En son ne zaman yaptırdın cnmAma kaç defa kana bakıldı olsa hamilelik çıkmazmıydı ya idrarda yok kanda yoktu bilemedim ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son ne zaman yaptırdın cnmAma kaç defa kana bakıldı olsa hamilelik çıkmazmıydı ya idrarda yok kanda yoktu bilemedim ki
Canım hamile değilmişim serum taktılar şimdi iyiyim hamdolsunEn son ne zaman yaptırdın cnm
İyi olduğuna sevindim cnmCanım hamile değilmişim serum taktılar şimdi iyiyim hamdolsun
İnşaallah vardır kan vermeden emin olma canımVe adetim 3 gün kala Yaptigim testimm Eki Görüntüle 2187479
Sağolasın canım iyiyim hala uykum var sanırım vücudum savaşmaktan yorgun düşmüş şimdi adetimi bekliyprum önce ne yapsam soğan kürü dokunmuştu ama hayıtla aslan pençesi falan mı yapsam bu bal çirek otu kürü varya onumu denesem yanında acabaİyi olduğuna sevindim cnm![]()
Sen test yaptın mı merak ettimİyi olduğuna sevindim cnm![]()
Yapmadım cnm yarın oğlanı okula götüreceğim ordan dönüşte ancak alıp yapabilirim .Sen test yaptın mı merak ettim
Sadece sabah mı yapayım çörekotu kürünü acaba hadi bekliyorum.haberini burası niye bukadar sessiz ya sanki bi biz varız gibiYapmadım cnm yarın oğlanı okula götüreceğim ordan dönüşte ancak alıp yapabilirim .
Çörekotu bal tarçın karışımını deneyebilirsin bence .çörekotu çok faydalı birşey.
Aynen kaç gündür ses seda yok valla sabah akşam yapılıyor cnm oSadece sabah mı yapayım çörekotu kürünü acaba hadi bekliyorum.haberini burası niye bukadar sessiz ya sanki bi biz varız gibi
Tamam canım sağolasınAynen kaç gündür ses seda yok valla sabah akşam yapılıyor cnm o
Test yaptım böyle çıktı cnm. Ama adet olacakmışım gibi geliyorTamam canım sağolasın
Hayırlısı olsun inşaallah canım seninde baya geçri galiba demiTest yaptım böyle çıktı cnm. Ama adet olacakmışım gibi geliyor
Geçti cnm da benim hep adet zamanı yumurtlamam oluyor o yüzden normalde adetten 2 gün öncesinde yumurtlama oluyor o yüzdende gecikiyor 2 hafta sonra adet oluyorum yani bu aralar olmam lazım aslında .Hayırlısı olsun inşaallah canım seninde baya geçri galiba demi
Sen ozaman havuç falan ye bol bol neden düşüyormuş araştırdımı doktorunGeçti cnm da benim hep adet zamanı yumurtlamam oluyor o yüzden normalde adetten 2 gün öncesinde yumurtlama oluyor o yüzdende gecikiyor 2 hafta sonra adet oluyorum yani bu aralar olmam lazım aslında .
Kaç kere hamile kaldıysam hepsi adete yakın oldu ama 3 ü düştü işte
Biri düşük ikisi kimyasal olunca çok önemsemedi doktorlar cnm düzgün bi doktor bulamadım zaten buradadaSen ozaman havuç falan ye bol bol neden düşüyormuş araştırdımı doktorun
Canw istersen sende bi çörek ltu kürüne başla kist falan olmuyorsa direk biincede incir kürinuü denersin erkene alman lazım yumurtlama dönemini dimi okuduğuma göre bal çörek otu kürüadetieve yumuetlamayı erkene alıyormuşBiri düşük ikisi kimyasal olunca çok önemsemedi doktorlar cnm düzgün bi doktor bulamadım zaten buradada
Onu yaptım cnm bu ay soğan kürüyle birlikte sabah hafif pembe akıntım oldu devamı gelirse adet olurum gibiCanw istersen sende bi çörek ltu kürüne başla kist falan olmuyorsa direk biincede incir kürinuü denersin erkene alman lazım yumurtlama dönemini dimi okuduğuma göre bal çörek otu kürüadetieve yumuetlamayı erkene alıyormuş