Hoşgeldin aramıza tatlım
hoşbulduk canım... )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin aramıza tatlım
Bizdede saat düğünde takılıyor damada nişanda bişey takılmıyor diye biliyorum ben , künye olmaz ya kız gibi hoş durmaz
Kol düğmesi hoş ama kullanırlarmı bide o var
Bilmiyorum bende ama saat istiyorum açkçası nişanlım için
Şimdi kendimizi tutalım bence,
yoksa düğünde ne alcaz diye çıldırmaya döncez ilerleyen süreçte..
Çeyrek takıp geçelim be amaaan.. :)
Güzel klasik bir saato labilir bnce ama bilmiyorumki bizim nişanda takı olmucak
Şimdi kendimizi tutalım bence,
yoksa düğünde ne alcaz diye çıldırmaya döncez ilerleyen süreçte..
Çeyrek takıp geçelim be amaaan.. :)
bizde de genelde nişanda saat takılır erkege ama. bizimkiler saat yerine altın takalım hem işinizi görürsünüz ilerde lazım olursa bozdurur bişi yapar saat takmayalım dediler. ilk olur mu öyle dedim ama mantıklı altın işe yarar en azından saat hediye olarak ben zaten almayı düsünüyordum iyi oldu bi yandan
o şekilde de olabilir aslında. bizimki çok sever kendisini de pohpohlanmasını o yüzden benim bir ,itirazım yok
hatta bizimki çok kıskanç, resimlerde hep gelin çekiliyor neden damatlar arka plana atılıyor, banane bende bir kez evleniyorum, bende çok şık olucam diye triplere giriyor
o şekilde de olabilir aslında. bizimki çok sever kendisini de pohpohlanmasını o yüzden benim bir ,itirazım yok
hatta bizimki çok kıskanç, resimlerde hep gelin çekiliyor neden damatlar arka plana atılıyor, banane bende bir kez evleniyorum, bende çok şık olucam diye triplere giriyor
Bizde nişanda takıcaz saati genelde öyle oluyomuş bizim burda :) Hoş daha alışverişe falan çıkmadık 7sinde sınavı bi atlatalım sonra çıkarız dedik. Heralde yetiştiririz. Biraz sıkışcak ama napalım mecbur öyle olcak
yetisilir canım dert etme hatta zaman az diye daha sistemli olur . biz 1 aydır kosturuyoz da noluyo hala eksikler var daha zaman var die erteleme de olabiliyor . azzzzzzzzzz kaldıııııııııııı cok heyecanlıyım ben de.. alyanslarımız gelse bii
Aynen canım bende çok heyecanlıyım. Bide şu sınav stresi olmasa daha güzel geçicek ama
bende 7 temmuzda kpss ye gircem ama takan kim sınava bile calısmıyorum artık offf fena
Bugün iyiyiiiiiz , evet hyali bile güzerl birazda gıcık olmasalar :)kızlar bugün nasılız? ufaktan tparlanmaya başladım:) ne kadar huzur verici anlatamaaaaammmm:)) sevgilime kavuşmanın hayali bile güzeelll:) kızlar biz de nişanda saat takacağız.düğünde napılır bilemiyorum ama elimizden geleni yapacağız inşallah...
Bugün iyiyiiiiiz , evet hyali bile güzerl birazda gıcık olmasalar :)