Kaçgünde geliyor tahminj benim ikigün oldu başlayalıOnu yaptım cnm bu ay soğan kürüyle birlikte sabah hafif pembe akıntım oldu devamı gelirse adet olurum gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçgünde geliyor tahminj benim ikigün oldu başlayalıOnu yaptım cnm bu ay soğan kürüyle birlikte sabah hafif pembe akıntım oldu devamı gelirse adet olurum gibi
Onu 15 gün kullan cnm benim geçen ayki döngüme göre anca 2 günüm geçti . Ama çörekotunu ilk kullandığımda 15 gün sonra gelmişti bu ay gelmek bilmediKaçgünde geliyor tahminj benim ikigün oldu başlayalı
İnşaallah fazla geçmez ya ikinci adetim geldi zatenOnu 15 gün kullan cnm benim geçen ayki döngüme göre anca 2 günüm geçti . Ama çörekotunu ilk kullandığımda 15 gün sonra gelmişti bu ay gelmek bilmedi
Sen adete yakın yapıyorsun ya gelir cnm bu arada benim testin ikinci cizgisi belirginleşti şoktayımİnşaallah fazla geçmez ya ikinci adetim geldi zaten
HadiHadi ya inşaallah canım benim heyecan yaptm nezaman yapmıştınSen adete yakın yapıyorsun ya gelir cnm bu arada benim testin ikinci cizgisi belirginleşti şoktayım![]()
Akşam üzeri yaptım cnm 1 saat olmadı sabah bi daha yapıp bakacağımHadiHadi ya inşaallah canım benim heyecan yaptm nezaman yapmıştın
Acaba bu çirek otunu her yaptığındamı hamilelik oldu ya nedir bu hikmetAkşam üzeri yaptım cnm 1 saat olmadı sabah bi daha yapıp bakacağım
İki defa yaptım birinde hamile kaldımda bundan ancak yarın emin olabilirim cnm ama ben çörekotunun faydasını gördüm baya insanı tok tutuyor fazlaca faydası var hatta sürekli mi içsem diyede düşündüm yaniAcaba bu çirek otunu her yaptığındamı hamilelik oldu ya nedir bu hikmet
Ben sana diğer faydasınıda diyim miİki defa yaptım birinde hamile kaldımda bundan ancak yarın emin olabilirim cnm ama ben çörekotunun faydasını gördüm baya insanı tok tutuyor fazlaca faydası var hatta sürekli mi içsem diyede düşündüm yani![]()
Ooo bunu kesin denemeliyim cnm ya saçlarım sarı bakmayınca çok kötü oluyorBen sana diğer faydasınıda diyim misaçların rengini korumasınonıda sağlıyor çirek otu aynı yeniliyor ezilipte yada çiğnenipte karabiber değirmeninde eziyorum
Hakkında hadis bile varya yapmayan kalmasınOoo bunu kesin denemeliyim cnm ya saçlarım sarı bakmayınca çok kötü oluyor![]()
Evet gerçekten öyle cnmHakkında hadis bile varya yapmayan kalmasın
Esine de yedir bak de saçların beyazlamasın ben yaşlı koca istemem deEvet gerçekten öyle cnm
Onu annesi babası evlenmeden önce yapmışlar cnm adamın saçları onlar yüzünden bembeyaz neredeyseEsine de yedir bak de saçların beyazlamasın ben yaşlı koca istemem de![]()
Yok cnm ya sağlık ocağında erken çıkmıyor bide cuma mı ne kan alma günleri o zamana ya adet olurum ya da kesinleşir zatenKız kan versen hemen çokarmı hamile isen uarın baksana meraktan ölüyorum burda ya
Nasıl yaniOnu annesi babası evlenmeden önce yapmışlar cnm adamın saçları onlar yüzünden bembeyaz neredeyse
Sağlık ocagında yapma canım hastaneye gitYok cnm ya sağlık ocağında erken çıkmıyor bide cuma mı ne kan alma günleri o zamana ya adet olurum ya da kesinleşir zaten
Anne babasından baya çekmiş yani cnm ayrılar şimdiNasıl yani
Sabah test yapayım ona göre gidecem cnmSağlık ocagında yapma canım hastaneye git