Merhaba arkadaşlar, Aslı ben Ankara'dan...
Sizlerin fikrini merak ettiğim bir konu var, yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevineceğim... ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!
ARKADAŞLAR BU HAZIRLIK SÜRECİNDE ALINAN ŞEYLERLE İLGİLİ SİZLERİN FİKİRLERİNİ MERAK EDİYORUM... YANLIŞ BİR HAMLEDE BULUNMAK İSTEMİYORUM, BİLİYORSUNUZ BU İŞLER HAYATTA BİR DEFA YAŞANIYOR...
Arkadaşlar benim temmuzda nişanım olacak ve ben salonda yemekli nişan yapacağım. Öncelikle nişan için takıdan bahsediyim... Sözlüm ve ailesi nişan için bana bunları aldı :
1 TEKTAŞ PIRLANTA ( 2.000 TL )
1 SET (küpe-kolye-bileklik) (4.500 TL)
1 BİLEZİK ( 1.600 TL ) ( sözde de bir tane takılmıştı...)
ve ALYANSLARIMIZ ( 500 TL ) Yani nişan için toplamda takıya giden masraf 8.500 TL oldu arkadaşlar...
Ayrıca sözlüm benim nişan kıyafetimi ve ayakkabımı da aldı... (500 TL) Bir de nişan bohçası hazırladılar(elbise,ayakkabı,çanta,pijama vs...)... (2.000TL)
ÖNCELİKLE SİZCE BU MASRAF NASIL?... UYGUN MU OLDU, FAZLA MI YAPILDI BİR NİŞAN İÇİN?... SÖZLÜMÜ ZORLAMAK DA İSTEMİYORUM... ONLARI DA ZOR DURUMDA BIRAKMAM İSTEMEM... SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?...
Bunun haricinde de düğün için TRABZON HASIRI istiyorum, ama nişanda set takıldı diye, düğünde takılmaz mı? Fazla mı kaçar isteklerim bilemedim... BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM...