Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bu günlerde rahatsızım............sogukalgınlıgı diye başladı...............1 haftadır yatıyotum..........ama dün idrardan kal gelmeye başladı.............ve müthiş sancı ve yanma..................neyse acile gittik..............((acil doktorunuda uyandırmak zorunda kaldık)) ama bir idrar testi yaptılar yolladılar.....................bize nur topu gibi bir iltihabınız olmuş diyo doktor..................başkada ilaç yazdı işte............acaba başka bişey varmıdırki yaaa.......yanmam hala devam ediyo............kan kesildi ama..............sizler den böyle bişey yaşayan oldumu..........
Kizlar biraz gec oldu ama oglumun fotolarini koydum iki gun once cekmistik bunlari artik yavas yavas buyuyor toparlandi masallah 4 bucuk kilo olduk :)
Iste Muhammed Suheyl'den teyzoslara Selam...)
Eki Görüntüle 41790
Eki Görüntüle 41791
selam arkadaşlar birkaç yerde araştırdım evradiye duasını bilen varmı acaba bulamadım bu duayı
Kizlar yaa ben uyuz olmus gibi kasiyorum doktora gittim alerji olmussum,ilac veremiyor emzirdigimm icin naoacaksam valla elimi cekemiyorum vucudumdan nasil kasiniyor anltamamm . Ne zaman gecerse bu durum..
ayyy maaşallah barekallah..................
ablacım çok şükür bu günlere yaaaa.................valla ne çok tatlı ikiside öyle..................Rabbim size bagışlasın..........yine zulal kim şevval hangisi diye sormak zorundayım.....ve onlar öyle birbirlerini uyandırmıyorlarmıkine............