• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Bizdede saat düğünde takılıyor damada nişanda bişey takılmıyor diye biliyorum ben , künye olmaz ya kız gibi hoş durmaz
Kol düğmesi hoş ama kullanırlarmı bide o var
Bilmiyorum bende ama saat istiyorum açkçası nişanlım için

Şimdi kendimizi tutalım bence,
yoksa düğünde ne alcaz diye çıldırmaya döncez ilerleyen süreçte..
Çeyrek takıp geçelim be amaaan.. :)

Şimdi kendimizi tutalım bence,
yoksa düğünde ne alcaz diye çıldırmaya döncez ilerleyen süreçte..
Çeyrek takıp geçelim be amaaan.. :)

bizde de genelde nişanda saat takılır erkege ama. bizimkiler saat yerine altın takalım hem işinizi görürsünüz ilerde lazım olursa bozdurur bişi yapar saat takmayalım dediler. ilk olur mu öyle dedim ama mantıklı altın işe yarar en azından saat hediye olarak ben zaten almayı düsünüyordum :9: iyi oldu bi yandan :1:

bizde de genelde nişanda saat takılır erkege ama. bizimkiler saat yerine altın takalım hem işinizi görürsünüz ilerde lazım olursa bozdurur bişi yapar saat takmayalım dediler. ilk olur mu öyle dedim ama mantıklı altın işe yarar en azından saat hediye olarak ben zaten almayı düsünüyordum :9: iyi oldu bi yandan :1:

o şekilde de olabilir aslında. bizimki çok sever kendisini de pohpohlanmasını o yüzden benim bir ,itirazım yok :9:
hatta bizimki çok kıskanç, resimlerde hep gelin çekiliyor neden damatlar arka plana atılıyor, banane bende bir kez evleniyorum, bende çok şık olucam diye triplere giriyor:9::9::9::9:

o şekilde de olabilir aslında. bizimki çok sever kendisini de pohpohlanmasını o yüzden benim bir ,itirazım yok :9:
hatta bizimki çok kıskanç, resimlerde hep gelin çekiliyor neden damatlar arka plana atılıyor, banane bende bir kez evleniyorum, bende çok şık olucam diye triplere giriyor:9::9::9::9:

Allahımmmm:9::9::9: senin işin var desene.. bunlarn hepsi aynı ya pohpohlanmaya bayılıyolar :1::1: cok sımartmamak lazım :32:

Bence bu kadar hevesli olması çok güzel bişey :1:

Bizde nişanda takıcaz saati genelde öyle oluyomuş bizim burda :) Hoş daha alışverişe falan çıkmadık 7sinde sınavı bi atlatalım sonra çıkarız dedik. Heralde yetiştiririz. Biraz sıkışcak ama napalım mecbur öyle olcak

Bizde nişanda takıcaz saati genelde öyle oluyomuş bizim burda :) Hoş daha alışverişe falan çıkmadık 7sinde sınavı bi atlatalım sonra çıkarız dedik. Heralde yetiştiririz. Biraz sıkışcak ama napalım mecbur öyle olcak

yetisilir canım dert etme :34: hatta zaman az diye daha sistemli olur . biz 1 aydır kosturuyoz da noluyo hala eksikler var :9::9: daha zaman var die erteleme de olabiliyor .:nazar::nazar: :17::17: azzzzzzzzzz kaldıııııııııııı cok heyecanlıyım ben de.. alyanslarımız gelse bii:12::10:

yetisilir canım dert etme :34: hatta zaman az diye daha sistemli olur . biz 1 aydır kosturuyoz da noluyo hala eksikler var :9::9: daha zaman var die erteleme de olabiliyor .:nazar::nazar: :17::17: azzzzzzzzzz kaldıııııııııııı cok heyecanlıyım ben de.. alyanslarımız gelse bii:12::10:

Aynen canım bende çok heyecanlıyım. Bide şu sınav stresi olmasa daha güzel geçicek ama :5:

bende 7 temmuzda kpss ye gircem ama takan kim sınava bile calısmıyorum artık :9::9::9: :8: offf fena

İkisi bi arada yürümüyoki zaten. Bugün yüzük tepsisi beğenicem, misafirlere dağıtılacak süsleri beğenicem , söz mendili sipariş edicem derken bilgisayarın başından kalkamadım. E bi sürü çeşit oluncada karar veremiyo insan :9: ama bu sınavda çok önemli benim için. en az 85 almam lazım. E o da bu saatten sonra biraz zor :50: Allah yardımcımız olsun ne diyim :)

2006'da sınava girip 2007'de hallettim çok şükür KPSS derdini..
Allah kolaylık versin hepinize, hele ki böyle bir telaş içinde.. :)

ben ve erkek arkadaşımda kpss çalışmalarını bırakanlardanız :9::9: heycandan sürekli nasıl olacak diye düşünmekten kitap açtığım yok :52:

kızlar bugün nasılız? ufaktan tparlanmaya başladım:) ne kadar huzur verici anlatamaaaaammmm:)) sevgilime kavuşmanın hayali bile güzeelll:) kızlar biz de nişanda saat takacağız.düğünde napılır bilemiyorum ama elimizden geleni yapacağız inşallah...

kızlar bugün nasılız? ufaktan tparlanmaya başladım:) ne kadar huzur verici anlatamaaaaammmm:)) sevgilime kavuşmanın hayali bile güzeelll:) kızlar biz de nişanda saat takacağız.düğünde napılır bilemiyorum ama elimizden geleni yapacağız inşallah...
Bugün iyiyiiiiiz , evet hyali bile güzerl birazda gıcık olmasalar :)

Bugün iyiyiiiiiz , evet hyali bile güzerl birazda gıcık olmasalar :)

bunu söylediğine göre sizde de birşeyler olmuş sanırım...
bu durumu hiç sorma...uzaklık mı yapıyor bunu nedir anlamıyorum ama bizde sağlam tartışmalar oluyor.dün akşam şöyle bir oyun oymanamayı teklif ettim...yeni tanışıyoruz,haydi bakalım dedim:) ikimizin de sesi o anki sese dönüştü ve şu an ne kadar şanslı olduğumuzu hatırladık...bugün de güzel konuşmalar başladı yine....olsun ya ne yapalım...onlar da bizim eksiklerimizi görüyor.bunlarla yaşamayı öğrendiğimiz an hayat daha güzel olacak sanırım...ama bunu yapabilen ve karşısındakini olduğu gibi kabul edip susan kesim de çok az.

Back