almak istiyolar ısrarla :51:

Açlıktan sinirlenmişsin he :1:Valla bende çok seviyorum yemek yemeyi , erkek arkadaşım o inşanlığın içine giremediginde görücem ben seni diyor:9:
Kredi kartını bırakmakla iyi etmiş . Ama ben şahsen yanımdayken o ödesin isterim , hava atıcam ya, bakııın erkek arkadaşım nasıl da ödüyo amaaaaa :9:
Teslim ool bakalım , isteyedebilirsin sonuçta almak istiyolar ısrarla :51:

isterimmmm isterim deeee masrafları sevgülüm aldığı üç kuruşla maaşla karşılıyor. sağolsun hiçbirşeyi eksik etmek istemiyor set alalım saat alalım diyor.ama ben aldırtmıyorum :34:

insan öğle saatlerinde kimseyle görüşmemli bence :37:
çok güldümmm, elbiseye giremezsek artık o zmn görücez felaketi :52: bende güya darltırtıyorum elbiseyi ama daraltmaktan vaz geçebilirim yakında :52:

hımmmmm hava atmak da güzel olur aslında, hiç bu kısmından bakmamıştım :1:

ayy koptum yaaaaa:9::9::9::9::9: bu sorun bizde de ortak. ben de sıkıntıdan stresten yemege veriyom kendimi tutamıyom. sözlüm de o göbegin nisanlıgından fırlayınca görcem ben seni diyo:1::1::1: spor yapmaya basladım da bakalım görcez :30:

ayy koptum yaaaaa:9::9::9::9::9: bu sorun bizde de ortak. ben de sıkıntıdan stresten yemege veriyom kendimi tutamıyom. sözlüm de o göbegin nisanlıgından fırlayınca görcem ben seni diyo:1::1::1: spor yapmaya basladım da bakalım görcez :30:

bende mekik çekiyorum akşamları. ben az az sıksık yiyorum sıkıntım o =) yoksa bir çorba içtim öğlende. yemeğimi 3e doğru yiyecem çünkü.
nişan gününe kadar göbeğimi ve kollarımı sıkılaştırmam lazım.

bak şimdi aklıma ne geldi. beni gece sinekler yiyorrrr :43:
kollarımda sinek yaraları var napacağımmmmmmmmm :44:

donuk_pudra , LoadedGun

Duyguska

prensess05

bende oluruna birakicam sonucta "normal" ic camasirlarimi görücekler seksi olanlari esimle birlikte aliriz artik yada ben tek basima alirim :23::23::23:

bende mekik çekiyorum akşamları. ben az az sıksık yiyorum sıkıntım o =) yoksa bir çorba içtim öğlende. yemeğimi 3e doğru yiyecem çünkü.
nişan gününe kadar göbeğimi ve kollarımı sıkılaştırmam lazım.

bak şimdi aklıma ne geldi. beni gece sinekler yiyorrrr :43:
kollarımda sinek yaraları var napacağımmmmmmmmm :44:

valla aklıma tek cözüm fondotenle kapatmak geldi cnım yaa..kasımamaya calıs bir de. bende de sivilceler pörtlüyooo :5:

valla aklıma tek cözüm fondotenle kapatmak geldi cnım yaa..kasımamaya calıs bir de. bende de sivilceler pörtlüyooo :5:

sivilce lekelerime alıştım artık. ayağımda dikiş izi. kollarımda sinek ısırıkları.
ayy footğraf çekilmesek mi acaba :9::9:
tek kurtarıcı fondoten sanırım.

bende oluruna birakicam sonucta "normal" ic camasirlarimi görücekler seksi olanlari esimle birlikte aliriz artik yada ben tek basima alirim

sanırım tek yol oluruna bırakmak :ssz:

bende stresten çok yıom kızlaaarr ne olacak bılmıorum bende nısanlıgımı darltracaktım ama sanırım gerek kalmıçak ya offf bende 2gundur k flakes yıom artık öle werebılırım ancak ama tbı kaçaırıom arada

bız herseyımızı sevgılımle beraber secerek aldık kızlar oyuzden aılelr hıc karısma fırsatı olmadı ama tbı bohçada herkes görecek aman napim görürlerse de
:16:

bende stresten çok yıom kızlaaarr ne olacak bılmıorum bende nısanlıgımı darltracaktım ama sanırım gerek kalmıçak ya offf bende 2gundur k flakes yıom artık öle werebılırım ancak ama tbı kaçaırıom arada

bız herseyımızı sevgılımle beraber secerek aldık kızlar oyuzden aılelr hıc karısma fırsatı olmadı ama tbı bohçada herkes görecek aman napim görürlerse de
:16:
Valla bende çok yiyiorum daraltdım ben amam sığıcam mecburen:1:

kızlar temmuz 6 sında nişanım var hayırlısıyla inş... erkek tarafına neler alınır nişanda hemen mi verilir yoksa sonra mı göütrülür?

kızlar temmuz 6 sında nişanım var hayırlısıyla inş... erkek tarafına neler alınır nişanda hemen mi verilir yoksa sonra mı göütrülür?

bizim oralarda eğer yakın oturuyorlarsa nişan öncesinde erkek tarafı giyinir süslenir kız evine bohçasını getirir. oturur çay içer sonra kalkarlar.
nişan olduktan sonra ki haftalarda da kız tarafı erkek evine bohçasını götürür.
amaaaaaaaaaaa biz uzak olduğu için (yakın olsaydı da aynısını yapardık) nişan günü getirecekler, bizde aynı gün bohçayı onlara vereceğiz.
annem hiç uğraşamam git gel misafir ağırla, misafirliğe git.. uğraşamam diyor. :9::9: menepozlu kadınlarla uğraşmak zor anacımmmm :33:

Geçen cumartesi damat bohçası için;
Takım Elbise
2 Çorap
1 Atlet
1 Boxer (Sadece beyaz renk olduğu için aradığımız markada, birer tane aldık)
5'li Gecelik takımı aldık.

Yarın ki devam alışverişte ise;
Ayakkabı
Parfüm
Kemer - Cüzdan - Anahtarlık takımı
Tıraş köpüğü, tıraş losyonu falan bakım ürünlerini alıcaz.

Bir de emin olmamakla birlikte tıraş makinesi düşünüyorum..

Takı olmalı mı bilemedim damada..
Saat alınır anca, onu da şimdi aldım mı düğünde ne yapıcaz..
Kayınvalidem künye takılır erkeğe nişanda demiş ama altın künye erkekte hoş değil ki,
babamın gençlik zamanında kaldı gibi o işler..
O damada hediye kısmı kurcalıyo kafamı..

Kimi kol düğmesi demiş belki öyle bir şey denk getiririm..
O da ucuza kaçmış gibi olacak..
Böyle kafam artık ikiye parçalanıyo,
bi yanım fikir üretiyo, diğer yanım fikri çürütüyo..
Ben artık bi şey bilemenkooo.. :)

Takı olmalı mı bilemedim damada..
Saat alınır anca, onu da şimdi aldım mı düğünde ne yapıcaz..
Kayınvalidem künye takılır erkeğe nişanda demiş ama altın künye erkekte hoş değil ki,
babamın gençlik zamanında kaldı gibi o işler..
O damada hediye kısmı kurcalıyo kafamı..

Kimi kol düğmesi demiş belki öyle bir şey denk getiririm..
O da ucuza kaçmış gibi olacak..
Böyle kafam artık ikiye parçalanıyo,
bi yanım fikir üretiyo, diğer yanım fikri çürütüyo..
Ben artık bi şey bilemenkooo.. :)

Bizdede saat düğünde takılıyor damada nişanda bişey takılmıyor diye biliyorum ben , künye olmaz ya kız gibi hoş durmaz
Kol düğmesi hoş ama kullanırlarmı bide o var
Bilmiyorum bende ama saat istiyorum açkçası nişanlım için

kızlar ne güzel şeyler görüyorum burada böyle...ellerinize,emeklerinize sağlık.ben de 15inde nişanlanacağım kısmetse.10 ayı devirdim memleketime gitmeme 8 günüm kaldı.ben uzakta oolduğumdan ellerim kollarım bağlı ve görev yerim hazırlık yapabilmeme müsait değil...15 günde ne yapabilirsem onu yapıcam artık ne yapayım...bir de bunun istemesi var falan.bakalım artık...burdan bir gitsem başka bir şey istemiyorum artık...çok özledim sevgilimiiiiiiiiii.........

kızlar ne güzel şeyler görüyorum burada böyle...ellerinize,emeklerinize sağlık.ben de 15inde nişanlanacağım kısmetse.10 ayı devirdim memleketime gitmeme 8 günüm kaldı.ben uzakta oolduğumdan ellerim kollarım bağlı ve görev yerim hazırlık yapabilmeme müsait değil...15 günde ne yapabilirsem onu yapıcam artık ne yapayım...bir de bunun istemesi var falan.bakalım artık...burdan bir gitsem başka bir şey istemiyorum artık...çok özledim sevgilimiiiiiiiiii.........
Hoşgeldin aramıza tatlım :nazar:

Back