Tamam canım ben en iyisi gideyim bakayım neler var aktardaHayıt tohumunu tavsiye edenleri çok gördüm cnm bal farketmiyor açıkçası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım ben en iyisi gideyim bakayım neler var aktardaHayıt tohumunu tavsiye edenleri çok gördüm cnm bal farketmiyor açıkçası
Aynen cnmTamam canım ben en iyisi gideyim bakayım neler var aktarda
Naptın kan verdin mi canım meraktan öldümburdaAynen cnm
Yok cnm ya gidemedim oğlum bugün beni mahvetti eve zor getirdim saatlerdir onla uğraşıyorumNaptın kan verdin mi canım meraktan öldümburda
Allah kolaylık versin ikinci geliyor napıcanYok cnm ya gidemedim oğlum bugün beni mahvetti eve zor getirdim saatlerdir onla uğraşıyorum
Valla bilmiyorum hiç bugün tutturdu arkadaşının evine gidelim diye evlerinde annemlerin evinin önü eve getirdim saatlerce bağırdı ağladı kendi kendine hergün mü böyle olacak acaba diye düşünüyorum artık.Allah kolaylık versin ikinci geliyor napıcan![]()
Evden çıkarken anlaşma yap şu gün g9türücem deAma ozaman da sen sözünde dur ve götür kaç yaşındaValla bilmiyorum hiç bugün tutturdu arkadaşının evine gidelim diye evlerinde annemlerin evinin önü eve getirdim saatlerce bağırdı ağladı kendi kendine hergün mü böyle olacak acaba diye düşünüyorum artık.
5 yaşında ama dinlemiyor okuldan çıkmak mesele eve gelmek bambaşka yarında gezdirip eve götürmeyi düşünüyorum zaten sınıfta da yaşı en küçük olanlardan biri ay farkıyla o yüzden hala başına buyruk diğerlerine göreEvden çıkarken anlaşma yap şu gün g9türücem deAma ozaman da sen sözünde dur ve götür kaç yaşında
Asiliğin altında bi sebep vardır her dediğini yapmayın de yarın okuldan çıkınca gezmeye gidelim de yavaştan alıssın evdeyken anlaşma yapın cıkoncada sakın başka davranmayın çocukta sözünde durmayı öğrensin5 yaşında ama dinlemiyor okuldan çıkmak mesele eve gelmek bambaşka yarında gezdirip eve götürmeyi düşünüyorum zaten sınıfta da yaşı en küçük olanlardan biri ay farkıyla o yüzden hala başına buyruk diğerlerine göre
Ben öyle yapıyorum ama annemlerle yakın oturuyoruz tek torun olunca fazlaca yüz buluyor yarın biraz gezdirip eve götüreceğim artıkAsiliğin altında bi sebep vardır her dediğini yapmayın de yarın okuldan çıkınca gezmeye gidelim de yavaştan alıssın evdeyken anlaşma yapın cıkoncada sakın başka davranmayın çocukta sözünde durmayı öğrensin
Rabbim bağışlasın inşaallah canım düzelir daha küçükBen öyle yapıyorum ama annemlerle yakın oturuyoruz tek torun olunca fazlaca yüz buluyor yarın biraz gezdirip eve götüreceğim artık
İnş cnm cümlemizinkiniRabbim bağışlasın inşaallah canım düzelir daha küçük
Rabbim inşaallah sağlıklı bir hamilelik nasip eder size bilgisi olan varsa paylaşır fazla kendinizi üzmemeye çalışın k9tü senaryoları bi kenara bırakın birşey olmuş olsa doktorunuz derdi zaten dimi sakinleşin ve düşünmemeye çalışın kötü şeyleriMerhaba hanımlar. Adetimin üzerinden 20 gün geçti ve 10 gün önce testte pozitifi gördüm. Bugünde doktora gittim ve ultrasona girdim. Bana kesemi gördüğünü 18 mm olduğunu söyledi. İçinde parçacıklar var bunlar bebeğin olucak dedi. Şuan görünmüyor 15 gün sonra gel dedi. Boş gebelik olmasından korkuyorum. Ve aşırı bulantılarım var. Bu durumu yaşayan varmı. 18 mm kesede bebek görünmelimiydi?
Kız tahlil verdim bugün doktora gittim kontroleİnş cnm cümlemizinkini
İnş cnm cümlemizinkini[/QU
Estradiol. 11.80
Fsh 24.96
Lh 18.17
Prolaktin 11.16
Tsh 2.29
Aradaki farka baksana ya bal tarçın çirek otu bir haftada yaptı bunu belki düzelmistir ama doktor diyor sadece tedavi görenlerde östrojen hormonu bukadar yükselir özellikle sol yumurtalığın çok iyi dedi usg ile baktı
Çok iyi cnm faydasını görmüşsün :)Eski tahlilleeimde bunlar bu tahlillere görsydim çocugun olmaz derdim diyor doktor çok şaşkın dı hala östrojen hormonu neden okadar yüksek inanamadm dedi bende dedim bal kürü uyguladm dedi b8rak fazla yükselmis zaten hic o topa girme dedi ama ben bukadar düzelmişse asıl ilaç topuna giremem![]()
Hemde nasıl doktor şok oldu tedavi olanlarda anca bukadar y7ksek olur dedi rahim filmi istedi adet olunca mı çekiliyor filmÇok iyi cnm faydasını görmüşsün :)
Sanırım cnm hiç yaptırmadım benHemde nasıl doktor şok oldu tedavi olanlarda anca bukadar y7ksek olur dedi rahim filmi istedi adet olunca mı çekiliyor film
Biri dese iyi olur ya bir hafta sonra randevu alıcazda gerçi hastaneden yönlendirme yaparlarda bakalım artıkSanırım cnm hiç yaptırmadım ben