• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Kizlar biraz gec oldu ama oglumun fotolarini koydum iki gun once cekmistik bunlari artik yavas yavas buyuyor toparlandi masallah 4 bucuk kilo olduk :)

Iste Muhammed Suheyl'den teyzoslara Selam... :o)

$IMG_0859.webp

$IMG_0866.webp

ayyy maşallahh oğluşuna. ne kadar tatlı Allah nazardan korusun canım. boncuk boncuk bakıyo:))yeğenimizle tanışmış olduk sağol mihribanım.:nazar:

Sagol canim,Rabbim insallah sizlerede nasip etsin.. En kisa zamanda yegenlerimizi bizde bekliyoruz insallah.. Tedaviye basladigin zaman burdan takipteyim unutma, Kesinlikle gelismeleri yaz tamam..

ayyy mihribanım..............ne tatlı muhammed suheylimiz yaaaaaaaaa.................ayyyy yerim ben onu muccckkk.........çok çok öp benim için..................o kömür gibi boncuk gözlerinden..................yanacıklarından.................Rabbim nazarlardan saklasın..........................maaşallah barekallah..............

ya kızlar bu günlerde rahatsızım............sogukalgınlıgı diye başladı...............1 haftadır yatıyotum..........ama dün idrardan kal gelmeye başladı.............ve müthiş sancı ve yanma..................neyse acile gittik..............((acil doktorunuda uyandırmak zorunda kaldık)) ama bir idrar testi yaptılar yolladılar.....................bize nur topu gibi bir iltihabınız olmuş diyo doktor..................başkada ilaç yazdı işte............acaba başka bişey varmıdırki yaaa.......yanmam hala devam ediyo............kan kesildi ama..............sizler den böyle bişey yaşayan oldumu..........

Nzmyhn ... sagol canim operim merak etme :)
Gecmis olsun bu arada,tam tedaviye baslayacakken nerden cikmis bu iltihap simdi ya,neyse vardir bundada bir hikmet.. Insallah cabucak atlatirsin canim yaa.. :( Ben boyle birsey yasamadim,ama benim eltimde boyle birsey yasadi idrarindan iltihap filan gelmisti,onada ilk basta tas dusuruyorsun filan dediler sonra,ufak bir kist dediler.En sonunda idrar yolu enfeksiyonunda karar kildilar kur vermislerdi sanirim.. Belkide ayni sey degildir seninki bilmiyorum...??

Ee tedavi ne olacak ozaman ya?

ya kızlar bu günlerde rahatsızım............sogukalgınlıgı diye başladı...............1 haftadır yatıyotum..........ama dün idrardan kal gelmeye başladı.............ve müthiş sancı ve yanma..................neyse acile gittik..............((acil doktorunuda uyandırmak zorunda kaldık)) ama bir idrar testi yaptılar yolladılar.....................bize nur topu gibi bir iltihabınız olmuş diyo doktor..................başkada ilaç yazdı işte............acaba başka bişey varmıdırki yaaa.......yanmam hala devam ediyo............kan kesildi ama..............sizler den böyle bişey yaşayan oldumu..........

nzmyhan kesin idrar yolu iltihabıdır aynı şeyi ben yıllardır yaşıyorum arada kanda geliyor ben sık banyodan olmuşum sıcak kiremite oturuyordum acısı geçsin diye antibiyotik veriyorlar dikkat etmezsen tekrarlar kadınların genel sorunlarından biri bol su iç en iyi çözüm geçmiş olsun

Kizlar yaa ben uyuz olmus gibi kasiyorum doktora gittim alerji olmussum,ilac veremiyor emzirdigimm icin naoacaksam valla elimi cekemiyorum vucudumdan nasil kasiniyor anltamamm . Ne zaman gecerse bu durum..

ayyy maaşallah barekallah..................
ablacım çok şükür bu günlere yaaaa.................valla ne çok tatlı ikiside öyle..................Rabbim size bagışlasın..........yine zulal kim şevval hangisi diye sormak zorundayım.....ve onlar öyle birbirlerini uyandırmıyorlarmıkine............

Kizlar yaa ben uyuz olmus gibi kasiyorum doktora gittim alerji olmussum,ilac veremiyor emzirdigimm icin naoacaksam valla elimi cekemiyorum vucudumdan nasil kasiniyor anltamamm . Ne zaman gecerse bu durum..

mihribanım geçmiş olsun...........yeni gördüm.........şimdi nasılsın yaa merak ettim.............

ayyy maaşallah barekallah..................
ablacım çok şükür bu günlere yaaaa.................valla ne çok tatlı ikiside öyle..................Rabbim size bagışlasın..........yine zulal kim şevval hangisi diye sormak zorundayım.....ve onlar öyle birbirlerini uyandırmıyorlarmıkine............

uyuyan zülal uyanık şevval... uyuyan şevvalse davul çalsan boş.... ama zülal seeeeeee... yandın ozaman

Back
X