- 10 Mart 2019
- 323
- 134
- 103
- Konu Sahibi falbaktirann
Haklısın tabi ki ben düşüncelerimi ve hissiyatımı paylaşıyorum.Kıyaslamayı bırakın bence.. İlk torun son torun olunca ne oluyor ? Neden sevilmesin birileri sevsin diye mi çocuk yapacaksınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın tabi ki ben düşüncelerimi ve hissiyatımı paylaşıyorum.Kıyaslamayı bırakın bence.. İlk torun son torun olunca ne oluyor ? Neden sevilmesin birileri sevsin diye mi çocuk yapacaksınız.
İşte sorun dairelerimiz bile karşı karşıya. Sadece karmaşık bi duygudayım.Yaşadığın durum belki hayal kırıklığı seni uzuyor ama sen kendini ve eşini böyle bir süreçte yıpratma. Sevgi ile büyütmek istiyorsun daha onlar gelmeden onların sevgi ortamlarini inşaa etmek istiyorsun çok tatlı bir düşünce ama sen ailesi olarak çocuğunun yanında ol varsın ilk torun olmasın. İnşallah en kısa zamanda evlatlarınız olur. Gerekirse görme eltini. Zaten kussunuz vardir bir şeyler. Sen kendi ailene eşine odaklan
Çok haklısınız gerçekten. Benim yargılamaya değil böyle cümlelere ihtiyacım varYani hanedanliga veliaht dogurmuyorsa ilk olmasinin bir onemi yok. Sonucta kucucuk masum bebek saglicakla gelsin insallah dua edin. Kiskancligim yok demişsiniz ama bence ilk cocugu eltinizin doguracak olmasi sizi rahatsiz etmis. Masum bebekler uzerinden birbirinize boyle kiskancliklar yapmayin. Allah size de saglikli bir evlat nasip etsin kacinci torun olacaginin onemi yok. Kendinize doguruyorsunuz sonucta sulaleye degil
Keşke bu kadar düşünceli olsalar ama dümdüz anadolu kafasındalar.Ya hu belki sen üzülme diye söylemiyordur, kim kimin inadına çocuk doğurur ? Benim oğlan sulalelin ilk erkek çocuğu hiç bir farkı da yok yani. Dümdüz babaanne.
Umarım duygularımı anlayabilecek bir olgunluğa,hassaslığımı anlamaya erişirsiniz. İyi geceler dilerim.Bu nasıl bir fesatlık? Önce içindeki kıskançlığı temizle.
Çok teşekkür ederim cümleleriniz için. İyi geceler dilerimÇocuğumuzu kv kp çok sevip tapsın, her şeyini yapsın diye doğurmuyoruz. Herkesin evladı kendinin biriciği.
Umarım en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz, eltinizinde gebeliğini tamamına sağlıkla erdirmesini diliyorum
Eşimin ailesi dümdüz kürt. Ha farklı dusunseler de benim için zerre fark etmez kızım olsa kızımın ,oğlum var oğlumun Çöpe attığı tırnağı tüm asiretlerine değişmem. Hiç biri sevmese nee sevse ne ? Ben ve babasi o kadar çok seviyoruz ki kimseye ihtiyacı yok.Keşke bu kadar düşünceli olsalar ama dümdüz anadolu kafasındalar.
Çok haklısınız. İnanın bu konuyu bile bu düşünceleri duymak için açtım.Eşimin ailesi dümdüz kürt. Ha farklı dusunseler de benim için zerre fark etmez kızım olsa kızımın ,oğlum var oğlumun Çöpe attığı tırnağı tüm asiretlerine değişmem. Hiç biri sevmese nee sevse ne ? Ben ve babasi o kadar çok seviyoruz ki kimseye ihtiyacı yok.
Olay 5 ay değil ki öncesinde de kıskançlık durumundan rahatsız olup konuşmayı kesmiştim aslında sonra kayınvalidem barıştırdı ama ne yazık ki kıskançlığı ileri boyuta gitti ve uzaklaştım inan içimi dökmeye ihtiyacım çok var.Herkes kalbinin ekmeğini yer kalbinizi temiz tutun gerisi takdiri ilahi .
Özel değilse 5 ayda noldu da küstünüz
Siz evleneli 5 ay oldu hemen hamile yazınca ben yeni bi tartışma zannettim.Olay 5 ay değil ki öncesinde de kıskançlık durumundan rahatsız olup konuşmayı kesmiştim aslında sonra kayınvalidem barıştırdı ama ne yazık ki kıskançlığı ileri boyuta gitti ve uzaklaştım inan içimi dökmeye ihtiyacım çok var.
Özelden yazabilir miyim? Çok açık olmak istemiyorumSiz evleneli 5 ay oldu hemen hamile yazınca ben yeni bi tartışma zannettim.
Dinliyorum buyrun . Noktalama işareti kullanırsanız daha net anlarım sizi
Benım açımdan sorun yok yazabilirsinizÖzelden yazabilir miyim? Çok açık olmak istemiyorum
Çocuğunu sen sev babası sevsin yeter. Neden bu başkalarından sevgi beklentisi ve başkalarıyla yarışma hali? Daha 3 yıllık evliymişsiniz, sizin de zamanı gelince olur.Merhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.
Bilmem aile apartmanında iç içe oturmanın verdiği bir etkendir belkiÇocuğunu sen sev babası sevsin yeter. Neden bu başkalarından sevgi beklentisi ve başkalarıyla yarışma hali? Daha 3 yıllık evliymişsiniz, sizin de zamanı gelince olur.
Yine de bu hislerden uzaklaştır kendini. Onlarla şu an bir arada olmak sana iyi gelmiyorsa, elinde olmadan kıskançlık hissediyorsan (gayet insani bişey olabilir) sürekli onlarla görüşme. Aynı apartmanda plduğun için sadece onlarla görüşmek zorunda değilsin. Akraban olmayan kendi arkadaşlarınla görüş havan değişsin. Kafan dağılsın.Bilmem aile apartmanında iç içe oturmanın verdiği bir etkendir belki
Ben 6 yıl çocuk için uğraşırken benim Eltim de evlendi 3 ay içinde gebe kaldı bir kızı oldu. Eşimin zaten sadece bir erkek kardeşi var, evde 2 erkek çocuk olunca hep kız çocuğu hasreti çekmişler doğal olarak hem ilk hem kız çok sevildi, 1.5 sene sonra da ben hamile kaldım bir oğlum oldu. Seviyorlar mı? Elbette. Umurumda mı? Asla. O benim bebeğim kimin ne kadar sevdiği önemsiz. Ben ve babası yanında olabiliyorsak., Bebek de sağlıklıysa gerisi aşırı önemsiz. Hiç takılmayın. Umarım en doğru ve en kısa zamanda siz de bebeğinizi kucağınıza alırsınızMerhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.
Bunu dusunup de caninizi bosa sikmayin. Eltim benden cok daha fazla suredir evli iki oglu var. Dogal olarak benim oglum daha kucuk. Ama digerleri buyudugu icin butun sulalenin ilgi odagi suan benimki kucuk oldugu icin. Tam digerleri sevilcek kivamdan ciktiginda bi bebek geldi kucaklarina. Bir de bu acidan bakin. Fakat size gore kotu bir ornek olucak ama ben de dedemin babannemin ilk torunuyum. Benden sonra iki oglan var amca tarafimdan. Dedem hala ilk goz agrim sevgilim diye sever. Oyle de olsa boyle de olsa ne farkeder. Torunlarin hepsi cok sevilir. Siz ilerde nasip olursa cocugunuzu akilli saygili duzgun yetistirin kucuk de olsa buyuk de olsa herkes onu cok sever.. sevmeyen de sevmesin kardesim kimseye dogurmadim ben kendime dogurdumMerhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.
Bu ne saçma bir zihniyet.Merhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.
Benim kızım da ilk torun , evet bence büyük sorun olur , herşeyi kızıma yapıyorlar diğer geline hiiiçç bişeycik kalmadı, umarım cevabım sizi tatmin etmiştirMerhaba. Ben 3 yıllık evliyim 1 düşüğüm oldu temmuz ayında sonrasında gebelik yaşamadım. Eltim evleneli 5ay oluyor 2 aylık hamime oldugunu öğrendim. Konusmuyoruz küsüz zaten kıskançlığım asla yok ama kendimi kötü hissettim tabi. İlk torun olacak sizce bu duruma takılmalımıyım? Hani ilk torun çok sevilir herşey ona yapılır gibisşnden yoksa benim de olunca sevilirmi? Boşlukta gibiyim.