Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileyim!! Kizlar temmuz ayinda beklerken Eylül de positifi gördüümm . Allahim herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsiiin..

Ve adetim 3 gün kala Yaptigim testimm IMG_20180909_094024.jpg

İyi olduğuna sevindim cnm :dua:
Sağolasın canım iyiyim hala uykum var sanırım vücudum savaşmaktan yorgun düşmüş şimdi adetimi bekliyprum önce ne yapsam soğan kürü dokunmuştu ama hayıtla aslan pençesi falan mı yapsam bu bal çirek otu kürü varya onumu denesem yanında acaba

Yapmadım cnm yarın oğlanı okula götüreceğim ordan dönüşte ancak alıp yapabilirim .

Çörekotu bal tarçın karışımını deneyebilirsin bence .çörekotu çok faydalı birşey.
Sadece sabah mı yapayım çörekotu kürünü acaba hadi bekliyorum.haberini burası niye bukadar sessiz ya sanki bi biz varız gibi

Hayırlısı olsun inşaallah canım seninde baya geçri galiba demi
Geçti cnm da benim hep adet zamanı yumurtlamam oluyor o yüzden normalde adetten 2 gün öncesinde yumurtlama oluyor o yüzdende gecikiyor 2 hafta sonra adet oluyorum yani bu aralar olmam lazım aslında .
Kaç kere hamile kaldıysam hepsi adete yakın oldu ama 3 ü düştü işte

Geçti cnm da benim hep adet zamanı yumurtlamam oluyor o yüzden normalde adetten 2 gün öncesinde yumurtlama oluyor o yüzdende gecikiyor 2 hafta sonra adet oluyorum yani bu aralar olmam lazım aslında .
Kaç kere hamile kaldıysam hepsi adete yakın oldu ama 3 ü düştü işte
Sen ozaman havuç falan ye bol bol neden düşüyormuş araştırdımı doktorun

Buda kapalı hali

Eklentiler

• 9FD4CEED-41E5-4377-9201-CD150EFB6F65.jpeg
    9FD4CEED-41E5-4377-9201-CD150EFB6F65.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 16
Biri düşük ikisi kimyasal olunca çok önemsemedi doktorlar cnm düzgün bi doktor bulamadım zaten buradada
Canw istersen sende bi çörek ltu kürüne başla kist falan olmuyorsa direk biincede incir kürinuü denersin erkene alman lazım yumurtlama dönemini dimi okuduğuma göre bal çörek otu kürüadetieve yumuetlamayı erkene alıyormuş

Canw istersen sende bi çörek ltu kürüne başla kist falan olmuyorsa direk biincede incir kürinuü denersin erkene alman lazım yumurtlama dönemini dimi okuduğuma göre bal çörek otu kürüadetieve yumuetlamayı erkene alıyormuş
Onu yaptım cnm bu ay soğan kürüyle birlikte sabah hafif pembe akıntım oldu devamı gelirse adet olurum gibi

Back