Tamam canım zqrsın ona göre varsa tutunsun diye birşeyler yyaarız inşaallah rabbim korur minnağı eşininde ailesi baya sorunlu galiba rabbim bizden uzaketsin yaşatmasın öyle şeylerSabah test yapayım ona göre gidecem cnm
İnş cnm sabahı bekleyip göreceğiz bakalım.Tamam canım zqrsın ona göre varsa tutunsun diye birşeyler yyaarız inşaallah rabbim korur minnağı eşininde ailesi baya sorunlu galiba rabbim bizden uzaketsin yaşatmasın öyle şeyler
Rabbim aileninde hayırlısını versin inşaallahİnş cnm sabahı bekleyip göreceğiz bakalım.
Evet çok çekmiş ölümlerden dönmüş annesi yoğun bakımda kendini bile tanımazken kağıt imzalatıp tüm hesapları boşaltıp arabasını satmış.
Baba desen daha fena hiç anlatmayım en azından annesi pişman şimdi ama adamda siyah saç bırakmamışlar . Çok şükür benim ailemin yanındayız onlar 6 saatlik uzaklıktalar.
Amin cümlemize cnm herkes anne baba olamıyor işteRabbim aileninde hayırlısını versin inşaallah
Naptın canım sesin çıkmadı tekrar test yapacaktınAmin cümlemize cnm herkes anne baba olamıyor işte
Üstteki bugünkü cnm anca fırsat buldumNaptın canım sesin çıkmadı tekrar test yapacaktın
Aynıdemi ondada gördüm ben nekadar sürede görindü önemliymiş buÜstteki bugünkü cnm anca fırsat buldum
Üstteki daha net hemen çıktı ikiside aslında durdukça daha da netleşti cnmAynıdemi ondada gördüm ben nekadar sürede görindü önemliymiş bu
Ozaman sen bi kan ver bakalım inşaallah ya cok sevindimÜstteki daha net hemen çıktı ikiside aslında durdukça daha da netleşti cnm
Alttaki dünkü testim
İnş vardır cnm gidip kan vereceğim müsait bir zamanda .Ozaman sen bi kan ver bakalım inşaallah ya cok sevindim
Canım sanırım adet oldumİnş vardır cnm gidip kan vereceğim müsait bir zamanda .
Çok şükür cnm inş bu ay gelir bebişinCanım sanırım adet oldum
Devam eseyimmi çorek otu kürine bir hafta daha acabaÇok şükür cnm inş bu ay gelir bebişin
Et cnm bırakma hatta adetten itibaren 15 gün kullan benceDevam eseyimmi çorek otu kürine bir hafta daha acaba
Hemen cevap verdin iyiki ya ben normal bal kullanıyordum da kestane balı alsam daha iyi san8rım dimi aslan pençeside alayım mı hayıt tohumu falanEt cnm bırakma hatta adetten itibaren 15 gün kullan bence
Hayıt tohumunu tavsiye edenleri çok gördüm cnm bal farketmiyor açıkçasıHemen cevap verdin iyiki ya ben normal bal kullanıyordum da kestane balı alsam daha iyi san8rım dimi aslan pençeside alayım mı hayıt tohumu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?