• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Sorun çözüldüüüüüüü :) teşekkür ederim desteginiz için nişanlımla konuştum güzelce , sabah annemle konuştum önce daha doğrusu o konuyu açtığında ne kadar üzüldügünü söyledi tek istegi arayıp anne npıyosun demesi o yüzden evde hepimizi geriyor ama en çok bnmle uğraşıyor , bende güzelce anlatdım burağımı karşıma alıp :) Bugün arıycak bir daha hiiiiiiiiiiiiç olmasın böyle şeyler :38:

bu cok güzell bir haberrrrrrrr :16: çok sevindim. Allah dert vermesin :7:

kızlarrrrrrrrrrrrrr size bir haber,m varrrrr :29:

düğün salonunu tuttuk.... tarihimiz belli oldu :nazar::nazar::nazar: ailemden sonra ilk sizle paylaşmak istedim ailem gibi oldunuz iyi ki varsınız.

nisan ayı düsünüyorduk ya istediğimiz gune bulamayınca öne aldık biraz. nasip olursa 30-03-2013 düğün tarihim :16: (rakamlarda uyumlu oldu 3 serisi :9:)

darısı sizlerin basına.... ama hüzün kapladı beni nasıllllllll:5: ana kucagı baba ocagından ayrılcam artık az kaldı:25:

Rabbim yeni hayatımızda mutlu huzurlu eylesin bizleri. :16::16::16: :nazar:

düğün salonunu tuttuk.... tarihimiz belli oldu :nazar::nazar::nazar: ailemden sonra ilk sizle paylaşmak istedim ailem gibi oldunuz iyi ki varsınız.

nisan ayı düsünüyorduk ya istediğimiz gune bulamayınca öne aldık biraz. nasip olursa 30-03-2013 düğün tarihim :16: (rakamlarda uyumlu oldu 3 serisi :9:)

darısı sizlerin basına.... ama hüzün kapladı beni nasıllllllll:5: ana kucagı baba ocagından ayrılcam artık az kaldı:25:

hayırlı olsun canımmmmmm:16:
çok güzel bir tarih olmuş. allah o güne sorunsuz sıkıntısız gelmek nasip etsin. herşey gönlünce olsun :54:

Tebrikler Allah problemsiz tamamına erdirmeyi nasip etsinnnn :17::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back