• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canımm çok az kaldı walla ben sımdıden heyecan dan ölüyorum.o yuzuğü parmağıma takacagım gunu sabırıszlıkla beklıyorum.tama 46 gun var:)

amın canım allah ım guzel gunlerde takmayı nasip etsın ... Benım ısteme 11nde nısan 12snde cok heyecanlı ya gercekten cok degısık duygularmıs bunlar evlılgı hıc dusunemıyorum:16:

Merhaba kızlar..

Biz de temmuz dedik ama bazı nedenlerden tam tarih belirleyemedik..
Önce isteme, ondan bir hafta sonra da evde nişan yapıcaz..
Dün ve bugün benim nişan sandığım için alışveriş yaptık, çoğu tamamlandı bakalım..
Temmuza kadar rahat rahat yetişecek..
Ne tatlı telaşlarmış bunlar.. :16:

Bir de minik cam kavanozlar, tül ve kurdele aldık..
Kavanozlara türk kahvesi koyup nişanda gelen misafirlere hediye edicez..
Bir de üstlerine yapıştırmak için isimlerimiz yazan stickerlar yaptırdık..
Erken olmasa hevesimden çoktan başlıcaktım yapmaya onları.. :)

kızlar bende 14 temmuzda nişan yapıcam nasip olursa..dısarıda yapmayı düşünüyorum ama hiç bi fikrim yok nasıl olur falan diee cok karısıkmıs bu işler yaaaa :):):) erkege nişan bohcası içine ne konur bilgisi olan var mı? hepimize simdiden hayırlı olsunnn :):):)

selam kızlar benim de nişanım 12 temmuzda :) elbisem alındı cok sükür en büyük kabusum oydu :1:

ben bohca vs istemedim öyle adetleri sevmiyorum cünkü. bu gelen misafirlere hediye vermek gerekli mi ? ben bu sitede gördüm. bir de nişan pastasını kız tarafı mı yaptırıyor erkek tarafı mı ?:nazar::nazar:

aaaaa canım aynı gün nişanlanıyoruz ne mutluu azcık kaldı hersey haazırrr gunumuzu beklıoruz pastayı benım bıldıgım kız tarafı yapar:10:

evet cokk mutlu ve heyecanlıyım :34: bizde bi aksesuarlar kaldı ve alyanslar secildi onlar da alınacak tatlı güzel telaslarmıs bunlar :36::36:

ben de kız tarafı yapar diye biliyorum emin olmak istedim tesekkür ederim canım sagolasın:nazar::emir_bebek:
Allah hepimizin mutlulugunu daim ettirsin.

Pasta ve ikramlar kaldı bizde sadece onlarda yapılır edilir , canım o kadar sıkkınki alt tarafı nişan yani diyorum artık :)

evet ben de sıkıntıya hic gelemem hatta o yüzdenbohca vs istemedim ama hala kosusturmaca devam ediyor :4: fenalık geldi. sözlüm de benim gibi biz de diyoz takıp gecelim olsun bitsin bazen :9::9::9:

ramazanda yapılabilir mi ki kızlarr :26: söz nişan isteme 3ü bi arada paket olck:9: muhtemelen
iftara çağırsak çok kalabalık o kdr yemek nasıl yapılck :1: eylül gibi evlencemiz için aradaki zaman çok kısa:18:

ramazanda yapılabilir mi ki kızlarr :26: söz nişan isteme 3ü bi arada paket olck:9: muhtemelen
iftara çağırsak çok kalabalık o kdr yemek nasıl yapılck :1: eylül gibi evlencemiz için aradaki zaman çok kısa:18:

yapılabilir canım niye yapılmasın ki.. onu hiç dert etme bence. iftardan sonra gelsinler zaten hemen bi yüzük pasta oldu bitti gec saate de kalmazsınız hem :13:
o zamn olmaz bu zaman olmaz diye diye zaman kalmaz sonra :1::1: benim de hafta içi olacak iş cıkısı herkesn toplanması gene 9bucugu bulcak napcan bosver sen olayların tadını cıkar.
:16:

ben de ben deeeee varımmmm :32:
temmuz 8 olacak inşallah. herşey yarım yamalak. hiç birşey tam değil.
elbise var ayakkabı yok, bohça var yarısı yok :52: ama sıkıntı yapmıyorum. herşey bir şekilde olacak :34:
yemek kısmını da organize ettim en azından. halalara teyzelere sen sunu sen bunu diye bölüştürdüm herşeyi :34:

hayırlısı olsun bskn arkadasım senin de :nazar::nazar: sen bizden önce bu heyecanı yasayıp deneyimlerini paylasırsın..

nişan tepsisini hazır mı aldınız kızlar? kendiniz mi hazırladınız yoksa:9: bizde yarın alyanslarımızı alcaz artık çok mutluyum:8:

hayırlısı olsun bskn arkadasım senin de :nazar::nazar: sen bizden önce bu heyecanı yasayıp deneyimlerini paylasırsın..

nişan tepsisini hazır mı aldınız kızlar? kendiniz mi hazırladınız yoksa:9: bizde yarın alyanslarımızı alcaz artık çok mutluyum:8:

evet ben sizlere derim, ayy şu da varmış ben unuttum diye:) kesin öyle olur :52:
ben tepsimi bu hafta sonu kendim hazırlamyı düşünüyorum. hiç para veremem öyle şeylere. çok şükür elimden gelen bir iki marifet var.
evde de bol bol kumaş var. yastık gibi mi olsun yoksa tepsi mi ona karar veremiyorum. :44:

evet ben sizlere derim, ayy şu da varmış ben unuttum diye:) kesin öyle olur :52:
ben tepsimi bu hafta sonu kendim hazırlamyı düşünüyorum. hiç para veremem öyle şeylere. çok şükür elimden gelen bir iki marifet var.
evde de bol bol kumaş var. yastık gibi mi olsun yoksa tepsi mi ona karar veremiyorum. :44:

yastıklar da güzel ama ben tepsi ile sunmayı düsünüyorum.. tercih meselesi tabi ama. yastık bana biraz sacma geliyor.klasikci miyim neyim :1:

Nişan tepsisini erkek alıyor bizde , bizde gitdik begendik aldık erkek arkadaşımla :16:

Back