Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar son durum nedir benim adete 3 gün varken hafif kanamam oldu geçti 2 gün sonra biraz daha geldi 1 gün sürdü bitti bu nasıl adetti çözemedim :rapci:

Hanımlar son durum nedir benim adete 3 gün varken hafif kanamam oldu geçti 2 gün sonra biraz daha geldi 1 gün sürdü bitti bu nasıl adetti çözemedim :rapci:
Yerleşme gibi duruyor üstüne görme olayı

Onu önceki gebeliğimde yaşadım ama bir kaç Damla’da bitmişti bu ara ara geldi 1 gün cnm o yüzden ihtimal vermedim pek yani:kahve:
Zaten 1 ila 3 gün arası sürmesi normal yerleşmede kan testi versen mi acaba?

Geçen ay heyecanla beklediğim gebeliğim düşükle sonuçlandı. Yani kimyasal gebelikti. Bu ay ise tekrarbekliyorum. Ve bat 24 ağustos idi. 5 gün geçti veinatla test yaptırmamaya karalıyım bu sefer acele etmicem

Kızlar ben tahlil verdim ama hamile değilim adet olamadm hala şuan da tatil ve be soğan kürüne başlıyorum inşaallah adet olurum bu olmamakta kötü ya inşaallah bi sorun çıkmaz adet olursam bi doktora gidicem olmadan gitmem hormon almak isteniyorum vücuduma soğan kürü adeti getiriyormuş bakalım işe yarıycak mı

Kızlar ben tahlil verdim ama hamile değilim adet olamadm hala şuan da tatil ve be soğan kürüne başlıyorum inşaallah adet olurum bu olmamakta kötü ya inşaallah bi sorun çıkmaz adet olursam bi doktora gidicem olmadan gitmem hormon almak isteniyorum vücuduma soğan kürü adeti getiriyormuş bakalım işe yarıycak mı
Benim daha gelmedi cnm bu ay kullandım bende

Benimde bat 24 ağustostu 1 hafta gecikmiştim. Ve göğüslerimde ağrımaya başlamıştı. Şüpheleniyordum yani. Test yaptım ve pozitif çıktı. Üstelik silik falan da değildi bu sefer. 1 hafta geçtiği için kimyasal değildir bu sefer diye ümit ediyorum. 2 hafta sonra garanti olsun öyle doktora gidicem. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

Bende 8 gün olmadım oldum sonra :KK43: umudum yoktu ama günler geçince umutlanıysn
Bende daha olmadm canım neden bilmiyorum ya bukadar gecikmesi normal mi ki normal bi hastanede yaptırcam tahlil tekrar ona gire bakıcaz artık varsada yoksada tahlillerin yanlış çıkma durumu hiç oldumu size

Hala adet olmadım ya hiç normal değil yarın bi testyapayım salı doktora gidocem zaten merak ettim yoktur ama :olamaz:

Back